AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bişey olmaz kanka yırt at gitsin mal insanların uğraşacağı bişey
Knk çok berbattim 2 aydır ben ne yapmış olabilirim bunun yapılması için anlamadim
Boş ver bence
Keşke bende böyle bir şey bulsamm 🤣 googlela gir fotoğraflar kısmından çevir yazıları oku
Dediğim gibi çevirdim böyle şeyler yazıyordu ne kadar doğru çevirdi bilmiyorum.
Arkonun hayatında ilah yoktur, tarihinde, mitinginde, köyün oyunlarında, yuvarlak Yemen'in güvenliğinden, gücünden ve şehre geliyorum kimin önündeyim ve doğruluk adına, aynaların hikayesi diyenlere göre, ben Shnakhtam Mina'yım Namayeh Ain Canter Nominal Wad Bazim Est Hamad Wayak Najah Onayladık ve şimdi göstermedim Onu yaşıyorum ve annem için uyuyorum Ben her türlü bana hür değilim Şimdilik hasret kalmadım şerefli takdiri Bilen ve rüşvet hakkıdır eski Allah'ın kendisine arzu ettiği bir işlev ki Allah'ı onunla tamamlaması imam için bir frendir Gerçeğin haklı ölümünün Ve annenin acılı güvenliğinden levhalar, bizim acı ve düzenli hazırlıklarımızla eşinin limanına. Kardeş köy şehrin yaptığını yapmamış ama ona para verilmiş.
Rabat acısı O, yolundan saptığı zamanları en iyi bilir, manalarını da O bilir. Önce, sonra Zanim, ölülerin Rimal ve Shabeen'i onun üzerindeyse, Oder efsanelerinin taşıyıcıları Amaiki'dir. Gizlenmeyi arzulayan bir dine sahibim ve artık ahiret el-Barani el-Barani'nin ellerinin kızı değerler olduğunu beyan etmesi, eğlenceli atmosferin yeterli olması. Somon, Roma'ya gelme yeteneğim, hadisler yoktu. tüm hızıyla ve ihtişamıyla donmuş, yani dik değil, suçlunun sevgilisi, umurumuzda, hiçbir Müslüman eğitimli değil, onlar sağlıklı, bilmiyorlar ve en önemlisi karaciğerim nerede, siz mi? uykulu bir yüzyılın maaşına sahip, eğitimli veya Musandam al-Ghayb, bu yüzden Nasser, bir yargıç ve falan yazıyorlar ve iftiracı veya soru Ke Batwan gibi değiller, ben deliyim ve onlar yönetim değiller şehirlerden, konuşmacı rolü geliştikçe, ben bir cinim ve o dünyalardandır ve O'nu ardı ardına inkar edenler, zamanın Tanrısı adına, adı çalışanlara iletilir. yolların ve şimdi öldü, sizi aydınlatan forum dışında, Ekselansları, Sekreter Evi, selam üzerinize olsun, aydınlatıcı, bilen, Yana, Wiz, Kanim ve babasının bilgisi Ve kaşıntı, yine de, öncesinden sonuna kadar gösterilir. Ve onlardan diğerleri, sen kutsanmaya geldiğin zaman ve o, hükmün piridir ve senin üzerinde yaptığı her amel için, dilediği kimsenin benzerinden ve büyük amele sahip olanın niyeti eşittir. niyetin çözümü ve ona ateşli bir taşıyıcı gibi gelir, kendisine gecelerin yalancısı olan insanlar gibi oğullara fayda sağlar ve zalim topluluğa dokunmaz. sen ne doğruysan, çünkü O'ndan ayrıldığı ölüm seninle doludur, sonra gaybı ve şâhitleri bilene döndürülürsün. Ve eğer o, ticareti sıkılaştırır veya apaçık dosyaya yardım eder de kana olursa, o zaman Allah zahiri ve ticarette bastırır ve Allah onun şerrindedir ve âlemlerin en merhametlisidir. Yüce Tanrı'dan Oreor. Yüceler Yücesi, Ulu Tanrım, kullar
Diğer sayfa
Alim sanıkların malzemeleri üzerindedir. A, A, A, A, Al-Ayyam, öğrenci Müslim dedi ki, "Bu son iki satırdı. Ben ona vahiy'im. Nereden bir tanrı buldum ama marifet önünde molla bir ilahtır. hepsi oraya giden kursiyere piskopos olan kadının parasının teçhizatının infazı ve parasının istikameti bence kar nerede , Babamın yanında güvenli bir ev olan Bar Ba Nam nerede? Ülkede bir hayalperest yaşıyor. Sahibi öldü. Tutsak yok. Devletten kim sorumlu, hepsi birbirinin sığırı. Ah, ve ayağa kalkan kişiye güveniyorum. Astan, atın dindarının bayrağı dondurduğunu ve bana mesajla ilgili olduğunu belirtti. Mar Cr N ے dışında finans makinesi ve dünya ondan tamamlanmadı, yükseltirim 1 konu Krizin teknolojisi ile en önemli acı Bir malzeme Ne hırsızlık ve en önemli tahmin Size göre mükemmel olan Müslüman Namah Mashim A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A M ROW En önemli makinelerin olduğu bir
v VEYA AN K mahkemeler As-Salam Namah, nezaket ifadeleri ile çağrışımların adı nedir ve ben netim, Ferid Allah, imamın Emirler olması dışında, hamd ve acının Allah arasındaki ilişkiden olduğu gerçeğini ölümden daha iyi bilir. ya da Aslanlar, ben Aram, jimnastik salonunu doldurdum ve Arita'dan sıcak, acı, gittiğim yerleri öğrendim, tıpkı bir Müslümanın acısı altında acıdan başka huzur olmadığı gibi. acının huzuru, senin için isterim Bir kez ve müsait zamanlarda çoğul huzurlu ve sana sayarsan en cömert olan çalışacaksın Sözlükleri ve kuantumu kaldır, ilginin ve ilginin tam tersi endişe ve Memenin bedeli ve babasının ya da babasının babalığının sonu yetimlikte bir ton olacak Mashaini, salgın süresinin Andishi'nin olası olup olmadığını veya yok edip etmeyeceğini sorgulamanın bir yeri ve susturucusu olmasını istedi. Biliyorum
Parasının Dar Ba Sina Bast Bad Bar olduğu söylenen şiir yüzünden İmam Sal Mal amcayı istediğini söyleyen tam annemiz bir anne ama onun kraliçesi ve dünya Ne dedi ellerimiz mükemmel uyum sağlamak için çünkü dünya sözün kuzeyinde üstünüzdedir Neden Allah'ın anayasasının tacı büyüdü Ve ton balığı bilimin temellerinin sırrıdır Antimon tatbikatının oğlunun renginden onlarla birlikteyim, ben bir rejimim, veya bir beşer, Allah'ın takdir ettiği müstesna, onlar ebedîdirler.
Dediğim gibi Google çevirttirdim ne kadar doğru çevirdi bilemem.
Valla ne olduğunu anlamadım ama saol
boş ver ya uğraşma at çöpe gitsin.
koseyi dondun
cok para eder
Harbi mantıklı bana ver
@pesimistbiriydi acik arttirmaya koymali :)
@pesimistbiriydi knk ashshhs Allah aşkına eski hsy degilki belli yeni
Para verecek enayi çok
dusun yeni ve seni korkutmus :))))
cooook para eder o amanyirtilmasin
Ben özellikle 2 aydır hayatımın en boktan zamanini yasadim knk sonrasında bunu bulduk rastlantı mi sence
degil buyu o iste
simdi yirt git sayisal oyna
p. tesi turkiyenin en zengin en mutlu insani olucaksin
wayyyy be son anda kurtuldun sansa bak ya :))))
Yak yakkk cok gerildim
Yakmamam söylendi bir cami hocasına goturucem galiba
Vay *ya ya
Büyü muhtemelen
Yüksek ihtimal
Büyü mü bu
Galiba
Eşinle aran nasl
Eşim yok sevgilim var ama sürekli cok öfkeliydim cok kavga ettik kendi kendime ağlamaya başladım hasta falan olmaya başladım 22 yaşındayım kalp krizi riski yaşadım bugün de bunu buldum
Yakınlaşma neler oldu
Yakınlaşma falan yok işte sevgiliyiz zaten onun dışında sürekli benin yüzümden kavga ettik