Diğer Gördüğün ilk 3 kelime seçimden sonra senin olacak! Ne gördün? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor + : ) Bir temenni, bir iyi dilek, bir dua sayın. 🌹💐☕🍫Oy tercihin ne olursa olsun ilk üç kelime ve çok daha güzelleri senin olsun.🌻 Gördüğün ilk 3 kelime seçimden sonra senin olacak! Ne gördün? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,6b cevap paylaştı. Aşk olsun yeter derdim ama şu an için beklediğim ya da istediğim herhangi bir şey yok benim. Aşk huzur Mucize 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Heyecan çıktı. Umarım kemal dedem kazanır💛💐💐💐💐💐 2 0 Yorumla
ILoveReis Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Heyecan, aşk, para. Valla ben bugün oy kullanırken baya bir heyecanlandım, bu kadar heyecan bana 100 yıl daha yeter kdlsnjdldjd 1 8 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Ben kimliğimi ve imza atmayı unuttum. Bir saat sonra geri gittim. 🤣 Yorumla ILoveReis +1 yıl Kimse uyarmadı mı be abi jgvjjvfhhf bizde görevliler her şeyle teker teker ilgilendi. Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Geri döndüğümde imza başında oturan kızı kenara almışlardı. Sıkkın ve sinirli bakıyordu bana minik şey 🙃 Yorumla ILoveReis +1 yıl Skjsjshfhdjdihdrbrh Yorumla ILoveReis +1 yıl Ama senin de bilmen gerekirdi abi bu kaçıncı oy kullanışın dndjdg Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Kullandım sonuçta. Gerisini onlar düşünsün Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl 😎 Yorumla AliceSultan +1 yıl Haydi hayırlı olsun bakalım 🙂 Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl BeğenilmeAşk MaziNe saçma şeyler çıktı ya xhdhhd 1 0 Yorumla
AliceSultan Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 92% +1 yıl HuzurPopülerlikBolluk 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Teşekkürler Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Mutluluk, tutku ve barışma 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Katılımınız için teşekkür ederim. 🌹 Yorumla
NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl MutluParaSeyahat tam aradığım şeyler 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Çok güzel 👍 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk, mucize, eğlence, KAKTÜS 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl 🤣🤣🤣🌵🌵🌵🌵 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Yok artık. Yorumla
Şilan35 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Tutku eğlence barışma yani diyonuz git exse yaz 😂😂😂 1 0 Yorumla
Osman01tr Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Aşk Mucize Sevgi Mutluluk Beyenilme 😎❤💯 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bolluk barışma kavuşma :)) 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevinç aşk başlangıç çıktı 1 0 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sevgi.. Beklediğim kişindense neden olmasın 😝 1 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 549 cevap paylaştı. Bolluk popülerlik kavuşma 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mutluluk begenilme aşk 1 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Diğer konusunda 642 cevap paylaştı. Bolluk popülerlik sevinç 1 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mutluluk, sevinç, barış.Ay hadi inşallah! 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mutluluk, heyecan, sevinç umarım öyle olur. 1 0 Yorumla
TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Mucize, Eğlence, ParaÇok şanslıyım vuhii 1 0 Yorumla
tekinaymelisa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 101% +1 yıl Pra seyahat mutluluk 😅 1 1 Yorumla tekinaymelisa +1 yıl Para Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Heyecan Mutluluk Yükseliş 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Heyecan, para , mutluluk 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eğlence, huzur, para 1 0 Yorumla
İyiUykularKuzucuk Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Heyecan mutluluk tutku kelimelerini gördüm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aşk olsun yeter derdim ama şu an için beklediğim ya da istediğim herhangi bir şey yok benim.
Aşk huzur Mucize
Heyecan çıktı. Umarım kemal dedem kazanır💛💐💐💐💐💐
Heyecan, aşk, para. Valla ben bugün oy kullanırken baya bir heyecanlandım, bu kadar heyecan bana 100 yıl daha yeter kdlsnjdldjd
Ben kimliğimi ve imza atmayı unuttum. Bir saat sonra geri gittim. 🤣
Kimse uyarmadı mı be abi jgvjjvfhhf bizde görevliler her şeyle teker teker ilgilendi.
Geri döndüğümde imza başında oturan kızı kenara almışlardı. Sıkkın ve sinirli bakıyordu bana minik şey 🙃
Skjsjshfhdjdihdrbrh
Ama senin de bilmen gerekirdi abi bu kaçıncı oy kullanışın dndjdg
Kullandım sonuçta. Gerisini onlar düşünsün
😎
Haydi hayırlı olsun bakalım 🙂
Beğenilme
Aşk
Mazi
Ne saçma şeyler çıktı ya xhdhhd
Huzur
Popülerlik
Bolluk
Teşekkürler
Mutluluk, tutku ve barışma
Katılımınız için teşekkür ederim. 🌹
Mutlu
Para
Seyahat
tam aradığım şeyler
Çok güzel 👍
Aşk, mucize, eğlence, KAKTÜS
🤣🤣🤣🌵🌵🌵🌵
Yok artık.
Tutku eğlence barışma yani diyonuz git exse yaz 😂😂😂
Başlangıç huzur yükseliş
Heyecan
Barış
Aşk 😏
Heycan huzur mucize
Başarı Bolluk Başlangıç
Huzur
Sevgi
Mutluluk
Para seyahat mutluluk
Aşk Mucize Sevgi Mutluluk Beyenilme 😎❤💯
Heyecan
Mutluluk
Para
Para, Seyehat, Yükseliş
Bolluk barışma kavuşma :))
Başlangıç
Mutlu
Sevinç
Sevinç aşk başlangıç çıktı
Sevgi.. Beklediğim kişindense neden olmasın 😝
Beğenilme
Aşk
Sevgi
Bolluk popülerlik kavuşma
Mutluluk begenilme aşk
Bolluk popülerlik sevinç
İletişim para seyahat
Seyahat sevgi beğenilme
Mutluluk, sevinç, barış.
Ay hadi inşallah!
Heyecan seyahat mutluluk
Bolluk, eğlence, barış
Seyahat heyecan para 😂
Mutluluk başlangıç mucize oldu benim:)
Mucize, para ve sevinç güzelmiş ahah
Bolluk, Sevinç, İletişim
Köy
Huzur
Heyecan
Mutluluk
Aşk
Kavuşma
Mutluluk, heyecan, sevinç umarım öyle olur.
Popüler, beğenilme, yükseliş
Sevgi sevinç ve barış
Kavuşma
Başlangıç
Popülerlik
Başlangıç huzur para amin
#imamhatiplerkapatılsın gördüm.
Mucize, Eğlence, Para
Çok şanslıyım vuhii
Pra seyahat mutluluk 😅
Para
Heyecan Mutluluk Yükseliş