Arkadaşımın hoşlandığı çocuktan hoşlanıyorum, napacağım?

Hepinize merhabalar. Olayı anlatıyorum. 1 senelik bir arkadaşım var ve onun 2 senedir hoşlandığı bir çocuk var, çocuğa çıkma teklifi etmiş fakat çocuk sınav senem sevgili yapmak istemiyorum gibi şeyler söylemiş, kendisiyle Instagram'dan takipleşiyoruz. Deprem olduğu zaman konuşmaya başladık ama hiçbir zaman onu arkadaştan öte görmedim, gerçekten. Bu şekilde konuşmalarımız devam etti, hâlâ ediyor. Sürekli beraber konuşuyoruz, beraber oyun oynuyoruz ve ona annesi gibi davranıyorum. O arkadaşımız hakkında konuştuğumuzda ise kendisi o kadar pozitif şeyler düşünmüyor. Gerçekten çok vicdan azabı çekiyorum. Arkadaşım çocuğa takıntılı, ciddi anlamda. Sürekli bana "bugün başka bir kızı takip etti, neden başka kızları takip ediyor" gibi sorular soruyor, ayrıca "sen onunla konuşuyor musun, ne konuşuyorsun, neden bana değilde sana yazıyor, konuştuklarınızın sslerini atsana" gibi şeyler söylüyor. Geçen hafta bir anda onunla konuşup konuşmadığımı sordu, cevap vermedim. Arkamdan arkadaşıma, "onunla arkadaş olmaması lazımdı, bacım" demiş. Arkadaşıma da çok sinirleniyorum bu aralar, içimde gereksiz bir kin oluşuyor. Her yaptığı gözüme batıyor. Napacağım ben.🥲🫂
Arkadaşımın hoşlandığı çocuktan hoşlanıyorum, napacağım?