Diğer Japonca isminiz ne 😀? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin..Japonca ismini oluşturabilirsin☺️✨ Japonca isminiz ne 😀? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Tukashikiari çıktı :) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Memnun oldum Tukashikiari 😀 u Barış_LonelyForever +1 yıl Bende memnun olmak sizle :D Soran +1 yıl 😃😃😂
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Masal desem, Rinkarikata oluyor. Arigato demek gibi geliyor kulağa. Sevdi₥ 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Mükemmel 💐 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Çünkü soru çok eğlenceli 🍃 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler ☺️🌸💗 Yorumla MasalsızKaldım +1 yıl Ricalaar 🧡🍃 Yorumla
ConnorKenwayy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Katanokushi, ilginç. 😄 1 23 Yorumla Soran +1 yıl Ya güzel isim 🙃 Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Aynen, benim de hoşuma gitti. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Evet Alper ya diğer isminle Katanokushi 😀😂 Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Yeni isim kazandım sayemde. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel isim oldu ama dimi ahahhah 😂😂💐 Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Kesinlikle, teşekkürü bir borç bilirim artık. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ne demek 😀💗 Yorumla Soran +1 yıl Katanokushi 😀 Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Aa bak ama şimdi farkına vardım da, ben senin Japonca ismini bilmiyorum, haksızlık değil mi? 😄 Yorumla Soran +1 yıl Ben söyleyim sen oluştur istersen d-i-l-a-r-a 😀 Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Tekitakashika, çok uzun oldu be. 😄 Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Doğru mu yaptım acaba? 😄 Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Doğruymuş. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Baktım, olmuş sanırım 😅 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler yeni ismim için 😂✨ Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Olmuş olmuş. 😄 Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Aa o tekerrür bana ait Tekitakashika hanım. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ne demek Katanokushi beyfendi 🙏🏻😀 Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Klavyeye kaydettim ismini, yazmak çok zor oldu ama değdi. 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yiaa çok centilmensinizz 🤭😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Öyle düşündüğün için teşekkür ederimm ☺️💗 Yorumla ConnorKenwayy +1 yıl Böyle bir zarifliğe başka ne yapılabilir ki? 😊❤️ Yorumla Soran +1 yıl ☺️❤️✨ Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Son kelimelerini sevmedim 😂😂 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Neden yaa 😂😂😀 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Şey ismi ondan 🙄 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Sevmedim olmaz 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Yaz bı ona göre bakarız 😂 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Hahaha bakımRinDoRishiKi Yorumla Soran +1 yıl Değişik 😂😂 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Hahah ay en son kelimelerj shiki 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahahhah 🤣 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Ah ah çektiğimiz nedir Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya 😂 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Sende benim gibisin demek Yorumla Soran +1 yıl Ne yönden ahahha 😂 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Hayat ve şansız olmak yönünden Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle öyle 😀😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynıyız 😀 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Kesin öyle en son selam yazdım takip kalkmıştı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaa ahahhah 😂 Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl Valla aynen öyle oldu hemen sattın beni 😂 Yorumla
Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Tokazilaki 😅 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Güzel isim 😂😂😀 Yorumla Nestleseverxxx +1 yıl Tişikkirler 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ricalar 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl 💗💗 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Harekiri🤣 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Mikirikachi😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Değişik azcık 😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl yaprak Sakusosevenu 1 1 Yorumla Emremre0616 +1 yıl Çok yakından geçmiş ismin bazı zevklerin😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tukashikiari çıktı :)
Memnun oldum Tukashikiari 😀
Bende memnun olmak sizle :D
😃😃😂
Masal desem, Rinkarikata oluyor. Arigato demek gibi geliyor kulağa. Sevdi₥
Mükemmel 💐
Çünkü soru çok eğlenceli 🍃
Çok teşekkürler ☺️🌸💗
Ricalaar 🧡🍃
Katanokushi, ilginç. 😄
Ya güzel isim 🙃
Aynen, benim de hoşuma gitti. 😄
Evet Alper ya diğer isminle Katanokushi 😀😂
Yeni isim kazandım sayemde. 😄
Ne güzel isim oldu ama dimi ahahhah 😂😂💐
Kesinlikle, teşekkürü bir borç bilirim artık. 😄
Rica ederim ne demek 😀💗
Katanokushi 😀
Aa bak ama şimdi farkına vardım da, ben senin Japonca ismini bilmiyorum, haksızlık değil mi? 😄
Ben söyleyim sen oluştur istersen d-i-l-a-r-a 😀
Tekitakashika, çok uzun oldu be. 😄
Doğru mu yaptım acaba? 😄
Doğruymuş. 😄
Baktım, olmuş sanırım 😅
Teşekkürler yeni ismim için 😂✨
Olmuş olmuş. 😄
Aa o tekerrür bana ait Tekitakashika hanım. 😄
Rica ederim ne demek Katanokushi beyfendi 🙏🏻😀
Klavyeye kaydettim ismini, yazmak çok zor oldu ama değdi. 😄
Yiaa çok centilmensinizz 🤭😃😃
Öyle düşündüğün için teşekkür ederimm ☺️💗