https://i.hizliresim.com/Z1lgzZ.jpg
Hic kilo alamiyorum ne yapmaliyim boyle cokmu zayifim?😔
Hic kilo alamiyorum ne yapmaliyim boyle cokmu zayifim?😔
Kemiğin Kaba Olduğu İçin Zayıf Gözüküyorsun Aslında Yeterli.. Ama yinede Kilo almak istersen eczanede bir mama var ismi aklıma gelmedi.. onu ilk kullandığın günden itibaren etkisini görürsün
bence harikasın , keşke sevgilim olsan : '(
hey hey yorumumu görcek bayan arkadaşlarım sadece şaka yaptım ya :D
Zaten benle kimse sevgili olmaz anca balik etlilerle 😔
sen saçmalıyosun :D Allah a ; ya Rabbim bu yaşa kadar evlenmedim , b i gün evlenirsem de nolur eşim zayıf ve azcık da güzel olsun diye dua ederken , senin dediğine bak :D ortalık camış gibi şişmiş kızlarla dolu
sonra ; bizi niye beğenmiyolar diyolar , nereni beğenim abi nereni yani :>) ben o kadar spor yapıcam , fit kalmaya çalışıcam ; hakkım 60 kiloluk balina mı :D reva mı bu
Umarim dalga geçmiyosundur
yemin ederim dalga değil , kilolu olsan evet zayıfla diye ; öh maşallah aşure kazanı gibi falan diye söylenirdim ama bu durum dalga geçilcek bir durum değil. zayıf seviyorum. neyse daha fazla dalga geçtiğimi düşünmeden gidim , bu arada sakın kilo alma , benim gibi biri çıkarsa karşına çok mutlu eder seni. öte yandan seni kıskanıcak şişkolar olucaktır , sakın kulak asma , onlar senin gibi olamayacakları için , seni kendileri gibi yapmaya çalışcaklardır :>) iyi günler.
Hmm sagol biraz olsun moralim duzeldi :D
şöyle düşün ve dümen yapmadığı mı anlarsın :>)
senle evlenilse ve sen çocuk yapsan , çok çabuk bu haline dönersin , metobolizman hızlı çalışıyo , b i insan daha ne ister ki , eşi doğum yapcak ama hiç yapmamış gibi olcak :D kısaca senin anlican ; senin gibi biriyle çıkabilmek için erkekte şans olması lazım :>) kal sağlıcakla.
Zaten biri ile kilosu için evleniceksen sen o kafayı boşuna taşıma ver de top olarak sektiririz:Ddd
@gelbiseveyim
Bu vücutla sağdakini hakediyorum dimi :D doğru soldaki bana haram zaten , sende haklısın :>)
https://i.hizliresim.com/Z1l9Ag.jpg
yıldız için Teşekkürüm Desin soran.
Ya sen bu kekolukla kız bile haketmiyorsun kanka.:ddd
@gelbiseveyim
sana bu tipinle , benle konuşabilme imkanı sağlayan ks ye yat kalk şükret by.
Ahahahhahahahha bymış. By canım by.:DDDddddddddddddddddddddddddd
bacaklardan alman gerek squat falan yapabilirsin şekillendirir biraz da ekmek yersen müthiş olursun :))
sen bize gel annem sana bir yemek yedirsin 1 hafta demez kapılardan sıgamazsın :D :D
Cevap
111Cevap
Saçmalama gayet güzel bu fizik bence hiç almaya çalışma evlilik çoluk çocuk zaten az buçuk kilo alırsın ama vermen kolay olur senin gibi olabilmek isteyen bit suru kız var moralini bozma hatta yüksek tut senin herkesten bir farkın var :)
Sagol ablamda benim gibiydi evlenince biraz kilo aldi bnde alirim belki :)
evlenmeyeydi iyiydi :) şaka tabi sana bişey soylimi olmadıgından balık etli diyor erkekler ama emin ol senin giibi kızların sayısı fazla olsa hiç biri balık demez balina derdi neden rus kızları ilgi cekiyo sence sadece sarışın olmalarımı yoksa uzun boylu ve fit olmlalarımı? bu dusunceye gore bakarsan moralini bozman gerekmedigini daha iyi anlarsın..
Doktora gidip bu sorununu anlatabilirsin. Ben de senin gibi yakınırdım. Tüm testlerim temiz çıktı. Şükür ki hiç sağlık sorunum yok. Ve kendimle barışık olmayı öğrendim. Mutluyum. Mutluluk en iyi ilaçtır. Kendinle mutlu yaşamayı öğren :)
Cok zayifsin.. diyetisyene git yardimci olur... kivrimlarin ortadan kaybolur kilo almazsan.. o saclarini da tarayiver arada :)))
Olurmu sizce gitmek istiyom aslinda ama
amannnn banane be mal ortada seven alır diye düşün kilonun sıkıntı yapmazsın :D
ve kilon bana göre çok iyi kilo insanın boyunu kısa gösteriyor ve senin kilon şu an çok süper bana göre sıkıntı yapma
ben zayıf sevdiğim için bence güzel zaten herkes şişman sen böyle ol bizim millet alışkın değiş zayıfa
Bu yuzdende herkes kilo al diyo evdede 😒
ya bence sakın onlara uyma derim ama sana kalmış yine. sadece etrafına şöyle bir bak ve kilolu olduğu halde insanların kendini fit gördüğünü göreceksin bizde balıketli kadın hastalığı var ama bana kalırsa yanlış bu.
Etrafimdakiler hep diyette zaten beni kiskandiklari icin cok zayifsin diyor olabilirlermi sizce cunku her gorduklernde ay cok zayiflamissn diyolar 😐
olabilir ki genelde de öyle olur bende öyle bir durum var spordan çıkayım şişmiş halde biri görsün kilo mu aldın yok çirkin olmuşsun falan. resmen tetikte bekliyorlar bence çekemezlik birde umarım sende öyle olmazsın ama bunun ilerisi var insanlar genelde evlenir falan kilo alır bizde en azında o döneme payın olur
Süper bence...
Bir kadının fiziği ince olmalı
Balık etliler begenilir genelde ama onu da yanında gezdirmek zor :D
Cevap güzel
bu kadar zayıf insanları ciddi anlamda kıskanıyorum, zayıf insanlara zaafım var bacaklar biraz garip duruyo ama kötü değil bence
Kiz kilo alamiyorum diyo millet hala kilo al diyo sanki markette satiliyo
:D sabah sabah guldurdun ya
Allahim sende onu guldur :D
zayıf iyidir iyi. takılma böyle şeylere.
ama az bişi kilo almakta fayda var.
bence birazcık daha kilo alsan yani bacakların birazcık daha kalın olsa fıstık gibi olursun. kilo almaya bak derim ben :)
Zayıfsın ama bunu dert etme. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır sonuçta hafız.
Kuru çalı gibisin kusura bakma kızda biraz ele avuca gelmesi lazım :)
hoş güzeksin böyle zayıf insan sağlıklı olur ne yapcan kiloyu bende zayıfım kilo almaya niyetimde yok
Evet baya zayıfsın
Ama kilolu olmaktan iyidir
Spor yap bol bol :) Alırsın
Spor yaparken illa protein mi icmeliyim
Bişi içme bol bol makarna ye
Aslında çok da kötü değilsin kilolu olmandan iyidir yani zayıf olman :)) Böyle birini bulsam alırım problem etmezdim :)) Bence sen de kendine problem etme
Fiziğin çok güzel kilonda yerinde. Balık etli kızları (söz meclisten dışarı ) görmekten bıktık artık.
Sana tavsiyem fiziğinin kıymetini bil ve sporla korumaya bak :D
Kilo alamıyosan yapacak bişey yok ama gerçekten çok zayıfsın. Spor yaparak vücudunu şekile sokabilirsin bu sayede kuru dal gibi gözükmezsin en azından.
Begendim ama ustten biraz dolgun olsa daha hos olur
Biraz kilo alırsan daha iyi olur. Çok zayıf değilsin ama 2 ya da 4 kilo alsan daha güzel olur.
Çalti dikeni gibisin arkayi gorsek orasi Da örümcek g*tu gibidir
Bende cok zayifim ama bacaklarim boyle durmuyor senin bacak yapinda bir gariplik var bence
Güzel cevap
Rüzgarlı havalarda cebine taş falan koy uçarsın falan :). Şaka maka kilon ideal bence takma yani
Ovuyonmu gomuyonmu sende
Her iki duyguyu yaşatmak istedim
Sen zayifliga farkli bir boyut getirmissin bu ne laaaa
Yaaaa
7 ogun yenek ye kilo alirsin
Biraz zayifsin 5 kilo kadar alsam otursa fizigine iyi olur :)
Cirpi kirpisin ayni benimgibi geceleri yemek ye kilo alirsin
One kızzz benim ceyregim :( biraz alman gerekli ama doktor kontrolunde
Uzgunum ama sadece boy var en kisa zamanda bir spor salonuna basvur canim (uzmanlar ilgileniyor)
Kilo alabiliyosan al alamıyosan boşver o kadarda kötü değil
Ele Avuca Gelmen lazım kızım Böyle beğenmedim seni =)
Kilo al hafif sonra yine gel yanıma :D
Bnce çok iyisin zayıf insanları srverim😊 her gydgimiz yakısıyo😊
Senin boyda uzun bu kilo ne git Allah askına bir şeyler ye
Iyy bacakların çok ince, kilo almalısın 7-8 kilo hemde..
Boyun 165se kilon en az 57 falan olmalı yani. Kaç kilosun?
50 galiba
cok zayıfsın ama korkma iyidir böyle zaten evlenince göbek bağlarsın şimdiden zayıf olda fazla alma kolestrol yapmasın
biraz kilo alabilirsin ama o kadar da kötü değil yani problem etme kendine
çok zayıfsın sende benim gibi ben de alamıorum maalesef neyimiz var bizim yaaa:S
bu şekildede guzelsin merak etme.. boşver sen kiloyu. dünyayı obezler kurtarmadı sonuçta
Orta ile az arasindasin organlarin zarar gorur zayifliktan bir an once toparlan
Dümdüz tahta gibisin, en acilinden kilo alman lazım 8-9 kilo hemde..
Sen şişkosunda ne işe yarıyo
Herkezin bir alıcısı var. Bence hiç üzülme. Her insan bir değil. Toplumda zayıf sevende çok var.
biraz kilo alsan daha iyi olur aslında ama fena değilsin
Iyisin iyi kilo alsan bu sefer bu kızlar niye şişman derler sen boşver gayet güzelsin...
Çok zayifsin. Bide siyah giymişsin ve daha ince görünüyosun. Biraz kilo alman şart
dobra konuşiyim üst kısmın güzeldealt kısmın iğrenç vallaya kilo almakla alakası yok spor salonuna git ciddiyim
Çok zayıfsın özellikle bacakların çok şekilsiz görünüyor :(
ruyalarımda olan bır tıpsın
yeterlımı?
senın gıbı sevgılım olsaydı YEMIN EDERIM KIMSEYE BAKMAZDIM HEMDE BUYUK YEMIN EDERIM
Bacaklar çok kötü be ele gelmediği için pas geçiyorum.
2-3 kilo lazım bunun dışında ilerde çocuğun olduğunda kilo sıkıntısı yasamassın.
bir 5 kilo falan alsan iyi olur aslinda :) yoksa boyle evet baya zayif.
şuanki fiziğiğin iyi. 5-6 kilo alırsanda iyi. kilo almak istiosan alabilirsin
Zqyif kizin artisi baska hafif tombisin artisi baska :)
bence gayet güzel bacakların düzgün ve incecik :D göğüslerin biraz küçük galiba
Yüzünde tatliysa sıkıntı yok bence fiZiğin guzel kii :))
Zayifsin ama veriyorum desen kimse hayir demez merak etme :)
Bende senin gibiyim. kilo alamıyorum ben. napcaz biz ya
Gayet güzel bence herkesin bir zevki vardır ben beğendim fiziğini
Tok karnına/Islak giysilerle/bozuk paralarla tartılsan 25 kilo.. Tarz deyilsın
Bence idealsin az daha kilo olsan 10 numara olursun
Cok zayifsin evet... yagli yiyecekler yemelisin bence
bence gayet iyi ideal duruyor çok aşırı kilolu olmaktansa böylesi daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar