Arkadaşlar yarın düğün var kuzenimin kır düğünü olucak ama üstüne bişey almam gerek ve tek düzgün ceketim bu var sizce olur mu bu ceket bu elbise üstüne birde saçıma düz fön çekicem iyimi sizce
Ceketin gündüz için koyu kalıyor gündüz giyme akşam üzeri alırsan üstüne sorun olmaz o zaman iyi durur, gündüz biraz fazla gelir hemde bozmasın seni yoksa uyumlu yani
Yok şal alma bu daha iyi olur, basit kalmıyooooo sana öyle geliyor gayet iyi ben sade elbiseleri daha şık buluyorum güzel takılar tak taşlı ama sade az tak gayet iyi olursun, göz yormaz sade ve ışıltılı olursun eminim , rica ederim:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet güzel bence
Daha açık renkler tercih et koyu kalıyor bunlar, cıvıl ol
Elbise bunu aldım bunu giyicem üstüne düzgün ceketim yok bu geldi aklıma açıkçası
Ceketin rengini değiştir o zaman daha güzel olur koyu oluyot iyice böyle
Başka güzel ceketim yok siyah deri ceketim var onunda boyun kısmında soyulma var olmaz yani oda 😔😔
Ceketin gündüz için koyu kalıyor gündüz giyme akşam üzeri alırsan üstüne sorun olmaz o zaman iyi durur, gündüz biraz fazla gelir hemde bozmasın seni yoksa uyumlu yani
Ama giydim biraz basit kaliyo yok sadece akşam serin olur üşürüm diye alicaktim ya da salmi alsam diyorum biraz polarlı oda tüylenen çizgili şallardan
Neyse bakıcam artık teşekkür ederim 🙏
Yok şal alma bu daha iyi olur, basit kalmıyooooo sana öyle geliyor gayet iyi ben sade elbiseleri daha şık buluyorum güzel takılar tak taşlı ama sade az tak gayet iyi olursun, göz yormaz sade ve ışıltılı olursun eminim , rica ederim:)
Tamam teşekkürler aldım onu
pek iyi görünmüyor
Bundan başka ceketimde yokki uygun hepsi mont kalın ceketler
ceket giymek zorunda mısın
Üşürüz diye çünkü yarın hava serin olucakmis orada annem öyle dedi açık alan bide ne yapsam bilemedim
Bence çok güzel taki takcakmisin
Kotu
Ne giyicem bu elbisenin üstüne peki
Sal alabilirsin
Şal çok varoş kaçmazmı oraya çünkü zenginlerde o yüzden
Boyle gidersen varos gibi durursun şal zariftir
Şal ne renk olmalı bide kadife siyah bomber ceketim var şu bi ara moda olanlardan o olur mu altına siyah burnu açık topuklu ayakkabı giyicem çünkü
Oda süt
Sürt
Süet*
Bence efsane
Üstünde görmek lazım