Hep bir abim olsun istedim. Nasıl bir duygu acaba? Hep eksikliğini hissetmişimdir
Cevabın nedir?
+1 yılbirtanedir onlar kücüklükte cok sinir olurdum ablam/kardeşim neden yok niye abi bir şey paylaşamıyorum aksine kavga ediyoruz sürekli diye ama şu an şehir dışındayım annemden babamdan çok özlediğim o :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende ama biliyorum olsaydı o zamanda şikayet ederdim :D
İyi olurdu..02 Yorumla
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıldostum dedinya burdan abin olabilirim diyen 25-29 yaş arası abileri görecez gibi :D diğer türlü benim de avr kız kardeşim , inşalalh daha küçük , ilerde başımızı öne eğdirmez :)
00 Yorumla
Bende abiligi seviyorum kardeslerimden haric abilik yaptiklarimda var 😃😃
019 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
45Cevap
+1 yılOlan dert yanar kiymet bilmez olmayan iç ceker ah abim olsa diye bu dünya böle bir dünya işte
40 YorumlaDiğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Aynen bende hep merak etmişimdir. aynı kandan aynı candan :) erkek olmama rağmen bende sırtımı dayayabileceğim bir abim olsun isterdim. her türlü konuda
20 Yorumlabenimde abim yok ilk çocuk benim bende merak ediyorum hep abisinin olması insanın nasıl bir his acaba ya da ablasının olması korunmak kollanmak güzel olsa gerek bence
00 Yorumla
+1 yılBenim ne abim var ne de ablam. Ben abiyim, abi olmak duygusu çok güzel birşey ama abimin olması nasıl olurdu, bilemem.
05 Yorumla- +1 yıl
:). Benim yaşım 18 ama :)).
- +1 yıl
Küçük abin olurum ben de =).
- +1 yıl
Bence de olmadı :) ;)
+1 yılBunu bende cok istiyorum ya. Onun dizinde uzanmayı, kız arkadaşından onu kıskanmayı, kız arkadaşıyla dalga geçmeyi aynı zamanda onunla deli gibi kavga etmeyi bunları istiyorum.
30 YorumlaAbi candır. Ablam yok ama eksikliğini sadece kıyafetlerini giyememekte hissettim. Abim olmasa tek olsam çok yanlışım olurdu belki. Hele anlayışlı düşünceli bir abiye sahip olmak çok iyi birşey :D
00 YorumlaSeni korur sahiplenir guldurur ama ayni zamanda en cok aglatan kisidir. Bende hep ablam olmasini isterdim:)
00 Yorumla
+1 yılGel ben senin abin olurum. Hiç kardeşim yok benimde. Kimisi abi ister, abla ister, kardeş ister bende hiç biri yok :(
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende isterim ama yok işte bacım kuzenlerle idare ediyoruz :D
017 Yorumla- +1 yıl
Onlarda öz abi gibi olmuyor ki bu sitede abim dediğim 1 kişi vardı oda gitti siteden yakında abi aranıyor diye ilan vericem o olucak evlatlık edincem :( :D
- +1 yıl
En son çare bacım ablam var ama abi bir başka :D
- +1 yıl
Tek çocuk musun?
- +1 yıl
Sen onları büyünce gör sana resmen abilik yapıcaklar gör bak :))
- +1 yıl
Nasıl yok :) kuzenimin 2 tane ablası var onlara abilik yapıyor resmen
- +1 yıl
Evet tabiki şu an küçükler ama büyünce kesinlikle yapıcaklar :))
- +1 yıl
Hadi yine iyisin seni kurtardık bı dertten :))
- +1 yıl
Ne demek :))
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende bir abim oldun isterdim benden 12 yaş büyük bir ablam var ama onunla peksamşmi değiliz mesleği gereği iletişim kuramıyoruz bu yüzden ben yanlız büyüdüm desem yalan olmaz 18 yaşındayım belki bana yıl gösterecek bir büyüğüm olsaydı hayatım daha farklı bir şekilde ilerlerdi🥺🥺
10 Yorumla
+1 yılBizimle birlikte yaşamadığı için şükrettiğim, hep ondan ayrı yaşamak istediğim biri oluyor abim.
10 Yorumla- Diğer konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılBoşver guzel im abisi olanda varligindan şikayet ci
02 Yorumla- +1 yıl
bir kac sefer ozgurgunu kistlasin su saatte gitme suraya buya gitme gibisnden yaptrimlar uygulasin kararin degisr
- Diğer konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılAbilik güzeldir sahiplenir korur birşey olduğunda abine güvenip rahatca konuşabilirsin vs.
Öz abin yok mu?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim başımda iki tane var Allah eksikliklerini göstermesin ama zaman zaman iyi kavgalar edioruz :D ufak tatlı atışmalar güzel ama iş kıskançlığa geldimi akan sular duruyor maalesef :D
00 YorumlaBende iki tane var veriyimi birini hiçbir işe yaramıyolar bir sey paylaşamıyosun ya da biz çok yakın değiliz ondandır ama seviyorum onları kardes candır
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl2 abim var mukemmeller fakat bende kız kardesin eksikligini hep hissetmisimdir sonucta itibariyle ne kadar iyi olursa olsun aramız kız kardesle yapılacak paylasımlardan apayrılar
00 Yorumla
+1 yılBir abiye sahip olmak gercekten harika. Hep arkani koruyan, kollayan gerektiginde sana yol gosteren bir abin olmasi dunyanin en guzel seyi.
O, iyi ki var. :)00 Yorumlasahipleyici koruyucu dusunceli senin icin canini veren sadece hakli oldugunda degil haksz oldugunda yaninda olan biri abii
01 Yorumla
+1 yıldur yolcu hata yapiyorsun sirf bugun tras olurken korkuttugum icin ic camasirimi mancinik cimbizimla birun killaribi temizlemis ve beraber asansorde kaldik fena kotu asla tovbe de. d. p
02 Yorumla- +1 yıl
acikca sutyene birseyler yapmis icine tras kopugunu koyup firlatiyor mallikta on numara. p. s
+1 yılbende kiz kardesim olsun isterdim ya tanimadigim kizlara bile babacan davraniyorum :/ yasim geldiyse demekki
00 Yorumlabence belanı isteme. :) ya da istersen kendikilerimkini, kuzenimkilerinkini yollim, büyük sevaba girersin :)
00 YorumlaDiğer konusunda 335 cevap paylaştı. bende ablam olsun isterim hep şimdi nolacak bende abiyim iki kardeşin abisiiyim abilik güzel birşey ama ablamın olmasını çok isterdim bea
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende hep benden 5-10 yaş küçük bir kız kardeşim olsun istemişimdir, onla gezip eğlenmek, onu mutlu edecek hediyeler almak vs.. güzel olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende ablam olsun istiyordum ablalar daha iyi abilerde iyi ama onlar para için olabilirler tabi abla farklıdır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim iki tane var bazen tek olmayı diletecek kadar uyuz olabiliyorlar.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇooook :/
ulan hayatım boyunca hep abi oldum ben hiç güzel değil 3 tane kardeşim var hepsi para istiyo napaceyuk :s
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAbilik güzel bir duygu kardeşini korumak sıkıntılı anında yardımcı olmak gerektiğinde ondan yardım almak iyi bir şey bence
00 Yorumla
+1 yılbacım abilik yaparız sana merak etme sen
11 Yorumlabende hep imrenmisimdir 6-7 abisi olanlara. napalim bizde bitaneyle yetindik:)
00 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. gel kardeşim cok gezmezsen para istemezsen kavgacı değilsen hemen abilik yaparım ::)
00 YorumlaBende ablam varda keşke bir abim olsa ne güzel olurdu :))
00 YorumlaAbin olayım mı ama iyi niyetle diyorum sana içimde zerre kadar kötülük yok nasil kız kardeşime abilik yaptıysam sanada olurum ama batmanda kalıyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hep kariscak sana onu yapma bunu giymesunu soyle yap boyle yapma hic iyi bisey değil merak etme bence
00 Yorumlabenmde bir ablam olsun isterdim o duyguyu merak ettim hep:(
01 Yorumlagerçejten bir abin olması güzel bir şey birlikte geziyorsun falan ama şimdi tabi askerde tek başına olmuyor :)
00 Yorumla
+1 yılHep bir abim olsun istiyorum anne baba sizden der gibi :)
00 YorumlaÇok güzel birsey gerçekten. Koruyucular bana gibiler babanın eksik bıraktıkları onlar tamamlar :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBenim 7 tane var saati 20 TL'ye istediğin zaman al götür birkaç tanesini. İki saate üç bedava.
00 Yorumla Iyiki hayatimda bir abim var di ki evlenene kadar sonra aile felan uzaklasti. Ama onu cok seviyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 832 cevap paylaştı. benim bir abim yok hic istemedimde ama ben bir abiyim
00 Yorumlahep bir kız kardeşim olsun istemisimdir :d elinden tutuyum parka goturuyum felan :) sen o yaslari gectigine gore odevlerinde yardim ederm anca :d
00 Yorumla
+1 yılsenin abin yok hadi yine kardeşin var sanırım... bende tekim o nolcak :D
00 Yorumla
+1 yılbende bir abblam olsn istedm. abinin olması güzel bir duygu
00 YorumlaBizim ki beni istemiyor ama :D keske olmasaydin diyor
00 Yorumlabenimde abim yok olsaydı istemezdim ben ya yok kalsınnnn
00 Yorumlabenım ne abım ne ablam ne kardesım var ama boylede mutlu olmasını becerebılıyorum
00 Yorumla
+1 yılKız kardeş derdi çekilmez bea erkek kardeşim var kafam rahat
00 Yorumlaabim olmadı ama olsunda istemem her şeyime karışırdı her halde
00 YorumlaBen senin abin olurum babacan
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn senin abinim kiz ne isin var bu sitede cabuk cik burdan sapik cok burada :)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYalan soyleme abin olmasina ragmen burada abim yokmus gibi abim olsa diyorsn aksam evde gorusuruz sennle sakin bir yere kacma..
Cevap sahibi+1 yılYalan soyleme kiz aksam geldigimde evde ol kesjnlikle...
+1 yılBana abi diyebilirsin abicim..
06 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ufaklık
- +1 yıl
Ufağım degilmisin ki
- +1 yıl
Öyle gibi duruyor galiba
bende çok istedim her zaman
00 Yorumlagel abilik yapayım sana :)
00 Yorumla
+1 yılBela mı arıyon kuzum sen hı?
00 Yorumlabende hep bir kızkardeşim olsun isterdim
023 Yorumlahic isteme guzel diil herseyine karisiyolar ya:/
06 Yorumla
+1 yılBen de istedim ama yok :)
00 YorumlaHıyar bir Abim war Göndereyim...
01 Yorumla
+1 yılBenim abimi alabilirsin bende kurtulurum
05 Yorumla- +1 yıl
Bak gerçekten yemini, suyunu ver. bir tanede kız ayarla tamam
- +1 yıl
Ne oldu :D
Kız için iyidir de biz kavga ederiz hep
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı