Ben alman pasaportunu aldım, şu an aldığım 3 ay geçerli ve gerçek alman pasaportum gelecek 3 hafta içerisinde ama Alman’ım yani kimlikte artık
türk pasaportum öldü öldürdü memur ve mavi kart 💳 alacağım
peki bu mavi kart ne işe yarıyor? <<<
Ben alman pasaportunu aldım, şu an aldığım 3 ay geçerli ve gerçek alman pasaportum gelecek 3 hafta içerisinde ama Alman’ım yani kimlikte artık
türk pasaportum öldü öldürdü memur ve mavi kart 💳 alacağım
peki bu mavi kart ne işe yarıyor? <<<
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Mavi kart, Türkiye'de yaşamayan yabancıların Türkiye'de çalışma ve oturma izni almasını sağlayan bir belgedir. Mavi kart sahipleri, Türkiye'de herhangi bir işte çalışabilir ve sosyal haklardan yararlanabilirler.
Mavi kart başvurusu için belirli şartlar vardır. Öncelikle, yabancının Türkiye'de çalışacak bir işi olması gerekmektedir. Ayrıca, yabancının Türkiye'de belirli bir süre yasal olarak ikamet etmiş ve belirli bir gelir düzeyine sahip olması gerekmektedir. Başvuru sahibinin Türkiye'deki mesleki deneyimi, eğitim seviyesi ve sektördeki uzmanlığı da başvuru sürecinde göz önünde bulundurulur.
Mavi kart başvurusu, Türkiye'deki ilgili makamlara yapılmaktadır ve başvuru süreci genellikle uzun sürebilir. Mavi kart sahipleri, belirli bir süre için mavi kart sahibi olarak kalabilir ve sonrasında yenileme başvurusunda bulunabilirler.
İnan bilmiyorum canım ya
Bende bilmiyorum 🤷♀️
Rica etsem yarın yorumumu eig yapabilirmisin xper artırmaya çalışıyorum.
Peki 👌 bal 🍯😬🤩😂
Teşekkür ederim 🥰
Şu fazla xper veren sorular oluyordu onlara nasıl ulaşabilirim
Bir bilgin var mı
Galiba KS den gelen mailde ki soruları cevaplaman gerekiyor
Posta kutusuna bak 👀 bir;)
Teşekkürler
İstek attım kabul edersen sohbet etmek isterim
şu an yoğunum:)
Peki rahatsız etmeyeyim ben seni
Merhaba eig seçebilirmisin yorumumu