Bilmem kaç bin dolarlar falan. Ben 10 bin tl bulamıyorum kaç yıldır bir burnum için. Milletin yapılmadık yeri kalmadı. Kredi mi çekiyorlar tefeciden mi alıyorlar cidden ne yapıyorlar? Tefeci kısmı şaka da estetik ameliyatı fiyatları da uçtu artık ama yine de kadınlar 3 4 estetik yaptırmış oluyor. Kredi çekip oraya vermezler herhalde...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Istemek en önemli şey ence İstersen sen de bulabilirsin
Istiyorum ama bunun için olur olmadık şeyler yapmam
Olur olmadık şeyler yapmam derken neden burun ameliyat olmak istiyorsun Hangi şehirde yaşıyorsun kaç yaşındasın
Burnumu beğenmiyorum. Aslında çok bir kusuru yok ama taktım bir kere
Kaç yaşındasın Ben hangi şehirde yaşıyorsun ve nefes alma ile ilgili problemin var mı
Ben var sandım ama yokmuş, psikolojik herhalde. Zonguldaktayım, otuz
Ya nefes alma problemin yoksa tabii bilmiyorum Hani Yüzünü görmedim ama öyle bir ameliyat sonra aynı zamanda zarar da verebilir nefes almanı engelleyebilir para sorunu kolay çözülür bulursun
Araştırmada olmak istiyorum rastgele bir dr. da değil. Zaten çok sorunlu değil burnum. Neyse bulurum umarım teşekkürler
Dediğim gibi parayı bulursun yani Devlet Hastanesi'nde hatta çok 320 miktarı da olabilirsin ama öncelikle gerçekten neden olmak istediğin önemli sevgilinin eşinin arkadaşları ne düşünüyor burnun konusunda ve vücudunda tek kusur Sence burnunda mı
Sevgilim eşim yok açıkçası ben kendi düşüncemi önerserim başkasınınkini değil. Benim beğenmem ya da beğenmemem önemli ve ben beğenmiyorum. Öncesinde korkuyordum cesaretim yoktu şimdi cesaretim var ama işim yok o yüzden yaptıramıyorum
Tabii ki kendi düşüncen Ama senin gördüğünle çevrendekilerin gördüğü farklıdır onların düşünceleri de önemlidir En azından önem vermelisin Tabii ki sonuç değerlendirmeyi Sen yapmalısın Son kararı sen vermelisin
Onlara göre burnum gayet güzel onları kulak ardı ediyorum o yüzden
Yani şöyle bazen de seni tanımayanlara sor bazen de tanıyanların düşüncelerini dikkat et Peki sence vücudunda başka hiçbir yerde kusur yok mu Bütün Vücudun harika tek konu burur mu
Aynen oyle tek sorun burun. Bir de kilo aldım biraz o da verilir zaten
Anladım peki bu kadar kusursuz bir kız 30 yaşında Neden hala sevgilisi yok Yalnız bekar
Çünkü ayak bağı istemiyor, keyfi yerinde ve birinin saçma varlığına gerek duymuyor
Yani Ayak bağı istemiyor yani gecelik ilişkiler yaşıyor günübirlik tatil aşkı v. b.
Öyle mi?
Yoo öyle değil. Nasıl söylediklerimden bunu çıkardın? Neyse öyle biri değilim.
30 yaşında yalnızsın sağlıklı bir kadınsın ve Ayak bağı istemediğin için uzun süreli bir ilişkin yok buradan çıkardım bunları
Evet çok şükür. Duygusal bir ayak bağı istemediğim gibi fiziksel bir ayak bağı da istemiyorum. Zaten bu benim doğrularıma uymuyor
Yani biriyle sevişmek fiziksel bir hayat bana mı ilginç Her sağlıklı insan cinselliği ister arzular Ama sen sanırım bunu da kendi kendine yaşamayı tercih ediyorsun
Isteyebilir elbette ama bu yüzden evlilik var değil mi?
30 yaşındasın ve evlilik düşünmüyorsun sevgililik bile sana göre ayakla
Ayak bağı
Inanırmisin aynen öyle. Çünkü insanlar evlenmek istemek zorunda değil, kadınlar cocuk doğurmak istemek ya da erkekler baba olmak istemek zorunda değil. Hayatini kendin için yaşıyorsun ya hani o yüzden buna elalem karar vermek zorunda değil.
Haklısın Ama işte bu yüzden tadı almak lazım hayattan
merhaba haftaya bugun benimde var burun estetigi ve nefes ameliyati.. evet hastane fiyatlari cook arttı.. 25.000 tl fiyat cikti bana toplamda özel oda da icinde
Ben arastirmada 10 bine sormustum. Özelde de 20 30 bin civarlarını duydum normal yani 25 bin. Geçmiş olsun şimdiden, umarım istediğin gibi olur
tskr ederim.. gecen yil devlette 8.000 di ama 6 ay sonrasina gun veriyolardi almadik.. sonra yılbasindan önce il dısında 18.000 e gun belirledik gidemedim iptal ettim arayip.. simdi aynı dr dan tekrar gun aldim 25.000 olmus.. tabi bu rakamlar zorlayacak beni bayaa.. Ama yapcak bisey yok erteledikce hem nefes problemi beni yoruyor hem fiyat katliyor.. Sen hangi ilde yasiyon
Devlet 8 bin mi? Ben devlette yıl başından önce 3250 ye sordum. Zonguldaktayim ben
il il degisiyordur tabi.. benim yasadigim ilde 15.000 dedi dr özelde ,
Ilginç. Neyse bilmiyorum artık sonuçta biriyle anlaştın ve olacaksın. Bundan sonrası önemli
evett.. bn artk Dr arastirmiyorum. kafam karismasın diye instagramı bile kapattim. zaten sadece Dr arastirmasi icin acmistim.. gun almaya gittigimde yarım saat durdum hastanede bn ordayken 5 tane burnu alcili hasta geldi sadece o yarim saat icinde.. özellikle burun ameliyatlarına giriyo Dr çok burun estetigi yapiyor. İNŞALLAH benimki de guzel olur
Dr adını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa ve hangi sehirdesin
ben Ege bölgesinde yasiyorum... mesaj atarsan konusalim..
ihtiyacın varsa önce dr da karar ver en önemli konu dr secimi.. sonra kendini maddi manevi hazırla ve ol.. bende çook erteledim artk olmak istiyom.. ALLAH isi karısmazsa 6 gunum kaldı..
Hepsi bedenini kullandirip bununn bedelini ödeyecek bir partner buluyor diyebilirim
Tamam lütfen midemi bulandırma
Kurban olduğum Allah size kendinizi beğendirememis biz erkekler nasıl begendirecez🤣🤣
Ben kendimi beğeniyorum yalnız. Burnumun bir kusuru var sadece ve ona rağmen iyiyim.
Bırak öyle sev kendini seni de öyle seven biri olsun
Beni seven umurumda bile değil. Ben de kendimi seviyorum, sadece burnumu sevmiyorum
🤣 niye seni seven umurunda değil tövbekar misin
Hayır yani başkasının fikrini önemsemem anlamında söyledim
Himm peki
Bu zamana kadar 3 sevgilimin estetik masrafını karşıladım
Demek sizin gibilerden buluyorlar. Parayı sokakta mi buldun da dağıtıyorsun Allahın aşkına?
Kazanıyom bi şekilde seni ilgilendirmez ayrıca.
Ironi bir cevaptı farkında mısın? Yoksa banane nerden kazandığından. Malum günlerindeki kadınlar gibisin.
Burnun büyük diye mi sinirlisin
😀 aynen
Yas kac senin yaşında geçmiş
Senin neren küçük diye bu sinirin? ya da doğru söyle yaşın yalan dimi andropozdasin
Anlamadım ama neyse
Demek ki aklında da küçük, canım benim kıyamam
Burnunu yaptiracaksan ben yapabilirim estetik cerrahiyim ben
22 yaşında mı 😀 Allahın aşkına biraz ayarlı sallasan
her şey doğru olmak zorunda değil 35 yaşındayım ben
Yine de burnumu hic tanımadığım, sanaldan dr olduğunu söyleyen birine emanet etmem emin olabilirsin
Sugar daddyleri var çoğu kızın
Şu an bir rhinoplasti ameliyatı 40 bin lira
Ben arastirmada sordum. Zam gelmediyse en son 10 bindi.
Hemşire olduğum için fiyatlara zam geldi
Devlet hastanelerini bilmiyorum
😭 devlette 3250 idi en son. Ağlamak istiyorum artık
Hangi yılda baktın imkansız şu an bir sunnet 8 bin gerisini sen dusun
Bu yıl sordum ama yıl başından önce
Marketler bile etiket değiştirmeye eleman almış sen yilbasindan önce diyorsun 🤣🤣
Özelle devlet bir değil. 10 bin belki 12 13 olmuştur
Tabiki ozelle devletin çok farkı var devlette çalışan arkadaşlarım var sorayim istersen
Yoo önemli değil zaten olamıyorum
Geçmiş olsun diyeyim o zaman umarım olursun
Teşekkür ederim umarım
Rica ederim
Merhaba burada mısın?
Burdayim
Ya senden rica etsem devlette estetik dr. unda güncel ameliyat fiyatlarını ögrenebilir misin?
TKP atar misin