AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir kişiye celb yapılmak istenmiş fakat tamamen yanlış. Yapan kişi sallamış.
Varlık Tain etmek el almış olmak celb yapmak demek değildir. Detayına girmiyorum böyle şeyler atanlara itibar etmeyin.
Ne yani bu
Varlık tayin etme mi yoksa yapan kişi uydurmuş dolandirici mi
Kardeşim detayı nı boş ver sana diyorumki kişiye celb yapmaya çalışmış celb ama yanlış yapmış. Celbe yıldızname koyulmaz sallamış dediğin gibi dolandırıcı.
Siz anlıyor musunuz bu islerden
boş ver kardeşim o bende kalsın. Hayırlı geceler.
Teşekkürler hayırlı geceler
Sürekli arkamda biri varmış gibi hissediyorum ins psikolojiktir
Oku 11 ihlas 3 felak 3 nas 1 ayetel kürsi 1 Fatiha üfle eline sür yüzüne Şeytanın tüm zürriyeti gelse sana bişe yapamaz Yahudilerin en büyük hahamları büyücüleri sana büyü sihir nazar tutturamaz cin kabileleri sana yaklaşamaz ifritler cuhennalar sulfiler yanına bile sokulamaz.
Teşekkürler
Bir de biri bana anlamak için zilzal süresini okut dedi estatel i 8 10 defa tekrarlat ne hissettigini söyle dedi başım döndü niye
Kardeşim o birini ben biliyorum şimdi ben sana detay veririm de gerek yok kimsenin kaprisini çekemem bulmuşsun sahte havas ilmi biliyorum diyen birini o çalıyor sen dinliyorsun. Zilzal suresinin neye yaradığını bile bilmeyen bir cahil hakkında inan konuşacak birşeyim yok vaktime yazık. Sana tavsiyem o kişiyle iletişimini kes. Hüddam ı olmayan hiç kimse havas ilmini uygulayamaz. Havas ilmini millet büyü ilmi ile karıştırıyor. Bu ikisini bile ayırt edemeyen biri hakkında ben ne konuşayım. Zaten milleti kandırmanın millete kendini beğendirmenin en kolay yolu sahte hocalık, hacılık, öğretmenlik ilim biliyorum hissi aşılamaktır.
Piyasada doluu metafizik adı altında havas ilmi biliyorum diyen sapık sahtekar. Bir sürü tutuklamalar oldu. Mahkeme tutanaklarında bunlar mevcut.
Öyle internetten kopyala yapıştır yaparak youtube den videolar izleyerek havas ilmi öğrenilmez. Havas ilmi ÖĞRENİLMEZ. VERİLİR. Bu ilim Matematik Tarih değil. Okuyup Öğrenesin. Medrese eğitimi almayan İcazeti olmayan, bir Mürşid١i Kamilden el almayan biri ancak şeytanın maskotu olmuştur. Her cini olan kişide havas ilmi olmaz 3 şey söyler 2 si doğru çıkar çıkan doğruyu millet vay be ilmi varmış anlar o doğru gibi görünen olay aslında istidractır.
İstidrac ne demek harikulade işler gösteren yani adam seni kendine inandırmak için senin yanında birtakım şeyler yapar havada uçmaya başlar veya küçük iş olarak kalemi havada tutar bakarsın şaşırır inanırsın. İşte bunları yapan o kişi DEĞİL kişiye bağlı şeytandır kafir cindir. Cine kalemi verir o tutar sen cini görmediğin için o yapmış sanırsın Elektrik gözle görülmez ama akıma tuttuğun an seni parçalar. Bunu bile yapacak olan insanın biraz ilmi olması gerekmektedir. Bunlarda ne böyle bir vasıf ne de varlığı elinde tutacak ilim vardır. Gece Pitbull köpekle karşı karşıya gelse donlarına kaçıracak kişiler kalkmış havas ilminden bahsediyor.
Lan bu havas ilmi öyle don lastiği mi önüne gelene verilsin. Sen bir matematiği bile öğrenmek için kaç sene dershaneye okula gidiyorsun.
Bir kere havas ilmi ni uygulayabilmek için Arapça yı çok iyi bilmek gerek hattatlık vasfına sahip olmak gerek süryanice İbranice lafızlar ı bilmek gerek ben bakıyorum çoluk çocuk dolmuş bende havas ilmi var diyor. Bunlara inananlar yeminle söylüyorum bana özelden yazsınlar en kral özel hastanede beyin nakli yaptıracağım. Bak Allaha yemin olsun Tüm masraflar benden. Bu kadar cahil bir toplum vallahi Afrika kabile devletlerinde bile yok. Seccadenin altına elektirik bağlıyor adam secdeye yattığı zaman seccade titriyor bakan millette oooo şeyhim efendim diye inanıyor arkasından gidiyor biz neler gördük kardeşim hangi birini anlatayım.
Büyü haramdır. HARAM. Büyünün Rahmani si olmaz. Rahmani büyü yapıyorum diyen biri kesinlikle kafirdir. Allaha yemin olsun bir insan büyüyü hak görüyor ise havadada uçsa inanmayın denizdede yürüse inanmayın istidractır. Şeytan işidir. Şeytanın ne hünerleri var. Yapmayın etmeyin bunlara inanmayın Günde 500 rekat namaz da kılsa alnı secde de nasır da bağlasa inanmayın. Yahu yıllardır fetö bak milleti Allah dedi ağladı inandırdı Allah dedi ağladı inandırdı sonunda Allah foyasını meydana çıkardı. Adnan Oktar çıktı ben mehdiyim dedi dertleri İslamı kullanarak milleti kendilerine çekmek inanmayın aldanmayın Büyü hususunda hem ayet hemde hadisler mevcuttur.
Babilde bulunan iki melek harut marut kıssasına girmiyorum. Bu 2 melek sadece Allahın gazabını kabul eden kafir olan insanlara büyü sihir ilmini öğretmiştir. Bir e cinli kafir insan olaki hadi örneğin şu anda babildeki mağaraya gitse ayaklarından ters asılı o iki meleği bulsa mağaradan girer girmez meleklerin selamı şudur Allahın azabı Gazabı laneti senin üzerine olsun der selam verirler ve hangi büyü ilmini öğrenmek istiyorsun derler bu selam ve öğretme ne demektir yani sen zaten kafir sin demektir. Sana öğretiriz. E cinli Müslüman oraya gitse gidemezde örneğin büyü sihir ilmi öğrenmek için o melekleri bulsa mağaraya girse meleklerin selamı şu Allahın rahmeti mağfireti senin üzerine olsun. O insan o meleklere ben büyü ilmini öğrenmek istiyorum dediği an melekler hayır Allahın lanetini gazabını kabul etmedikçe bizden büyü öğrenemezsin derler. Ancak kafir olursan büyü ilmini öğretirler.
Şimdi soruyorum. Rahmani büyü yapan çakma havasçıya
Büyü sihir ilminin öğreticilerine Allah tarafından 2 meleğe verdiği bir ilmi o 2 melek diyorki biz sadece kafirlere öğretiriz. Bu da kalkmış diyorki Rahmani büyü yapıyorum falan filan. Ama ben bunlara kızmıyorum çünkü dediğim gibi meşur olmak için birileri beni sevsin beğensin yolumu bulayım derdi var milletin çoğunda. Sana son sözlerim şunlar kardeşim.
KİM DERSEKİ BEN HAVAS İLMİ BİLİYORUM LEDÜN İLMİ BİLİYORUM KUŞ DİLİ BİLİYORUM ALLAHA YEMİN OLSUN Kİ SAHTEKARDIR DOLANDIRICIDIR BİR ÇOĞUDA SAPIKTIR. Allah havas ilmini gerçek manada saklayan a verir kardeşim saklayana. Önüne gelene açıklayana vermez. Sen inanmadığın birine en önemli sırrını verirmisin paylaşırmısın Havas ilmi sırlı ilimdir işte Gerçek havas ilmi olan insan saklar. Gösteriş yapana bu ilim verilmez.
Bu kadar şeyi sana para karşılığında yazmadım senden bir menfaat talep etmedim ve sana özelden de bunları yazmadım bil hassa buradan yazdımki herkes görsün görsünde her önüne gelene inanmasın. Allah korusun yarın bende sapıtır bende ne ilimler var uçuyorum kaçıyorum dersem yazarsam aldanmayın gözünüzlede görseniz inanmayın. Tekrar söylüyorum İSTİDRAC tır. Şeytan işidir.
Benden bu kadar. Allaha emanet olun...
benimde aynı bir sorunum var son sorduğum soruya bakabilir misiniz
paylaşmadım ya size başka türlü gönderebilir miyim olabilir mi
Cevap verenlere itibar etme hepsi asılsız yazılanlar...
Celcelutiye Hatemi yazılmış ama eksik ve yanlış yazılmış etkisi yok denecek kadar az. celcelutiye hatemi enerjinizi yükseltiyor manevi bir koruma kalkani oluyor. tabi doğru şekilde yazılınca
Dediğinizi yaptım başım döndü neden olabilir
Günün istedi vakitte günde 13 kez okuycaksınız bunu işiniz düzelene kadar yapıcaksınız zaten kısa sürede düzelecek Allahın izni ile çünkü defalarca uygulayıp, uygulatıp sonuç alan ve bizlere çok dua eden kardeşlerimiz oldu. işiniz düzeldiğinde de canınız istedikce şükür amaçlı okuyabilirsiniz haftada bir iki bundan sonrası size kalmış okursanız sizin faydanıza sevab kazanmak gibi niyetiniz varsa tabi..
Hz. Peygamber Aleyhisselam, Hz. Ali Efendimize hitaben şöyle buyurmuştur:
“Ya Ali ! Ne zaman bir çıkmaza, belaya, sıkıntıya düşersen böyle dua et.
Besmele ile
La Havle Vela Kuvvete İlla Billlahil’Aliyyil’Azıym. Tebârekesmu rabbike zîl celâli vel ikrâm. Ve yebkâ vechu rabbike zûl celâli vel ikrâm (ikrâmi). Allahümme inni es'elüke bi ismikel azimül a'zam El hannân, El Mennân, Malik’ül mülki Zül Celâli Vel İkrâm. Allahumme entesselamu ve minkesselam, tebarekte ya zel celali vel ikram. Allahümme salli alâ seyyidina Muhamedin ve alâ âli seyyidina Muhammed kad dâkat hiyletiy edrikniy Yâ Rasûlâllah. Rabbenâ, ic’al ulkiye bin muhammed elûguz ve lenâ min ledunke nasîran ve veliyyen ve vezîren. Allâhumme rabbenâ zidni ve ulkiye bin muhammed elûguz ilmen ve âtinâ fîd dunyâ haseneten ve fîl âhirati haseneten. Ve kul rabbi edhılnî ve ulkiye bin muhammed elûguz mudhale sıdkın ve ahricnî ve ulkiye bin muhammed elûguz muhrace sıdkın vec’al lî min ledunke sultânen nasîrân. Allâhümme hirlî vahterlî. Amin.
Bu nedir
Hemen besmele çekerek kaya tuzunu elma sirkesini ve suyu karıştırıp bir kaseye dök kağıdı da kasenin içine sok 24 saat beklet sonra yak küllerini toprağa göm
😱😱😱 boş ver bakma bile
Kendi alfabesini mi yaratmış biri
Büyü gibi
Uyduruk bir şey
Sudoku mu bu
Aha ritüel
büyü veya sudoku
büyü sanki