şu an ucuz bir şey yok maalesef. Benim meslek Elektrik Elektronik ve geçen sene babamın iş yerinde ki tv bozuldu. Ses var görüntü yok arızası. 4 sene önce arızalı parçanın sıfır fiyatı 150 TL iken geçen sene 700 TL ye aldım parçayı. Tv tamiri 700 TL tuttu işçilik hariç. İşçiliğide ben yaptığım için. Başka bir vatandaş ise o arızaya 1500 TL para vermek zorunda kalacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence yetkili servise götür fiyat ona göre olur
Onu Philips yetkili servisine gönder yedek parçasını takarlar. Merdiven altı tamircilere verme ütünü tanıyamazsın.
Ama ütü garantisi bitti
Sizce nakadar alırlar yanlıslika kırdım yarın yaptirmam lazım hiç paramda yok
Garantisi bitmesi onun tamir olmayacağı anlamına gelmez. Yetkili servisler ücreti karşılığı tamirat yapıyorlar.
Yedek parça konusunda fiyat tahmini yapamıyorum ama ütünün sıfır fiyatıyla tamir fiyatını karşılaştır ona göre tamire onay ver.
Yani bu pahliya yaplarlar anlamında
şu an ucuz bir şey yok maalesef. Benim meslek Elektrik Elektronik ve geçen sene babamın iş yerinde ki tv bozuldu. Ses var görüntü yok arızası. 4 sene önce arızalı parçanın sıfır fiyatı 150 TL iken geçen sene 700 TL ye aldım parçayı. Tv tamiri 700 TL tuttu işçilik hariç. İşçiliğide ben yaptığım için. Başka bir vatandaş ise o arızaya 1500 TL para vermek zorunda kalacak.
Oha ya 😟 ben nerden tamir parasını bulacam annem ağzıma sicacak benim yarın yaptirmam lazım bende 200lira varda yetmez of of
Ütüde bu uçuk fiyatlar çıkmaz korkma. Yarın yetkili servisi ara ütünün model numarasını söyle onlar sana tamir bedelini söyler.
Yenisini alın şansınız varsa eski bozuk ütü kasasına aktarma yaparlar ama tenisinin yarısı kadar da para alırlar...
Kırılmamış o yere çalınmış 500 derler
Markası ne bunun
Philips
Pardon yazmışsın, teflon pert muhtemel 500+ ya çıkarsın yeni teflon takacakları için
Çalışmasında problem yoksa bir de teflon altlığı alıp deneyebilirsin. www.hepsiburada.com/gazella-utu-altligi-teflon-p-HBV0000199XM0 Bu çalıştığım şirketin bende de var baya iyi tutuyor teflonu