instagram adresi gizli ise hesabındaki kişileri foto ve paylaşımları bulabiliriz. numara için hesabını patlatman ya da şifresini kıracak uygulama bulmak gerek
mesela resimlerini arkadaşlarını görmek istediğimde uygulama indiirip hesabını kontrol ediyordum. ya da onun gibi ben de bir fake hesap açıp adını nerde yaşadığını bulabiliyordum
sanmam. hergün bi ton insan birbirine sırf takipçi kasmak için mesj ve istek atıyor. profil duvarına istekler takipçi kazanmak amaçlıdır yazarsın o da yer. o şu an kimseyi eklemiyor ama başkalarına mesaj yazıyordur :D
hem sen sadece ona istek atmayacaksın birçok kişiye istek atacaksın ki anlaşılmasın. zaten kadın profili olunca abazanlar otomatik düşüyor mesaj atmaya başlıyorlar :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne oldu, neden arıyorsun ki? Hangi şehirdeymiş?
Niye sordun
Aynı şehirdeysek belki yardımım olur diye
Sen hangi şehirdesin ki
Bursa
Kullanıcı adın ne
şu an görebilirsin
1 xpersen mesaj atamazsın, sadece takip edebilirsin
bulabiliriz.
Nasıl
hakkında neler öğrenmek istediğine göre değişir :)
İsmi numarası falan
instagram adresi gizli ise hesabındaki kişileri foto ve paylaşımları bulabiliriz. numara için hesabını patlatman ya da şifresini kıracak uygulama bulmak gerek
İsmini paylaşımlarının altına yorum yapan kişilerden öğrenebilme ihtimali var
İnstagram adresi fake zaten bir şey yok hesapta
o zaman yapacak tek şey fake bir hesapla kendisini keklemek. tanışma sırasında yazar ismini
Öyle olmaz
neden?
sen şu durumu bana detaylı anlatırmısın
Yazacağını sanmıyorum. Bir de benim yazdığımı düşünebilir
adını sanını bilmediğin, üstelik fake hesaptan konuştuğun birini bulmak istiyorsun
Attım
ben de attım. memurlar. nette hesabın var mı
Yok
inst hesabın dicem de burdan yazılmaz
sorun değil burdan 3xpere erken ulaşır hemen yazarım sana
Ahahahah
kanks ayıp ettin bir yolunu buluruz :D
Nasıl bulucaz ki ama
sen olayı bir anlat ben çare bulurum
Tamam anlatırım yazınca
biz de bişeyler biliyiriz yanesi :D
Ahahsh nerden biliyorsun
ben de az kovalamaca yapmadım :D
Nasıl yaptın
mesela resimlerini arkadaşlarını görmek istediğimde uygulama indiirip hesabını kontrol ediyordum. ya da onun gibi ben de bir fake hesap açıp adını nerde yaşadığını bulabiliyordum
erkek kadın gördüümü direk düşer zaten :D
Ne uygulaması
değişiyor sürekli farklı uygulama olarak değiştiriyorlar
ayrıca instagramda hesabıma erişemiyorum seçeneğinden numarasının son 2 hanesini çıkarabilirsin eğer tanıdığın birini arıyorsan
Öyle yapınca bildirim gider mi
enson lilligo diye bir uygulama vardı.
sen daha ileri seçeneğe gitmezsen bildirim gitmez.
tanıdığın birinden mi şüpheleniyorsun
Yok yok
en mantıklı olanı aç bir hesap işlet. istek at. ama muhabbete sen başlama. o başlasın
İstek atamam ki takipçisi bile yok dicek ki bu hesabı kimse bilmiyor nerden buldu da istek attı bildiğim biri olmak zoruna :D
sanmam. hergün bi ton insan birbirine sırf takipçi kasmak için mesj ve istek atıyor. profil duvarına istekler takipçi kazanmak amaçlıdır yazarsın o da yer. o şu an kimseyi eklemiyor ama başkalarına mesaj yazıyordur :D
hem sen sadece ona istek atmayacaksın birçok kişiye istek atacaksın ki anlaşılmasın. zaten kadın profili olunca abazanlar otomatik düşüyor mesaj atmaya başlıyorlar :D
vay arkadaş olaya bak kaaç yıldır müzisyenlik yapıyorum ses de var bir kişi bile beni böyle merak etmedi :D
Ben merak etmiyorum ki zaten tanıyorum sadece iletişim bilgileri yok bende
Ben yine de istek atmam kabul etmez bence
hee e desene onu baştan.
ben yaparım :D
Ne yaparsın
ekler keklerim.
Yazmazsa? :D
Şifremi unuttuma bastım bu arada email adresinin ilk ve son harfi çıktı sadece gerçi numarası çıksa da gereksiz
emin ol yazar.
haklısın gereksiz dediğin gibi
Ne tarz bilgiler
Adres, instagram vs
bulunabilir bence
Nasıl
hangi bilgileri biliyorsun
Pardon adres ve instagramını biliyorum, öğrenmek istediğim bilgiler ismi ve telefonu
seni tanıyor mu
nerden tanıştın
Burdan
ımm adı