Sizce hangisini alıyım? Kararsız kaldım...
Konu anlatımlı
Test kitabı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Konu anlatımlı al bence, çünkü hem anlatıyor, hem soruyu aşama aşama çözüyor, birsürü örnekleri var, artı konunun sonuna değerlendirme soruları bile koyuyorlar.. Testten daha fazla soru var içinde, ve daha avantajlı.. İstemdışı tekrar yapıyorsun çünkü.. Kesinlikle konu anlatımlı almalısın. :)
Evet onuda düşündüm annem gitmiş soru bankası almış istersen değiştiriyim dedi
Konuyu anlatsın da tekrardan.. Gerisi boş.. Ne kadar iyi bir temelin olursa olsun büyük bir sınava hazırlanıyorsan hepsini tekrar etmelisin. Ne kadar çok soru çözersen o kadar iyi :) istersen hem konu anlatımlı bir kitap hemde soru bankası al. Bak bu iyi fikir.. Daha da başarılı olacağına inanıyorum :)
Tamam ondan alıyım sagol
Rica ederim, sınavda başarılar şimdiden :)
Teşekkürler :)
Önümli değil bu arada test aldım ama mantıklı geldi eic yaptım :)
Olsun, sen kendine güven ve başarılı ol yeter :)
:) Aynen öyle yapıcam sagol
Rica ederim :)
konu çalışmayacağın için test. hiçbir öğrenci oturup da konu çalışmaz, gerçekçi olalım.
Ben çalışırım inek öğrenciyim :)
ilk ay çalışırsın da sonra çalışmayacağından adım kadar eminim.
:D Belki çalışmam hiç bilmiyorum kimse kimseyi bilmez ama adım kadar eminlikten çok şuna %50 desek ;)
yok gerçekten eminim :D çünkü vaktin olmayacak. son aylar çok sıkışık oluyorsun :)))
Diyosun zaten az bir şey kaldı
sen neye çalışıyorsun ki
Sınav haftası
üniversite vizeleri mi?
Test kitabı derim
Konu anlatıma internettende bakabilirsin
Oda aklıma geldi
Bende YGS'ye hazırlanıyorum öyle yaptım
Cevap
3Cevap
Tabiki konu anlatımlı. Konuyu anlamazsan testi çözemezsin zaten milli eğitimin verdikleri bir boka yaramadigindan ben konu anlatimli kitap+yaprak test aldım.
Mantıklı
Konu özetli soru bankaları var
bir bakıyım
test kitabı zevk veriyordu zamanında =))
Sıfırsan konu anlatımı. Temel varsa test kitabı.
Tabiki temelim var :)
Konu anlatımlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar