Erkekte: ''askta gurur olmaz'' dedi
Kiz: ''ask diye birsey yok'' dedi..
aşk varda kaç kişi yaşıyor ya. herşey sembolik olmuş insanlar bile. aşık olduğum her zaman herşey en berbat halini aldı. aşk var diyemem. benim için yok olmadı çünkü
Peki buna nasil yanit verirsin?
Not: kiz bir erkege ''senin nasil bir gururun varsa benimde var'' dedi.
kız niye gururum var diyor? meseleye gururdan girecek ne yaşandıki. bundan önceki konuşma ney. burada sadece ortadan alıntı yapmışsın. illa cevap ver dersen. aşk yoksa sevgi var. ve seviyorsam seviyorum derdim ne diyeyim. burada kendimle çelişmemi mi istiyorsun ne istiyorusun :)
Bundan once canimi cok yakti ve kendisi pisman oldugunu soyledi. Kendisi ardindan 2 ay sonra geldi! Bende onun uzerine ''senin nasil bir gururun varsa benimde var'' dedim. Oda onun uzerine ''askta gurur olmaz'' dedi. Oysa aramizda birsey gecmedi hic birzaman. Sevgili filan degildik ama konusmamiz cok oldu..
peki sence aşk diye birşey yok mu? yalan mı söyledin? yalan söylediysen istemiyorum demek yerine niye yalan söylemeyi tercih ettin? yalan bişeyleri saklamak içindir sen neyi sakladın? sende seviyorsun istiyorsun ama kararsız mı kaldın acaba?
Hayirr.!! O bana o lafi diyince bende ona lafi carptim..
aşırı tepki verdin :) insan beyni kalpten uzak olmamalı. peki sence aşk var mıdır? ben 3 kere aşık oldum ve hepsinde elim ayağım dolandı.
kotu tepkimi verdimmm?
şuanki tepkinden bahsetmiştim. gergin olmandan yani. ama biri bana aşk diye bişey yok dese sen aşık olmamışsın derim. aşk vardır ama soyuttur yaşanamaz benim gözümde yaşamadım. yaşanırsa efsane olabilir :)
ne alakayaa
bilemedim bacım valla
:( herkes baska birsey dior..
alakasız bişey demedim ama konunun çıkacağı yer cevap değil buradan bir netice cıkmalı değil mi? ne dersiniz diye değil. sen burada ona yazacak cevap mı arıyosun aklındaki sorulara mı cevap arıyosun. bunu en iyi sen bilirsin.
eski kız arkadaşım demişti. içimden hadi ordan buda bilmiş bilmiş konuşuyo dedim dışımdan hmm dedim çok uzun sürmedi zaten.
hmmmmm.
ahahahahahahahah bana misilleme mi yaptın :D
hayir.
Aşk var ama su bir günde sevgili değiştirenler önüne çıkan herkese aşığım diyenler bu yok bu aşk değil
beni aşka inandır demek istediğini düşünürüm vkzhvbz
Cevap
9Cevap
1. görmedigim şeye inanmam yani aşkı geç ben aşka inanmayalı 4 sene oldu 2. gurur evet gurur var ama aşkın yanında asla
Notumu okudunmu:)?
evet )) anlamadımki ((
Neyini anlamadin?
şimdi kıza göre aşk yok yani erkek haklı çünkü adam dioki aşkta gurur olmaz ama kız herşeyi bitiren cümleyi kullanmış bence çünkü aşk yoksa ne diye çıktın l*n benle?
Biz cikmiyordukkii.. onunla hic..
fatal error!!!
Anliyormusun benii simdiii!! Bana onu demesiii BILE SACMA GELDI!!
çocuk şizofren falanmı ciddi soruyorum?
çocuk şizofren? Nedemekii ben yurt disinda yasiyorum:/
schizophrenia okey?
Cok detaylii oldu sagol. Benimle dalgami geciyorsun la? Sinir etme adami anlat surda o nedmek
yani akıl hastalıgı = mental disease sorunlu olammış bişeyi olmuş gibi gösteren ne bileyim kendi dünyasını kurmuş annesini babası sanıyo vs
Tamam anladim. Anlamadigim birsey var sen niye oyle dusunuyorsunki?
ya flört etmedigim bir kız bana nie öyle bişey sölesinki mesela?
Hoslandigi icinmi?
bence türkçeni geliştir))) anlamadınmı halen sen hangi dili iyi biliyosan o dilde konuşalım? hangi dil? felemenkçemi? almancamı? fransızcamı?
Ben ogrenecegimi ogrendim zaten.
bu sadece benim görüşüm ben doktor degilim yani bence ona sormalısın? türkmü çocuk?
Gerek yok.
allah razı olsun
Bulamamışlar biz napalim
birinden darbe görmüştür aşka inancı kalmamıştır
Ben yedim iste:)
bende yedim yapacak bişey yok
böyle kazıkları yiye yiye hayata alışıyoruz işte
yemeyen yoktur hayatta :D
Yani:) yukarda bir not yazdim onu okursan belki konuyu daha iyi anlarsin:)
konuyu anlıcak bişey yok :))
soruyu sormuşsun cevabını verdim
Yok benim verdigim cevaplar nasildi ki o bana o cevabi verdi
Herkesten daha fazla aska inandığını Düşünürüm
var da yaşayacak insan yok.
düşünmem.
mantıklı değildir çünkü.
Niye?
belki hic aşık olmamıslardır
Ben bir sefer olduumm:((
o bana karsilik versin hemen atlarim. bende ona mesaj atiyim oda hemen atar:))
bende aşk yok diyorum
Bende aska pek inanmiyorum
doğru söylüyorlar.
ben de sunu dedim.
Aşka inanıyor musun
Hissetdikten sonra inanirim..
Bilmem?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar