Yapılan kötülükten karşı tarafın haberi yok. İnsan kendi iç dünyasında pişmanlık duyuyorsa. Ve o kişiyle iletişim kurulamiyorsa.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bilemeyiz. O kişiden helallik almali
Kişiye ulaşılamıyorsa ne olacak peki
Yakınlarına ulaşılabilir veya sevap işlenip mükafati o kişiye armağan edilebilir
Kişiyle ilgili bilgiye sahip değilim. Ulaşamıyorum kendisine. Tanımıyordum zaten. Kul hakkı gibi demek istiyorsunuz heralde siz.
Tabiki kul hakkina girer bu durum
Kul hakkıyla ilgili size bir şey sormak istiyorum. Duygu ve düşüncelerden insan sorumlu olmuyor sanırım. Ama durumu şöyle anlatayım. Biri var evli ve çocuk sahibi diyelim. Ve böyle birinden etkilendiniz. Aynı ortamda bulundunuz ister istemez. Birinden hoslaninca size karşı hoş tutumu da hoşunuza gider. Size karsi teması var. İşte konustunuz ettiniz ama konuşmalarınız sevgili gibi değil. Karşı tarafın samimi cümleleri var ama. Ki hep böyle biriymiş zaten herkese yani sanırım. Bu durumdaki biri kul hakkına giriyor mu? Yani burada duygu ve düşüncelerden çıkılmış bir durum var sanki. Bunun borcunu nasıl öder sizce?
Yani böyle bir durum kimsenin başına gelsin istemem. Aptalca gerçekten. Yaşattığını yaşamada ki kastım buydu burada. Çok geçmişte kalmış bir şey ama can yakiyor.
Hoca değilim ama en iyosi o kişiyle irtibatı kesmek olur şeytan dürtmesin diye
Çok uzun zaman önceydi. İletişimim yok. Yaptığım hatanın farkındayım ama bu konuda net bir şey de bulamıyorum. Kul hakkina girdim evet ama sadaka vererek affedilir miyim orası bilinmiyor bu şey başıma gelir mi onu da bilemiyorum. Tek bildiğim pişman olduğum.
İlişkiniz olmamış o kişi herkese davrandığı gibi davranmış. Bence biraz vesvese etmişsiniz.
Okbniz var mı bilmiyorum ama bende de var bu istenmeyen düşünceler vesvese türünden. Kafaya takınca büyüyor takmayinca sönüp gidiyor
Okbn ne bilmiyorum. Yani kadının bunu bildiğini sanmıyorum. Ben de adamın bu tür biri oldugunu biriyle görünce anladım. İnsanın gözüne bazen perde iner ya onun gibiydi. Normalde böyle bir şeye bende maruz kaldım. Yani büyükler vesilesiyle. O yüzden bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum. Böyle birinden hoşlanmış olmak bile kendime tiksinç gözle baktiriyor. İlerde olurda aşık olursam böyle bir seyin başıma gelmesinide istemem. Kimsenin gelmesin. İnsan kendini suçluyor ister istemez nasıl yaptım diye. İnşAllah kul hakkına girmemişimdir.
Bence vesvese olmuş unutun gitsin.
Ben sizi takibe aldım siz de beni ekler misiniz
Biraz olsun içim rahatladı. Teşekkür ederim.
Rica ederim
Tabi
Tövbeye olan inancına bağlı
Gelir ne kadar tövbe etsede yaşattığını yaşar
gelmeli bence
karma diye bir sey var aynisini yasar
Gelir geliyorda
Gelir