benim bir arkadaş var çocuk grubuna birini eklemek istemiş sadece bir kişi eklemeye çalışırken whatsapp ekibi durduk yere numarasını kapatmış oda gözden geçirme talebi yollamış her zamanki gibi sistem hatası diye düşünmüş beklenmedik cevap almış aldığı cevapta şu: hizmet koşullarına aykırı hareket tespit edildi o yüzden numara yasaklı kalacak yani çocuk hizmet koşullarını ihlal etmediği halde whatsapp hesabı kapatılmış çocuk mail atmış ama ısrarla aynı cevabı atıp duruyorlarmış büyük ihtimalle botlar cevap veriyor whatsapp ekibi ile direk iletişim kurmanın bir yolu yok mu çocuk nasıl hesabını geri açabilir grubu ne halde bakamıyor diğer yöneticilere kaldı grubu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Whatsapp Plus mı kullanıyor kendisi?
hayır normal whatsapp
Geçmiş olsun ne diyim
durduk yere kapanmış bir çözüm yolu olmalı
Yani bunu müşteri hizmetlerine bir şekilde ulaşmadan yapamazsınız diye düşünüyorum. aksi takdirde tel no değiştirmesi lazım bildiğin üzere
mail atmış ama ısrarla aynı cevap geliyormuş oda cevabı botların verdiğini düşünüyor bu yüzden direk iletişim kurmanın yollarını arıyor bende nasıl direk iletişim kurabilir onu sormak istedim buraya belki bu işlerden çok iyi anlayan biri çıkar da yardımcı olur diye
whatsappı tamamen silip tekrar yükledi mi hiç olmadı bide wp plus la denesin
whatsapp silip yüklemeyle alakalı değil whatsapp ekibinin sisteme bakıp sorunu düzeltmemesinden kaynaklı bir durum wp plus da denese olmaz numara yasaklandı hatası alıyor
Yaaani o zaman ulaşmaktan başka yapılabilecek tek bir çözüm kalıyor geriye oda numara değiştirmek
işte oda az para değil
ne kadar
500 küsür TL
Yapabilcek bir şey yok
numarayı kurtarmaya çalışıyor ama bilen biri varsa yardım almak istiyor
Numara değiştirsin ya ne uğraşıyor
yeni numara pahalı biliyorsun dimi
Cebinde para yoksa dolaşmasın o zaman hak etmiyor erkek adam çalışır kazanır
ne alaka kardeşim adamın yıllardır kullandığı bir numarası varken niye bu yüzden yeni numaraya
dünyanın parasını versin tabi ki önce numarayı kurtarmaya çalışacak ayrıca iş bulmak kolay değil bazı insanlar üni mezunu olduğu halde iş bulamıyor sen bu ülkede iş bulmak kolay mı zannediyorsun
ve bunun erkek adam olmayla alakası yok numara meselesini erkek adam diyerek adamın karakterine bağlaman çok saçma
Kaç para bir hat ya 300 500 olsun hadi en fazla ne kadar cimri insanlarsınız kardeşim yemiş bir halt banlanmış numarası riski göze almış demek ki senin hattının ban yediğini düşünemiyorum ağlarsın herhalde sabahlara kadar sulugöz gibi şuna bak hat ücretleri pahalıymış şaka mısınız siz ya madem wp grubu önemli kıyacak parasına değiştircek numarasını her şeyin bir bedeli var kusura bakma hatasını anlamıştır aynı şeyi bir daha yapmaz ayrıca.
kardeş sen niye bu kadar yükseldin çocuğun bir suçu yok sistem hatası soruya da yazdığım gibi olay çocuk gruba birini eklemeye çalışırken gerçekleşiyor eğer ekleme özelliğini kullanmak yasak bişeyse diğer kullanıcılara niye bişey yapmıyorlar ve 300 değil 500 küsür TL fiyatı senin bu parayı ucuz bir para olarak görmende zengin züppe olduğunu gösteriyor oraya vereceği 500 küsür TL ile ihtiyaçlarını karşılar canım bir sistem hatası yüzünden o kadar para vermek zorunda değil ayrıca beni karıştırma sulu göz olduğumu nerden çıkardın lütfen ön yargı yapma ben senin bildiğin diğer kızlara benzemem ağlayacak kadar zayıf biri değilim şimdi eğer düzgün konuşmayı bilmiyorsan böyle devam edeceksen bir daha bana yorum atma ve bu paylaşımdan derhal çek git
Ben gerçekleri söylüyorum duymak istemiyosan git masal dinle zengin züppe değilim erkekler bunu anlar tamam mı parası yoksa bir erkeğin utanır söyleyemez öyle ortamda
masal anlatmıyorum senin gerçekler dediğin şey aslında gerçeği yansıtmıyor paranın olmaması utanılacak bişey değil paranın olmaması ayıp
bişey mi hayır değil ayrıca ben parası yok dediğimi hatırlamıyorum parası var ama boş yere sistem hatası yüzünden masrafa girmek istemiyor onun yerine yıllarca kullandığı numarayı kurtarmak istiyor çünkü orada kayıtlı sohbet yedekleri ve bir sürü sohbet grubu vardı tanıdığı kızlar vardı onlara
tek tek haber vermek uzun iş bide akrabalarına yeni numara vermeye üşeniyor bir sürü akrabası var
nasıl uğraşacak bunlarla bilmiyorsun ordan
boş boş konuşuyorsun anca
Yav hadi bak işine sanki sim kartta saklanıyor kayıtlı numaralar aptal aptal konuşma google a kayıtlı onlar cahil gelmiş ne anlatıyo kızlar var diyo 😂 yav bende seni dinliyorum ya bu saatte cahil olacam hadi git uyu sabah sabah başkasının derdi seni mi gerdi acaba 😂
asıl cahil sensin numara değişince kayıt olurken whatsapp googleye yedeklenmiş olan mesajları geri yükleyim mi diye sormuyor çünkü sen oraya başka whatsapp hesabı ile giriyorsun ayrıca özel sohbette ki mesajlar kayboluyor çünkü mesajlaştığı kişiler ile yeni numaradan değil eski numaradan mesajlaştığı için geçmiş mesajlar görünmüyor başkasının derdi dediğin benim arkadaşım bende ona yardımcı olmak için ona bu işlerden iyi anlayan birini bulmaya çalışıyorum aptal aptal konuşan sensin numaralar siliniyor demedim mesajlardan bahsettim sen işine bak bu yazıya cevap yazma bir daha hadi bb by
Hay lafımı skym sana tavsiye veren aklımı skym Lan nelerle uğraşıyor bu insanlar ne dertler var sizin de derdinizi skym tamam mı uza şimdi
sövüp durma bende senin yapacağın yorumı skym o zaman senin için önemsiz olan bişey başkaları için önemli olabilir verdiğin tavsiye de değil verdiğin sadece laf atmak hadi bb by
Alamaz muhtemelen
neden ama durduk yere kapatıyorlar
Telegram da bu işi yapanlar var onlarla konulun derim bi
onlar çok para ister ayrıca çocuk telegram uygulamasını silmiş telefon hafızası dolduğu için ve bu kişilerin numarası yok mu oraya girse bile nasıl bulacak onları
Bana bi mesaj atar mısın
ne mesajı niye ki
Kusura bakma edepsizlik için demedim telegram kullanıyorum arkadaşının muarasını verde sorduyayım diye söyledim
Bulaşmayın telegrama bunlar baya para istiyor birde dolandırıcı çıkma olasılıkları yüksek miş
bi dolandırıcı diyon bide numarasını ver diyorsun hangisini yapalım bir karar ver
Sana numarasını ver dediğimde sordum grup a sonra grupdakiler bulaşma dolandırıcı olurlar dediler sana dedim
anladım peki tamam
Artık ne tamam
anlamadım ne demek istedin
Bir tamam
peki bb by
Yol al
sen yol al üslubunu bozma
Alırım sıkıntı yapma istediğim herşeyi alırım