Hâlâ bişeyler yaşamam normal mi?

Psikolojik diyecekler şimdiden kendini yormasın lütfen arkadaşlar 1 yıl önce internette bi kanalda bişey görüp ne olduğunu bilmeden uyguladım meğer büyüymüş adam yumurtaya ve kağıda bi takım harfler cizdiriyordu sözde kendimdeki nazari kırmak için yaptım bi kaç ay sonra bi takım sıkıntilar yaşadım bazı musallat belirtileri vs işte karaltılar geçiyordu normalde rüya görmeyen ben o şeyle ilgili garip rüyalar görüyordum uykumda bağırıyordum ama ne gördüm neye bagirdigimi hatırlamiyodum uyandığımda sonra ailem bi hocaya anlattı durumu hoca musallat dedi bitaneside sende hiçbişey yok dedi fakat sıkıntılar geçmediği için tanıdık tavsiyesi ile başka bi hocaya baktırdım tam üç hocaya baktırdım ikiside muska yazdi birini taktım çoğu sıkıntım azaldı ama muska olmasına rağmen çok nadirde olsa uykumda bağırmalar falan oluyor ama neden bağırıyorum bilmiyorum dün gecede oldu dün muskayi çıkarmak atmak istedim evde sürekli kavgalar oluyor ailem arasında çok aşırı sinirlenmeler oluyor acaba hocalardan biri biseymi yaptı dedim belkide muskalardan dedim boynumdakini artık takmicam dedim çıkardım çıkardıktan sonra huzursuz oldum tekrar taktım ama yine uykumda bağırdım anlamıyorum cidden sizce normal mi boyle olması
Hâlâ bişeyler yaşamam normal mi?