Sizce bana hala kırgın mı, yoksa trip mi yapıyor? Konu biraz uzun, kusura bakmayın. Konuyu tekrar açsam mı özür dileyerek?

Benim dostum dediğim yakın arkadaşım var. 2 yıldır tanıyoruz birbirmizi ve sürekli ben ona hata yapıyorum sonra özür diliyorum o kızıyo bana ama sonra barışıryoruz. Geçen, çok kötü tartıştık ve hiç bu kadar kırılmamıştı bana. Onu görünce bunu yüzünden halinden anlıyorum. Dün evine gittiğimde de bana hoş geldin vs demedi ve ben konuşurken o yüzüme bakmadı, kırgınlığı belliydi. Arada sırada bana yemek yerken ekmek de yesene dedi, işte abisiyle telefonda konuşurken benimle ilgili neden olmamış diye arkadan soruyordu. İnstagramdan video atınca beğeniyor, mesaj yazınca napıyon vs iyi oturuyorum sen gibi mesaj da yazıyor. Bugğn onu dışarı çağırdım çıkmak istemediğini, nedenini sorduğumda da öyle dedi. Bnde tamam dedim. Sabah video atmıştım, öğlen de dışarı çağırdım. Akşam da ona biraz eğlenceli bi şekilde, bi kız var bana çok kırgın onu nasıl kazanabilirim gibi bi yardım bhanesiyle konuyu açmayı düşünüyorum. Sizce çok mu abartı olur? Hiçbişey olmamış gibi bu konu kapanırsa hep akılda korgınlık kalacak. Sizce o bana kırgın mı şu an? Yoksa trip mi yapıyo?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Sizce bana hala kırgın mı, yoksa trip mi yapıyor? Konu biraz uzun, kusura bakmayın. Konuyu tekrar açsam mı özür dileyerek?