Onu icat eden kişi bunu kendisi için istemez. Onu satın alan, kendisi için satın almaz. Ve ona ihtiyacı olan kişi, ona ihtiyacı olduğunu bilmiyor. Bu nedir?

Onu icat eden kişi bunu kendisi için istemez. Onu satın alan, kendisi için satın almaz. Ve ona ihtiyacı olan kişi, ona ihtiyacı olduğunu bilmiyor. Bu nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok güzel bir soru ve düşündürücü benim cevabım Bu bir tabut veya mezarlık malzemesidir. İnsanlar, bir tabut ya da mezarlık malzemesi satın almayı düşünmek istemezler, ancak ölüm kaçınılmaz bir gerçektir ve bir gün ihtiyaç duyulabileceği bilinir. İcat eden kişi de kendisi için ölümü düşünmek istemez. Bu nedenle, bu malzemeler genellikle acil durumlar için hazırlanır veya önceden alınır.
Teşekkürler ve tebrikler 😊👍✨
Rica ederim başka bilen oldu mu? :)
Evet oldu ben de bu kadar hızlı beklemiyordum 😅
Anladım o kişiyi engellediğim için göremiyorum da ondan sordum :D
Aa neden engelledin özel değilse
Kişi kim göremiyorum
İzmirli2735
Tanımıyorum :D muhtemelen beni engellemiştir yani tanımadan engel atan çok çünkü
Anladım olabilir 😊
Eğer ben seni engellersem yanlışlıkla olmuştur sen de beni engelleme olur mu 😅
Tabi ki de 😅 zaten bilerek engellediğini düşünmem hiç bir zaman, olursa da hak etmişimdir
Hak eden birsürü insan var öyle olsa bile (olmaz da tabii ki) sana sıra gelmez zaten 😊
Teşekkür ederim ☺️
Ben de teşekkür ederim 🌸
Yani zaten cevapları verenler vermiş üstüne benim bir şey söylememe gerek kalmamış 😂
Olsun yorum için teşekkürler ☺️👍
Tabut.😄
Tebrikler 🌸