Sidik kesesi denen şeyin kapakları insan oturuşu ile açılır ve idarar boşalmasına uygun hale gelir. Ayakta idrar yapanlar ise bu kapakları zorlayarak açarlar. Ayrica ayakta ihtiyaç gidermenin prostata sebep olduğunu kasaplar da dahil bilmeyen yoktur. Bence ya ağabeyin ürolog değil ya da sen bir üroloğun kardeşi değilsin.
Cahil demiş bir de doğruyu önüne sundum diyor abinin adını ver diyorum engin diyor bahshahshsbd koskoca Acıbadem açıklamış prostat hastalığını. Yazık valla
Şimdi sana çok güzel şeyler söyler, hatta bulur üzerinde gerçekleştirirdim de senin tüm bu çabaya değmeyecek kadar aciz olduğunu düşünüyorum. Zira bedava olan beynini kullanmak yerine başka yerlerinle düşünüp onu dile getiriyor gibisin.
Al işte bir beynamaz daha. Adam gelip yorum yapıyor yanlış yere yaptın diyorum diğeri hakkında konuştuğumuzu üzerine alınıp bir de hakaret ederek trip yapıyor. Hey Allah'ım hey...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kocanı kıskanıyomusun yoksa hijyen açısındanmı istemiyosun
İki sebepten de aslında
O kadar abartmasan bebis
Sensör tak, her yeltendiğinde alarm çalsın..
Ördek ver ona işesin, sonra lağım çukuruna döksün (canlı ördekten bahsetmiyorum)
Kahkaha attım NELWĞDKEKWPDLEKEODPDPPDĞCC
Pek sağlıklı değil ayakta idrar yapmak ama kimse kimseye bakmıyor ya sonuçta orayı kulanan herkeste var 😊
Ayakta ihtiyaç gidermek erkekler için prostat ile sonuçlanan bir akıbete hızla ulaşmaktır.
Maalesef haklısınız. Ayrıca kabir azabına neden olmakla birlikte inanılmaz sıçrıyor. Zaten kendisi de dedi sabahları yerlere bile sıçrıyor iğrenç.
Kabir azabı da var evet. Ayrıca o halde namaz kılmak da sıkıntılı.
Ayakta işemek prostat yapmaz abim urolog
Maalesef yapıyor. Abine söyle doktorluğu kasaptan mı almış XD
İdrar tam boşalmaz buda prostat yapar
Peki senin bu konu hakkında tahsilin nedir?
Tahsil? Tahsilin ben 2 anlamı var diye biliyorum öğrenim ve para toplama XD ya da diplomaya denir cümle ile alakası ne?
Sidik kesesi denen şeyin kapakları insan oturuşu ile açılır ve idarar boşalmasına uygun hale gelir. Ayakta idrar yapanlar ise bu kapakları zorlayarak açarlar. Ayrica ayakta ihtiyaç gidermenin prostata sebep olduğunu kasaplar da dahil bilmeyen yoktur. Bence ya ağabeyin ürolog değil ya da sen bir üroloğun kardeşi değilsin.
O yüzden mi ayakta idrar yapan 20-50 yaş erkeğin %25 i prostat hastasi xd
Acıbadem üniversitesi bu konuda araştırma yapmış en iyi üniversite. Oku derim
Tamam kardeşim, sensin.
Abinin adı nedir?
Belki ayakta yapmıyorlardır kendi ailenden örnek niye veriyorsun shahahhdjd
@yulukhan lütfen kendin başlı başına bir yorum yap ve onun altından bu tartışmaya devam et. Sürekli bildirim geliyor. Rica ediyorum.
Gerïzskalı 1 abinin adını derken soy adıyla sordum kaç tane engin adında doktor var ikincisi Google’da yazıyor zaten Acıbadem diyorum
Engelle şunu ya
@Soran en son sorduğu soruya bakınca zaten neresi ile düşünüp hareket ettiği belli oluyor.
Cahil demiş bir de doğruyu önüne sundum diyor abinin adını ver diyorum engin diyor bahshahshsbd koskoca Acıbadem açıklamış prostat hastalığını. Yazık valla
Düşünsene oksijenin bir kısmını kullanıyor. Sanırım o miktar da yanma odasında harcanıp gidiyor. 😂😂
Gerçekten ya 🤣🤣🤣 pp fotosuna bak ciddiye alacaktık zaten shdhskxkc
😂😂😂
Abisinin adını soruyorum engin diyor kahkaha attım 😂😂😂😂😂
Keşke söyleseydi de abisinin doktorluk yaptığı hastaneye gitmezdik
Hakikaten he. Allah muhafaza prostatın ne olduğunu bilmeyen bir ürologun eline düşmek bildiğin intihar olur. 😂😂😂
Senin yerinde olmak istemezdim ama yerinde olsam boşardım
Gerçekten ya abisi doktormuş ölücem az sonra NDLAĞPDD ya en basiti ayakta boşaltım yaparken idrar tam çıkmaz bu yüzden prostat kanseri olur cahil mk
@YaralıSevda01 sanırım başka bir yere yazacaktın dostum.
Şu saatlere, tipine ve en son sorduğu soruya bakınca nasıl bir beyne sahip olduğunu anlamak zor değil. 😂😂
Gerçekten 😂😂 böyle insanlara acımaktan başka bir şey yapamıyorum
Ahahaha beyin bedava ama kullanan yok.
Tipim ve sorduğum soru ne seni nede başkasını ilgilendirir birdahada terbyeni bozma yoksa sokarım senin terbyene
Şimdi sana çok güzel şeyler söyler, hatta bulur üzerinde gerçekleştirirdim de senin tüm bu çabaya değmeyecek kadar aciz olduğunu düşünüyorum. Zira bedava olan beynini kullanmak yerine başka yerlerinle düşünüp onu dile getiriyor gibisin.
Al işte bir beynamaz daha. Adam gelip yorum yapıyor yanlış yere yaptın diyorum diğeri hakkında konuştuğumuzu üzerine alınıp bir de hakaret ederek trip yapıyor. Hey Allah'ım hey...
Harbiden ya nerede boş var buraya geliyor
Hayatsızlar resmen. Çoluk çocuk
Evet haklısın. Nefret ediyorum şu pisuvarlardan.
o esnada hiçbir erkek birbirine bakmaz, bakan da yuvarlaktır
Bakanı varmış kendisi dedi
işte yuvarlaktır diyorum bakanı da :)
Ben kıskanıyorum kocamı başka erkeklere bakarken
Başka erkkeler ona bakarken ^ daha ben bakmadim
ben de evliyim. benim eşimin böyle garip bi düşüncesi olsa... belki sen de şimdi kafa buluyorsundur bişi diyemem tabii
Neresi garip la
O da benim giyimime karışıyor
ilginç biriymişsin hemşehrim :)
kıskanmak, kıskanılmak güzeldir ama bence kadınlardan kıskan daha çok
O ilginç olursa bende olurum
Kadınlardan da kıskanıyorum erkeklerden de. Etraf îbne dolu. Sen karını lezbşyenden kıskanmaz mısın?
o açıdan haklısın. ilginç birisin derken kötü anlamda da söylemedim.
Teşekkür ederim aslında ayakta isemesini izlemekten zevk alıyorum onun
Ama kabul ediyor
tuhaf fetişizmlerin varmış. yadırgamıyorum yanlış anlama. o yüzden ilginçsin dedim
Teşekkür ederim
ben teşekkür ederim. güzel bir sohbetti
Ne demek
hoş oluyor böyle yorum sohbeti ☺️ o yasak kelimeyi kullanana dek
Bu kadar da karışılmaz bence :D
Güzel bir dille uyar.
Yuh artık daha neler duyacaz.