Güncellemeler
+1 yıl
istedin mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet ama tam bir aptallıktı😅 hayat güzel hiç bir şeyi umursamamak lazım
güzel olan ne
Hergün sabah akşam Allahümme teveffeni acilen duasını okuyorum da sonuç mafiş.
içten okursan Allahın izni ile kabul olur okumak için değil inandığın için oku
Cehennemin en dibinde yanmayı bu rezil dünyada yaşamaya tercih ederim intihara teşebbüs edip sakat kalan tanıdıklarım var onlar gibi olmak istemiyorum sadece...
kesin çözümler var kurtulma şansının olmadığı
Belki beni incitenlere yağdırdığım beddualardan birkaçının sonucunu görmek istiyorumdur?
boşa edilen beddua sahibine geri döner beddua etme adalet iste KİMSE YAŞATTIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZ sen Allaha havale et
Benim bedduam da o zaten herkese ettiğini buldur diyorum zaten... Kadına şiddet de hiç bitmiyor öyle değil mi?
bitmiyor bu Allahın belası ülkede bitmeyecekte kadına her şiddet uygulayan erkeğin çükü kesilse kadına kimse lan diyemez
Belki de o şiddet çocukken kan kusturdukları mazlum erkeklerin ahıdır?
kadına şiddetin hiç bir sebebi gerekçesi olamaz biri alıcak bir çocuğa tecavüz edicek yolda yürüyen kadını mini etekli diye köşeye çekicek kocasına ses yükseltti diye ağzı yüzü moraracak belki evlenicek belki kocası onu aç bırakıcak karnı yemekle doyacak başka mazlum erkeklerin ahıdır çok mantıklı gerçekten
Beni çocukken darp eden kızlar büyüyünce psikopat erkeklerle evlenip mağdur oldular beni dövmeyip uzaktan izleyenler ise görece daha mutlular da ondan dedim ama siz haklı olabilirsiniz esen kalın.
bende 12 yaşında tecavüze uğradım peki benim günahım neydi? tahminen o yaşta kimin ahını almış olabilirim
Allah zalim erkeklere beddua etmeniz için size o yaşta o mağduriyeti yaşatmıştır. Tüm ırz düşmanlarına iki cihanda bela kahır ve lanet yağsın.
amin
Çok üzüldüm, modumun aşırı düşük olduğu, iştahımın sıfır olduğu anlar oldu ama ölümü hiç düşünmedim. Annemi, babamı, kardeşlerini her gün öldürmüş olurdum çünkü eğer kendimi öldürürsem...
peki onlar seni öldürmeyecek kadar seni önemsiyor mu?
Elbette
senin adına sevindim
Ne oldu ki? Ailenle mi problem yaşıyorsun
problem yaşayabileceğim bir ailem yok
Neden? Ne oldu
hiç
Peki madem
Geçen gün çiğköftecide Allah'ın beni harbiden almasını istedim
niye kxşdmc
Ya çok utandım ciddi diyorum
Bir insan çiğköfteci de ölmek ister mi ya inanılmaz
ama neden 😂😂
Ya bak ben asla cüzdan taşımam tamam mı hani iki sevgili olur ya kız bir sürü elbiseler dener saatlerce süslenir falan erkekte eşofman t shirt gelir ben orada ki erkeğim işte öyle bir karakterim var bazen resmi yerlerde tartışıyoruz evdekilerle eşofman gitme diyorlar birde terlik giyorum altına muhteşem oluyor
ben de kendimi dertli sanıyorum şu derde bak ağlayayım geliyorum
Eşofman giydiğim içinde yanımda sadece telefon saat ve kulaklık olur bu yüzden asla cüzdan falan taşımam yaptığım alışverişleri saatimden ve telefonumdan öderim genelde o gün de ormana yürüyüşe gitmiştim aynı kombinle dedim bi çiğköfte yiyeyim sonra girdim aldım falan adam demesin mi ki kart yok bende de kart yok saatten ödeyecektim falan dedim
Sonra ıbana atayım dedim o zaman Allah kahretmesın ki tam da o ands internetim yokmus fenalık gecirdim resmen sonra adamdan utana utana ınternetı actırdım
şaka mı jdkdpdmdpdmd
Neyse açtı adam ben öğrenciyim aile evinde kaldığım için kendi harçlıklarımdan harcamam olmuyor olsada telefondan ödeyip ay sonu kredi kartını öderim o günde borsaya çok iyi bir hisse düşmüştü tüm paramı bastım o hisseye
Dolayısıyla hesapta para kalmadı bir baktım 1.47 TL yazıyor hemen bi arkadaşı arayıp o para attı da öyle ödedim adamın parasını
O da bir garipti 50 dedi ilk önce sonra 40a düştü kafam karıştı diyip 30a düştü en son yanlıslık falan olmasın dedim ama yok dedi umarım yoktur
Hepsini okudun mu merak ediyorum
evet okudum rezillik yaşamıssın ve cidden üzüldüm gülmedim desem yalan olur başıma gelmez inşalllah 😂
Benim gibi eşofman terlik değilsindir herhalde
tesettürlü bir kadın olarak hayır kesinlikle değilim 😂
Hahahakdjwhdj
hayır, doğmak istemediğim oldu fakat şu an yaşadığım için var olduğum için yani
ölmek istemem
Çok ama birkaç kez deneyince başarısız olunca vazgeçtim
kesin çözümler var
Hiçbir şey için değmeyeceğini anladım
anlamana ne sebep oldu
Değmiyormuş haketmiyormuş zaten bu yüzden bende vazgeçtim keyfime bakıyorum
kim?
Bir kız
ne yaptı?
Boşversene işte sadece anladım karşılıksız saf sevgimi haketmiyormuş işte bende o karanlıktan kendimi aydınlığa çektim.
nasıl anladın?
Hakkında bazı şeyler duydum öyle anladım
ne duydun?
Başkası ile olmuş
ne olmuş?
Yahu soru sormayı bırak😅
neden sıkıldın mı?
Her gün bir öyle düşünüyorum bir böyle :D
Çok istedim vazgeçtim sonra
boş ver tehlikeli sorular sen isteme
yaşamak istemek için sebebin var o zaman
Yani şöyle yazayım. Benim dinime göre intihar büyük günah o yüzden ömrümün sonuna kadar yaşamak zorundayım
evet Allahın verdiği canı ancak Allah alır fakat ben intihar ettin mi demedim istedin mi dedim
Haa pardon yanlış anladım o zaman kusura bakma evet istedim
peki neden?
Şöyle hatta hayatımda birkaç kez ağır hastalık geçirdim, zar zor yürüdüğüm ağır hastalıklar işte anladın sen. Ya insan hasta olunca hiçbirşeyden zevk almıyormuş onu öğreniyor insan. Hastalığın da vücuda etkisiyle bende ölmeyi istemiştim birkaç kez. Daha sonra çevrenin etkisiyle kendimi soyutlayarak içine kapanık biri olarak ölmeyi çok istedim
şu an istemiyorsun
Sonra aklıma şu dua geldi: Allahım yaşamak benim için hayırlı ise beni yaşat, ölmek benim için hayırlı ise benim canımı al dedim. Her öyle bunalıma girdiğimde aklıma geldikçe bu duayı okuyorum
peki şu an nasılsı ?
Şu an yalnızım halen, içine kapanık biriyim. Arkadaşım yok kütüphaneye tek başıma gidip geliyorum, tek başıma yemek yemeye gidip geliyorum, sevgilim hiç olmadı, utangaç yapım var. İnsanlar bana karşı önyargılı ve daha bu satırları uzatırdım ama böyle kalsın. Az buçuk anlamışsındır. Ben böyle biriyim, bu duruma anlam veremedim bazen üzülüyorum da. Sonra bazen içimden geçiyor belki böylesi daha iyidir, ileride olur belki gibisinden, belki bu yaşamadıklarımı yaşasam ileride üzülecem bunlarda olabilir. Ama şimdilik durum bu.
boş insanların kalabalığındansa yalnız kalmak daha iyi emin ol
Onun tadını aldın ben insan arkadaş da istiyor jxodjdisiussus
hayat be boş ver hıvfjnn
:)
Kizlar istesin
Çokkkk
nesen
Hayat şartları
şart ne?
Nasıl biliyonmu 5 kuruş para yok deprem bölgesindesin çalışacak yer yok yanlizlik aile baskı erkek arkadaş vs vs
anlıyorum
istedim
peki neden
biri bana g*ber *inş olrsun dediği için, yakın olduğum biriyle küstüğüm için (aramiz iyi şu anda) ve annemle babam kavga ettiği için (az kalsın ö*crktim)
yazdığının anladığım kadarına üzüldüm peki şu an nasılsın
iyiyim şu an, bir sorun yok
Bir kaç kez.
neden?
Bende kalsın
İstesindim
kesinlikle öyle
Hahah Duzelttin mi Helal Len Yusufi
tüh yakalandık mxldöf
Bu Türkçe ile mi
tüh halbu ki japonca yazacaktım
Hayır
Evet bi kaç kere istedim ama hep ailem yüzünden di
istesim aşkım
yasiyoruz da noluyor ki
cooooookkkkk
Malmiyim istiyim
Her an.. her. dakika...
nope
Çokça kez.
Bir kaç defa
Her gün
Evet çok istedim
Yok yaaa
Hayır
E tabiki
Istedim
Birkaç defa
nedem
Çok küçükken 4 5 yaşlarımdı tam hatırlamıyorum annem beyin kanaması geçirmişti ve aylarca hastanede yatmıştı her gün her gece gelmesini beklemiştim küçük bir çocuğa annesizlik ölüm gibi zaten ve bir kaç kez kalbi durdu babamlar konuşurken duymuştum o zamanlar hep ölmek istemiştim ben ölürsem Allah benim ömrümü anneme verir diye
kötü olmuş gerçekten peki şimdi nasılsın?
Çok iyiyim yaşamı yaşamayı seviyorum hayat doluyum sadece çocukluğumdan elimde kalan o yaşlara ait bir fotoğraf var hep onu kullanıyorum profilimde ve sürekli bakarım çocukluk travması olarak kaldı sanırım
peki şimdi kaç yaşındasın
24
umarım çok güzel bir ömrün olur
Teşekkür ederim umarım seninde🙏🏻🫠
Bir çok kez
Çok defa