Benim dostum dediğim yakın arkadaşım var. 2 yıldır tanıyoruz birbirmizi ve sürekli ben ona hata yapıyorum sonra özür diliyorum o kızıyo bana ama sonra barışıryoruz. Geçen, çok kötü tartıştık ve hiç bu kadar kırılmamıştı bana. Onu görünce bunu yüzünden halinden anlıyorum. Dün evine gittiğimde de bana hoş geldin vs demedi ve ben konuşurken o yüzüme bakmadı, kırgınlığı belliydi. Arada sırada bana yemek yerken ekmek de yesene dedi, işte abisiyle telefonda konuşurken benimle ilgili neden olmamış diye arkadan soruyordu. İnstagramdan video atınca beğeniyor, mesaj yazınca napıyon vs iyi oturuyorum sen gibi mesaj da yazıyor. Bugğn onu dışarı çağırdım çıkmak istemediğini, nedenini sorduğumda da öyle dedi. Bnde tamam dedim. Sabah video atmıştım, öğlen de dışarı çağırdım. Akşam da ona biraz eğlenceli bi şekilde, bi kız var bana çok kırgın onu nasıl kazanabilirim gibi bi yardım bhanesiyle konuyu açmayı düşünüyorum. Sizce çok mu abartı olur? Hiçbişey olmamış gibi bu konu kapanırsa hep akılda korgınlık kalacak. Sizce o bana kırgın mı şu an? Yoksa trip mi yapıyo?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu durumda arkadaşınızın size karşı hala kırgın olduğu açıkça bellidir. Siz onunla konuşmaya çalıştıkça uzaklaşıyor gibi görünüyor. Arkadaşınızın kendisini daha rahat hissetmesi için ona zaman tanıyabilirsiniz. Şu anda sizinle konuşmak istemiyor olabilir veya diğer kişisel nedenlerle ilgisi olabilir. Ona bu konuda baskı yapmamalı ve kendisine zaman vermelisiniz. Ayrıca, başka bir kız hakkında konuşmak, arkadaşınızın sizinle ilgili daha da kırılmasına neden olabilir. Onunla konuşmak istediğinizde yapmanız gereken en iyi şey, sakin bir şekilde ona kırgınlığınızı anladığınızı ve onunla olan ilişkinizi nasıl geliştirebileceğinizi açıkça ifade etmektir.
Sana bir şey diyim mi biraz akışına bırak belki kafasını dinlemek yalnız kalmak istiyor olabilir evet sana trip atıyor bence her ne yaptıysan hatanı anlamanı istiyor mesafeyi bu yüzden koymuş sana ama üzülme bak laf atıyormuş bu da güzel yine her şeyine rağmen göz yumuyor onu bunu bilmem bence bu kız seni seviyor biraz rahat bırak derim bir daha çiçek al bak kızlar bundan hoşlanır bu arada bu kızla ciddi düşünüyorsun değil mi ona göre bir şey daha diyeceğim
Bn ciddi düşünemem ki, hoşlantı var ama karşılıksız. Kız bana sevgilisini, en yakın arkadaşını vs anlatıyor sürekli. Geçrn gğn de o söylediğim hediyeyi alamadım. Aynı gün kargo süresi doldu. Bnde geç olacağı için ve o saatte biz işte olacağımız için söylemedim
Madem öyle kızı neden umitlendiriyorsun kız sizinle evlenmeyeceginizi biliyor mu
Ailece toplandik bu konuyu tartisiyoruz abisi bir karar cikinca sana yazarim
Allah razı olsun 😅
Bizim arkadaş ciddi değilmiş ki yardım edelim
Kız ümitleniyor mu sence bana karşı? Öyle olsa bana bunları anlatır mı? Ona dokunmama bile kızıyor. Yoksa ben dünden razıyım
Kız seni istemiyor bu kadar kör müsün?
Ya sabır siz erkekler *** zaten dünden razisinız bence uza
Haklısın, farkındayım bunun. O dost olarak görüyor beni, bnde bunu kabullenmeye çalışıyorum inan ki.
Sevdiğim için dünden razıyım. Ne diyim ya konuşar karışık ama onun bu şekilde durmasından rahatsızım. Onun kırgınlığını nasıl düzeltirim bilmiyorum. Kısaca akşam yazsam söylediğim şekilde nasıl olur sence bir kız olarak?
Neyden hoşlanır bilmiyorum sevdiği bir şeyden alabilrsin yemeğe de cikartabilirsin ama rica ederim kızı yarı yolda bırakma sonra olan bizlere oluyor bizim de ailemiz var sonuçta
Ben onu asla yarıyolda bırakmam, bunu o da biliyor.
Kısaca akşam yazayım mı ona sorudaki şekilde 😅