Cinsi farketmez genel olarak iyi bir insan dendiginde kafanizda nasil bir insan canlaniyor?
Bana gore insanlarin kalbini kirmayan, (onlara kotu soz etmeyen ve ya onlara kin beslemeyen) her daim alttan alan ve sabrli insan iyi insandir.
Cinsi farketmez genel olarak iyi bir insan dendiginde kafanizda nasil bir insan canlaniyor?
Bana gore insanlarin kalbini kirmayan, (onlara kotu soz etmeyen ve ya onlara kin beslemeyen) her daim alttan alan ve sabrli insan iyi insandir.
Her daim alttan almak iyilik değil biraz enayiliktir. Benim gözümde kötülük yapmaya kötülük yapmadan doymuş olan. İnsanlarla çok sıkı olmasa da arkasından kötü söz söyleyecek insan çıkmayan, orta ruh hali ve mutluluk arasında giden gelen. Ah almayan, geçmişi de temiz insan canlanıyor. Herkes kendini iyi bilir ben de öyle biliyorum. Bende böyle canlanıyor
anlayışlı kibar nazik 5 düşünüp 1 konuşan
aman karşıdakini kırmayayım üzmeyeyim diye düşünen merhametli yardım sever uyumlu ve güzel ahlaklı
ki Peygamber Efendimiz s. a. v ; uyumlu olmayan müslüman dan hayır gelmez demiştir
Cevap
3Cevap
Anlayışlı dürüst güvenilir iletişim kurabilen sıkmayan
Resmen kendimi görüyorum 😂😂
Ben canlaniyorum
Kendimm ;))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?