Din, dil, kültür, renk farklılıklarımız bizim zaten en güzel yanımız değil mi? yani nedir bu nefret?
Sevmek mutlu olmak yeni bir farklılık görmek güzel bir şey değil mi?
Sevmek mutlu olmak yeni bir farklılık görmek güzel bir şey değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim inancım yok ama kimseye karışmam saygısızlık yapmam zaten hayat farklı olunduğu için güzeldir. yeter ki saygı ve sevgiden eksik kalmayalım
Irkçılık, üstten bakışa göre düşünür de insanlar tüm evrene sahiplik etme arzusunda olduğu için gerek teknolojiyle, ayrımcılıkla vs. insanlığın içinden geçiyor.
Cevap
6Cevap
Biz kutuplaşmiyoruz. Bir zamanlar kutuplaştırıp zenginliğimizin meyvesini yiyenler şimdi giyemediği için kutuplaştık diyorlar.
Üstlerin oyunu ama, insanlarda da bu düşünce yapısını destekliyor
Bende her insan farklı bir dünyadır düşüncesindeyim ama geçmiş entelijansiyasi gruplar onların dediği olsun istiyor ve ne gariptir onlar kutuplaştık diyor. Mondros mütarekesinde istiklal caddesinde İngiliz Fransız İtalyan askerlerine balkonlardan alkış çalanlar ve tezahürat yapanlar bugün toplum kutuplaştı diyor. Yemeyiz artık. Bebeklerine kadar bu ülkeden defedilecekler. Türkiye Türk ve musluman bir ulke olacak Osmanlıdaki gibi
Ayrıca bir dip not düşeyimde cahiller ve tarih bilmeyenler çiçeklenmesin burada. Osmanlı bir soydur ve ailedir ve Türk’tür muslumandir. Bir ülke adı değildir
Neyse sakın olalım da şimdi tartışmayalım kimseyle
Tamam da ben açığım her zaman gerçekleri konuşmaya. Serserilere haddini bildirmeyi severim
Cehalet hic duymadinizmi cahil toplumlarin tek ugrasidir
Kullanıyorlar işte izin vermemeliyiz
Cahile ne yapsan fayda etmez yaradilani yaradandan oturu sev bosa denmemistir fakat bos adam nadil seytanlasirsa cahil toplumlarda insani otekilestirir
Haklısın keşke insanlar biraz da bilinçli olsa
Bizim toplum balik hafizalidir bu 2000 bin yildir boyledir bunu simdi kotu adletip saldiriyada gecerler onemli olan bahane uretmek yerine zayif yanimizi eksik yanimizi gorup gelistirmek yerine en kolay sey olan bahane uretip yan gelip yatip kendimizi egitmemek ve cahil kalip din kisbeti altinda yobazlik yapip cahilce insanlari ayristirirlar ayet te Allahutaela ne demis ben sizleri irk irk kavim kavim yarattim tanisip tanis olasinuz diye
kompleks kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum
boş yapma bacım ya. böyle diye diye kimleri doldurdunuz aramza
Bak işte aramız da ki düşünce farkını gör, benim yaklaşımımla senin yaklaşımın arasında uçurum var
Böyle yaparak bir yere varamayız ki
Kurtulun şu düşünce yapısından
Sen böyle güzel bir insansın
Bende böyle güzelim
Benim senden öğreneceğim çok şey var
Seninde benden
Güzel olan bu yani
Güzel bakmak güzel düşünmek
Kin nefret edince elimize hiçbir şey geçmez
bacım, humanizm safsatası gelişmiş ülkelerde bitti. yeni bir çağa giriyoruz. dünya nüfusu hızla artıyor ve göç dalgası muazzam boyutlara ulaşacak. bu tip pembiş duygusal yaklaşımlardan kurtulmayanlar da kendine zarar verecek
Sen hayatın neresindesin bilmiyorum da
Senin fikrine göre
Zayıf olan sensin hani bil istedim
bence değişmelisin
iyi peki, zaten size laf anlatmak imkansız
Cunku kutuplasmak bizim genlerimizde var. millet olarak boyleyiz
Maalesef öyle gerçekten haklısın
haklısın ama insanlar birbirlerini dışlıyorlar
Ya zaten senin farklı yanın hayata renk katıyor toplumda düşünce bozukluğu var bence
İslam'dan uzaklastigimiz icin
İslam tamam da farklı yaşayan insanlarda var herkes müslüman olacak diye kaide yok ki
Geri dönüşü olmaz mı sence
özünü islama geçerken yitirmemiş miydin? yani eğer Türksen, Tüekün özü islam değil.
fakiriz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?