Diğer Nebih cini nasıl çağırılıyor? Yani illa karanlık bir mahallede mi olmamız lazım? Beri_ka Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Agalar nebih cini nasi cagrilio Nebih cini nasıl çağırılıyor? Yani illa karanlık bir mahallede mi olmamız lazım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
RanqFosteR Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Sen nabacan nebih cinini 0 1 Yorumla Beri_ka +1 yıl Bise yapmicakmisim Yorumla
Medical34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ya olum napıyorsun ya 0 13 Yorumla Beri_ka +1 yıl Napiyom la Yorumla Medical34 +1 yıl Cini napcan mk Yorumla Beri_ka +1 yıl Bise yapmicam la soruyom Yorumla Medical34 +1 yıl Niye çağırıyorsun olum ya Yorumla Beri_ka +1 yıl Cagirmicam olum soruyorum Yorumla Medical34 +1 yıl Tamam sakın çağırma korkuyorum Yorumla Beri_ka +1 yıl Sen niye korkuon abi Yorumla Medical34 +1 yıl Cin min filan ürkütücü olum işte Yorumla Beri_ka +1 yıl La ne ürkütücü olacak cagirmiom zaten soruom Yorumla Medical34 +1 yıl Tamam çağırma sakın Yorumla Beri_ka +1 yıl Senimi kiricam cigerim cagirmam tamam Yorumla Medical34 +1 yıl Tamam hadi öptüm görüşürüz Yorumla Beri_ka +1 yıl Gorusuruz abi Yorumla
Unknowndesemm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bu işler şakaya gelmez 0 16 Yorumla Beri_ka +1 yıl Sakayapmiom Yorumla Unknowndesemm +1 yıl Geçmiş olsun o zaman Yorumla Beri_ka +1 yıl Saol cigerim Yorumla Unknowndesemm +1 yıl Gelmez ki boşuna uğraşma Yorumla Unknowndesemm +1 yıl Şeytanlar gelir Yorumla Beri_ka +1 yıl Niye la Yorumla Unknowndesemm +1 yıl Sen kimsin ki gelsin Yorumla Unknowndesemm +1 yıl İstersen bi kaç tertip söyleyeyim başına bela al Yorumla Beri_ka +1 yıl Ayip edion bak kimsin felan Yorumla Beri_ka +1 yıl Aslinda olur la söylede gelsinler adrese gerek var mi Yorumla Unknowndesemm +1 yıl İsim anne ismi doğum tarihi ve resim gerekli Yorumla Unknowndesemm +1 yıl Sen özelden at yollayayım Yorumla Beri_ka +1 yıl Tövbe estağfurullah saka yapıyorum olum yollama bisey buda dünden razi Yorumla Unknowndesemm +1 yıl Eee cin istemiyor musun Yorumla Beri_ka +1 yıl İyi bisey yolla bari kotu yollama onunla ugrasmayalim bide Yorumla Unknowndesemm +1 yıl Bu işler şakaya gelmez Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Satiyim var tanıdık 0 3 Yorumla Beri_ka +1 yıl Kanka kaça gelio Yorumla emreJ +1 yıl Ucuza ayarlarım sen dert etme Yorumla Beri_ka +1 yıl Sagolasin bro Yorumla
ezequielee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Öğrenirsen banada anlat 0 1 Yorumla Beri_ka +1 yıl Tertip sanırım illa karanlık mahallede olmamız lazım Yorumla
Bigdickboy16 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Bakın işinize be kardeşim başka işiniz mi yok 0 13 Yorumla Beri_ka +1 yıl Ya kardesim adam akıllı cevap versene aklımıza takildi soruyoruz cagiracagimizdan değil ya Yorumla Bigdickboy16 +1 yıl Çağırmayacaksan ne soruyon sende ozaman Yorumla Beri_ka +1 yıl Salatalik felan bak aliniyorum. Yorumla Bigdickboy16 +1 yıl Sen hıyar diyince ben alınmıyorum dimi Yorumla Beri_ka +1 yıl Tamam özür dilerim hadi hadi yine iyisin Yorumla Bigdickboy16 +1 yıl Tamam hadi affettim bu seferlik iyisin yine Yorumla RanqFosteR +1 yıl Siz ne yasadiniz la az once Yorumla Bigdickboy16 +1 yıl @RanqFosteR ne bileyim Yorumla Beri_ka +1 yıl Kim ne yasamis la Yorumla Bigdickboy16 +1 yıl Bilmem Yorumla Beri_ka +1 yıl Nasi bilmem🤨 Yorumla Bigdickboy16 +1 yıl Benlen sen birşeyler yaşamış olabiliriz Yorumla Beri_ka +1 yıl Oylemiymiss Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 368 cevap paylaştı. Sakin cagirma 0 4 Yorumla Beri_ka +1 yıl Nie la Yorumla uslanma +1 yıl Ebenin kini görürsün Yorumla Beri_ka +1 yıl Valla mi Yorumla uslanma +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen nabacan nebih cinini
Bise yapmicakmisim
Ya olum napıyorsun ya
Napiyom la
Cini napcan mk
Bise yapmicam la soruyom
Niye çağırıyorsun olum ya
Cagirmicam olum soruyorum
Tamam sakın çağırma korkuyorum
Sen niye korkuon abi
Cin min filan ürkütücü olum işte
La ne ürkütücü olacak cagirmiom zaten soruom
Tamam çağırma sakın
Senimi kiricam cigerim cagirmam tamam
Tamam hadi öptüm görüşürüz
Gorusuruz abi
Bu işler şakaya gelmez
Sakayapmiom
Geçmiş olsun o zaman
Saol cigerim
Gelmez ki boşuna uğraşma
Şeytanlar gelir
Niye la
Sen kimsin ki gelsin
İstersen bi kaç tertip söyleyeyim başına bela al
Ayip edion bak kimsin felan
Aslinda olur la söylede gelsinler adrese gerek var mi
İsim anne ismi doğum tarihi ve resim gerekli
Sen özelden at yollayayım
Tövbe estağfurullah saka yapıyorum olum yollama bisey buda dünden razi
Eee cin istemiyor musun
İyi bisey yolla bari kotu yollama onunla ugrasmayalim bide
Bu işler şakaya gelmez
Satiyim var tanıdık
Kanka kaça gelio
Ucuza ayarlarım sen dert etme
Sagolasin bro
Öğrenirsen banada anlat
Tertip sanırım illa karanlık mahallede olmamız lazım
Bakın işinize be kardeşim başka işiniz mi yok
Ya kardesim adam akıllı cevap versene aklımıza takildi soruyoruz cagiracagimizdan değil ya
Çağırmayacaksan ne soruyon sende ozaman
Salatalik felan bak aliniyorum.
Sen hıyar diyince ben alınmıyorum dimi
Tamam özür dilerim hadi hadi yine iyisin
Tamam hadi affettim bu seferlik iyisin yine
Siz ne yasadiniz la az once
@RanqFosteR ne bileyim
Kim ne yasamis la
Bilmem
Nasi bilmem🤨
Benlen sen birşeyler yaşamış olabiliriz
Oylemiymiss