Bende böyle merak var. Ölmüş insanın mezardaki halini merak ediyorum. Ocak ayında arkadaşım öldü. Onun mezarda nasıl gözüküyor acaba ilgimi çekiyor. Sizde de oluyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Cesetlerden cinsel anlamda etkilenmiyorum beni yanlış anlamayın. Sadece görünüşlerini merak ediyorum
Hiç ölmüş birinin mezardaki halini merak ettiniz mi?
İnsan vardı yüz derisini soymuştular tamamen gözleri de yoktu. Kanlı etti resmen. Ama kımıldıyordu adam yerde. Biri geldi boğazını kesmeye başladı. Adam da bağırıyordu
Bir video vardı araba kazası olmuş. Araba yandı kül oldu geç söndürmüşler yangını. Arabanın içindeki adamın kuru kafası kaburgaları gözüküyordu. Bir de bu olay benim ülkemde oldu
Tamam da insan sadece bedenden ibaret değildir. İnsan ölünce ruhuyla bedeni birbirinden ayrılır. Neden toprağa geri dönüp çürürken ruh yeni bir galakside yeni bir bedende yeni bir hayata başlar. Yarı çürümüş bir ceset görürsen uykuların kaçar inan bana.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır etmedim zaten geriye kemikler kalıyor
Birinin mezarını açıp bakmayı çok isterdim aslında
Korkmaz mısın?
Hayır neden korkayım ki? Asıl diriden kork
Ben de korkmam. Ancak "çok mu yanlış bir şey yapıyorum" hissi beni çok tereddütte bırakır.
Evet ben de ona saygısızlık olur diye çekinirdim
Evet. İnsanı durduracak bir şey mutlaka oluyor.
Cinayet uzuv kesme palayla kafa kesme videolarını çok severim var mı bildigin site
Telegramda böyle kanal var
https://t.me/kazalartvt
Sende seviyormsn
Evet
İzlediğin en korkunç video nedir
İnsan vardı yüz derisini soymuştular tamamen gözleri de yoktu. Kanlı etti resmen. Ama kımıldıyordu adam yerde. Biri geldi boğazını kesmeye başladı. Adam da bağırıyordu
Biri de vardı tren yolunda 2 yere bölünmüştü ortadan. İç organları gözüküyordu. Yerde uzanmıştı ama ölmemişti. Millet izliyordu öylece onu
Biliyorum onu yerde fayanslarn üzerinde yapıyorlar
Afrika'da yine adamın kolu bacağını kesip en sonunda göğüsünü yarıyorlar karnına kadar çok güzeldi
Çok güzel seviyorum onlari
Telegramda mı gördün?
Bir video vardı araba kazası olmuş. Araba yandı kül oldu geç söndürmüşler yangını. Arabanın içindeki adamın kuru kafası kaburgaları gözüküyordu. Bir de bu olay benim ülkemde oldu
Hayır Rus sitesinde internette
Sen nerelisn
Melezim aslında. Annem rus babam azerbaycanlı
Nerede yaşıyorsun
Azerbaycan'da yaşıyorum
İnan bana hiç görmek istemezdin.
Sen gördün mü?
Tamam da insan sadece bedenden ibaret değildir. İnsan ölünce ruhuyla bedeni birbirinden ayrılır. Neden toprağa geri dönüp çürürken ruh yeni bir galakside yeni bir bedende yeni bir hayata başlar. Yarı çürümüş bir ceset görürsen uykuların kaçar inan bana.
İyi değilsin doktora görün
Hepimiz aynı olcaz iskelet farkı yok
Değişik bir istek
B3nimde ilgimi cekiyo valla kiz
cok gordum
Birinin mezarını mı açtın?
Olmuyo nekrofilsin
Önce nekrofilin anlamını öğren
Ölü * demek. Senin de merağın var belli ki
Nekrofil ölülere karşı cinsel isteğinin olması demek. Bende böyle bir şey yok