Diğer İstanbul da yaşayan var mı? İstanbulun hangi ilçesinde yaşıyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İstanbul da yaşayan var mı? İstanbulun hangi ilçesinde yaşıyorsunuz?Hangi ilçede ikamet ediyorsunuz? İstanbul da yaşayan var mı? İstanbulun hangi ilçesinde yaşıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Ankara var 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Neresinden u Barış_LonelyForever +1 yıl Yeni mahalle batı kent Soran +1 yıl Vallaha Ankara'da bir kaç ilçe biliyorum orasını bilmiyorum. u Barış_LonelyForever +1 yıl Anladım abi bende işte burayı bir de kızılay sincan bunları biliyorum Soran +1 yıl Ama bir ara gezicem merak ediyorum ankarayı
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Üsküdar'da. 1 24 Yorumla Soran +1 yıl Neresinde Yorumla IşıLLL34 +1 yıl O kadarını söylemesem 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Niye evden mi alırım seni 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Ahaha yok sanmamo kadar da değil 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Gelirim gelir 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Baba dayağı yemek istiyorsan konum atayım 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Olur at bakalım gelmeyen namerttir 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Eyvahlar olsun 😱😱😱 Yorumla Soran +1 yıl Korkma ya bu kadar 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Ben senin için endişeleniyorum 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Kıyamam beni düşünüyor 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl İşte bunlar hep ön yargı 😁😁 Yorumla Soran +1 yıl Niye beni kaderime terk mi ediceksin senimli surat 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Kaderinin kötü olmadığını düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Bence de Üsküdar da bir çay ısmarlarsın herhalde o kadar da cimri olmadığını düşünüyorum 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Ahaha cimri değilim, Üskudar'da oturuyorum ama sahile hiç mi hiç yakın değilim Yorumla Soran +1 yıl Metroya atlar gelirsin ne olucak 😀 söz tatlılar benden 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Diyetteyim ben ne tatlısı 😁😁 Üsküdar'da metro mu var? Marmaray olmasın o? Yorumla Soran +1 yıl Marmaray işte 😀 sütlü tatlıdan zarar gelmez be 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Girme kanıma bak zaten zar zor şey yapıyorum 😭😭😭 Yorumla Soran +1 yıl Ya sen bi gel yemin ediyorum kendi ellerimle yediricem sana 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Ahahaa gelemem, şu an Kadiköy'deyim kız kardeşimle 😁 Yorumla Soran +1 yıl Bugün bende Kadıköy gidecektimde vazgeçtim Beşiktaş gidiyorum 😀 yarın müsait misin? Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Yarın spora gidicem sonrasında da yetiştirmem gereken talimat revizyonları var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ankara var
Neresinden
Yeni mahalle batı kent
Vallaha Ankara'da bir kaç ilçe biliyorum orasını bilmiyorum.
Anladım abi bende işte burayı bir de kızılay sincan bunları biliyorum
Ama bir ara gezicem merak ediyorum ankarayı
Üsküdar'da.
Neresinde
O kadarını söylemesem 🙄
Niye evden mi alırım seni 😀
Ahaha yok sanmamo kadar da değil 😁😁
Gelirim gelir 😀
Baba dayağı yemek istiyorsan konum atayım 😁😁
Olur at bakalım gelmeyen namerttir 😀
Eyvahlar olsun 😱😱😱
Korkma ya bu kadar 😀
Ben senin için endişeleniyorum 😁😁
Kıyamam beni düşünüyor 😀
İşte bunlar hep ön yargı 😁😁
Niye beni kaderime terk mi ediceksin senimli surat 😀
Kaderinin kötü olmadığını düşünüyorum
Bence de Üsküdar da bir çay ısmarlarsın herhalde o kadar da cimri olmadığını düşünüyorum 😀
Ahaha cimri değilim, Üskudar'da oturuyorum ama sahile hiç mi hiç yakın değilim
Metroya atlar gelirsin ne olucak 😀 söz tatlılar benden 😀
Diyetteyim ben ne tatlısı 😁😁 Üsküdar'da metro mu var? Marmaray olmasın o?
Marmaray işte 😀 sütlü tatlıdan zarar gelmez be 😀
Girme kanıma bak zaten zar zor şey yapıyorum 😭😭😭
Ya sen bi gel yemin ediyorum kendi ellerimle yediricem sana 😀
Ahahaa gelemem, şu an Kadiköy'deyim kız kardeşimle 😁
Bugün bende Kadıköy gidecektimde vazgeçtim Beşiktaş gidiyorum 😀 yarın müsait misin?
Yarın spora gidicem sonrasında da yetiştirmem gereken talimat revizyonları var
Kartal'da
Uzak