Diğer Bana bir doğruluk sorusu sorun cevaplayayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım doğruluk mı cesaret mi de doğruluğu seçtimm Bana bir doğruluk sorusu sorun cevaplayayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. En sevdiğin film hangisi. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl passengers
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl La şimdi bu sığırlar ya saçma sapan alakasız sorular soracak, ya da belnaltı soracak. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl sen düzgün sor😄 Yorumla Hullanza +1 yıl Neden KSdesin? Yorumla Soran +1 yıl icimi dökmek bazen rahatlamak icin Yorumla Hullanza +1 yıl Biraz da eğlenmek için. Dur sana sorulan sorulara bakıp ben de bu eğlenceden payımı alacam jdjfkffk Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gerçekten aşık olduğunu hissettiğin biri oldu mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oldu. Hala saklarım her anımızı Yorumla Bizden_Söylemesi +1 yıl Ne güzel 😇 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl En son ne zaman biriyle seviştin ya da beraber oldun? En son olan kişi sevgili miydi yoksa arzuladığın biri miyfi? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 3 hafta önce f*ck buddymle seviştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fark bady tam olarak ne demek oluyordu sevgili olmandan sevişmek için görüşenlere mi diyorlardı Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Kullanici adini soyle hadi bakalim madem dogrucusun 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiç birini sevmediğin/istemediğin halde sırf sana ilgi gösteriyor diye arkadaş kalalım dediğin oldu mu? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl oldu Yorumla
lllDeatmylovelll Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Ölmeyi duşundun mu hic 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Hayat amacın var mı varsa nedir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl en güzel şekilde yaşamak, az olan vaktimizi bu dünyada güzel değerlendirmek Yorumla alcohólico +1 yıl Cevap için teşekkürler Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 465 cevap paylaştı. ilk ne zaman öpüştünüz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 15 yaşında Yorumla johnrocco44 +1 yıl ıslandım mı peki öpüşürken Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla johnrocco44 +1 yıl ilk blowjob kaç yaşındaydı Yorumla Soran +1 yıl 16 Yorumla johnrocco44 +1 yıl grup deneyimin oldumu hiç Yorumla Soran +1 yıl hayır ama isterdim Yorumla johnrocco44 +1 yıl çok zevkli inan... en sevdiğin pozisyon hangisi Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Gerçek isinin ve yaşın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ece 27 Yorumla Utangaç5454 +1 yıl 👍👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kaç yaşındasin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 27 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 yaşında biriyle takılır mısın? Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş neden bu kadar önemli kızlarda? Yorumla Soran +1 yıl ergen tribi cekemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bugün bir kız daha 24 yaşında yaşımı duyunca sorun etti valla bıktım artık Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Abazalar dolar şimdi buraya 1 3 Yorumla Hullanza +1 yıl Doğal bişiy ama. Yorumla mrfatbee +1 yıl Üye gizli zaten. Dolsa nolcakki.👍 Yorumla Hullanza +1 yıl Ayrıca, her erkek abazadır. Böyle bi mottom var djdkfk Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç birisiyle yumruk yumruğa kavga ettin mi? 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ablam benim be helal sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayaklarına toz olsin onlar boş ver be , helal be hakkını vermişsin bakele Yorumla
türkkahvesi3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Evlimisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla türkkahvesi3410 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Arda1990s Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Olgun severmisin gördüğün en büyük anladın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl severim Yorumla Arda1990s +1 yıl Gördüğün en büyük pe? Yorumla
Yujiİtadori Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 102% +1 yıl Nickin ne 0 6 Yorumla Soran +1 yıl nickimi yazarsam doğru cevaplar veremem:) Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Olsun doğruluk dedin sordum jdjf Yorumla Soran +1 yıl cevapladım Yorumla Yujiİtadori +1 yıl Nerde cevapladın Yorumla Soran +1 yıl ekledim seni Yorumla Yujiİtadori +1 yıl He tamam Yorumla
bunlarbunlarbunlar Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl bd sm işlerine girdin mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl o nedir🙈 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hiç anal yaptın mı 0 7 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli biri ile birlikte oldun mu Yorumla Soran +1 yıl oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden yazarmısın açsam Yorumla Soran +1 yıl ac bakayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açtım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap yazacakmısın Yorumla
Benfero79 Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 614 cevap paylaştı. Verdin mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Benfero79 +1 yıl Mutlulugu yakaladın mi Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yaşın kaç? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 27 Yorumla mrfatbee +1 yıl Herseyi sorabiliyor muyuz?😉 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla mrfatbee +1 yıl Burada bulunma amacın öncelikli olarak nedir? Yorumla
ɪᴍɴᴏᴛᴀᴋɪɴɢɪᴍɴᴏᴛᴀɢᴏᴅ Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Merhaba D mi c mi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl D Yorumla ɪᴍɴᴏᴛᴀᴋɪɴɢɪᴍɴᴏᴛᴀɢᴏᴅ +1 yıl En büyük hatanız neydi? Yorumla Soran +1 yıl bir dostuma yaptığım yanlıştı Yorumla
LostTree Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Yalancı mısındır? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla LostTree +1 yıl Seviyor musun bu hayatı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
En sevdiğin film hangisi.
passengers
La şimdi bu sığırlar ya saçma sapan alakasız sorular soracak, ya da belnaltı soracak.
sen düzgün sor😄
Neden KSdesin?
icimi dökmek bazen rahatlamak icin
Biraz da eğlenmek için. Dur sana sorulan sorulara bakıp ben de bu eğlenceden payımı alacam jdjfkffk
Gerçekten aşık olduğunu hissettiğin biri oldu mu?
oldu. Hala saklarım her anımızı
Ne güzel 😇
En son ne zaman biriyle seviştin ya da beraber oldun? En son olan kişi sevgili miydi yoksa arzuladığın biri miyfi?
3 hafta önce f*ck buddymle seviştim
Fark bady tam olarak ne demek oluyordu sevgili olmandan sevişmek için görüşenlere mi diyorlardı
evet
Kullanici adini soyle hadi bakalim madem dogrucusun 🤣
Hiç birini sevmediğin/istemediğin halde sırf sana ilgi gösteriyor diye arkadaş kalalım dediğin oldu mu?
oldu
Ölmeyi duşundun mu hic
evet
Hayat amacın var mı varsa nedir
en güzel şekilde yaşamak, az olan vaktimizi bu dünyada güzel değerlendirmek
Cevap için teşekkürler
ilk ne zaman öpüştünüz
15 yaşında
ıslandım mı peki öpüşürken
evet
ilk blowjob kaç yaşındaydı
16
grup deneyimin oldumu hiç
hayır ama isterdim
çok zevkli inan... en sevdiğin pozisyon hangisi
Gerçek isinin ve yaşın
Ece 27
👍👍
Ben nasılım? Ve beni eklermisin?
Hayatında en çok utandigin an
Hiç kendi cinsinden hoşlandın mı?
hiiiç
kaç yaşındasin
27
18 yaşında biriyle takılır mısın?
hayır
Yaş neden bu kadar önemli kızlarda?
ergen tribi cekemem
Bugün bir kız daha 24 yaşında yaşımı duyunca sorun etti valla bıktım artık
Abazalar dolar şimdi buraya
Doğal bişiy ama.
Üye gizli zaten. Dolsa nolcakki.👍
Ayrıca, her erkek abazadır. Böyle bi mottom var djdkfk
Hiç birisiyle yumruk yumruğa kavga ettin mi?
ablam benim be helal sana
ayaklarına toz olsin onlar boş ver be , helal be hakkını vermişsin bakele
Evlimisin
hayır
Teşekkür ederim
Olgun severmisin gördüğün en büyük anladın
severim
Gördüğün en büyük pe?
Nickin ne
nickimi yazarsam doğru cevaplar veremem:)
Olsun doğruluk dedin sordum jdjf
cevapladım
Nerde cevapladın
ekledim seni
He tamam
bd sm işlerine girdin mi
o nedir🙈
Doğrucu musun
Hayattaki amacın ne?
Hiç anal yaptın mı
evet
Evli biri ile birlikte oldun mu
oldum
Özelden yazarmısın açsam
ac bakayım
Açtım
Cevap yazacakmısın
Verdin mi
evet
Mutlulugu yakaladın mi
Yaşın kaç?
27
Herseyi sorabiliyor muyuz?😉
evet
Burada bulunma amacın öncelikli olarak nedir?
Kimseyle yattın mi
evet
Merhaba D mi c mi
D
En büyük hatanız neydi?
bir dostuma yaptığım yanlıştı
Yalancı mısındır?
hayır
Seviyor musun bu hayatı?