Erdoğanmı Kılıçdaroğlumu? Ve sizce kim kazanır
Ben Muharrem inceye vericektim ama adaylıktan çekilmiş şimdi Erdoğan'a vermeyi düşünüyorum açıkçası
Ben Muharrem inceye vericektim ama adaylıktan çekilmiş şimdi Erdoğan'a vermeyi düşünüyorum açıkçası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boşuna çekilmedi zaten güzel bir para verdiler s. Git dediler o da gitti biliyordu zaten ondan çıkan oylar erdoğana dönecek
Adam düne kadar çekilmeyi düşünmüyordu şaşırtıcı gerçekten
Baktı çıkan ifşalar durmayacak rezil edecek ak çeteler çıktı gitti o da ne yapsın
Üzüldüm o adamı seviyordum hayırlısı artık
Kılıçdaroğlunu da dinle o zaman bi
Dinleyeyim
youtube.com/shorts/xehyJ2gnXEo?feature=share
Şu adamın gözündeki ışıltıya bak
kılıçdar ama rte kazanır gibi maalesef. benim anlamadığım nasıl inceden erdoğana geçtin? bu nqsılbir şey
@goldenkernel666 heee mk akpliyim
İnce yi destekleyen birisinin Erdoğan a oy vermesi çok garip. Sizin hiç ki siyasi ideolojiniz yok neye göre karar veriyorsunuz? Oğan'a ver daha iyi
İyi düşün iyi karar ver her şey belli zaten kim kime baglı oldugu
Erdoğan a vereceğim oyumu
@goldenkernel666 kk ye verince ileri zekalı olunuyor tabi sende haklısın
@goldenkernel666 yorumunu gördüm asla şaşmaz. Kendi desteklediğiniz kişiye oy vermeyen kişilere karşı fazla çirkinleşiyorsunuz. Herkes oy kullanmakta özgür bu kadar çirkinleşmeyin komik oluyorsunuz 😂 o söylediğin hakaretleri de aynen size iade ediyoruz
@goldenkernel666 ayy bi de çoğunun yorumuna burnunu sokmuşsun. Soda iç istersen iyi gelir 😂
Zor duruyorum görüşümü belli etmemek için ahahahah
Söyle. d
Cıks gerek yok ki buna 😃
Kılıçdaroğlu deme md
Xxvvcgv
😂 hahahah
Herkes oyunu vermekte özgür bi dışarı çıkıp nefes al bu nefret sana çok fazla hadi kanka
Kılıçdaroğlu. Kazanacak.
Rte yine kazanır . eğer Muharrem çekilmeseydi iyiydi
Umarım yanılırsın.
O gün belli olucak her şey
Rte vala
Erdoğan 🇹🇷
Oy kullanmıyorum
Sinana ver
İkisi arasında kalabilirim ama açıkçası Kılıçdaroğluna vermek istemiyorum
O zmn sinan kalıyor geriye zaten
Erdogan
Kılıçdaroğlu