Hayvan katletme günü bir din yüzünden birçok hayvan katlediliyor.
Yazık değilmi ya o hayvanlara canı acımaz olur mu hiç elinize diken batsın bakalım ne oluyor
Hayvan katletme günü bir din yüzünden birçok hayvan katlediliyor.
Yazık değilmi ya o hayvanlara canı acımaz olur mu hiç elinize diken batsın bakalım ne oluyor
Ben sevap işleyeceğim diye niye başka bir canlıyı öldüreyim ki? Fakire fukaraya başka türlü de yardım edilebilir. Bunların hepsi Sümer mitolojisinden kalma adetler. Bütün ibrani dinler birbirinin aynısı. Hatta en ilkel afrika kabilelerinde bile bu kurban merasimi var. Tanrılar kurban istiyor
Hristiyanlikta kurban yoktur.
Hristiyanlıkta isa kendisini çarmıkta öldü diye tüm insanlar için kendini kurban etti diye gecer. Bu yüzden kurban yok onlarda
O zaman genelleme yapmayin. Ki cumleleriniz, sadece baskasinin soylediklerini dusunmeden tekrar etmekten farksiz.
Ben bütün ibrani dinler aynı derken sadece kurban bayramını kast etmedim ki. Yapılan çoğu ibadet şekli hepsi aynı. Tesettürleri bile aynı.
Sumerlerden oncesi de vardi. Ve ayni dediginiz cogu sey aslinda degil, sadece materyalist kisilerin dediklerini otorite aliyorsunuz.
O kurbanlar, o gün geldiğinde dua ediyorlar kesilsinler diye. Bir din yüzünden demen saçma olmuş. Ayrıca fakire de dağıtılıyor. Hiç et yiyemeyen insanlar var o gün sayesinde ne kadar mutlu olduklarını anlatamam burada. Gören anlar.
Kurban bayramı en nefret ettiğim en tiksinç dini bayram benim de.
Hayvanlara eziyetin hiç bir gerekçesi yok.. Bunu söylediğim için linç yiyeceğim biliyorum ama olmaz olsun böylesi de.
Cevap
5Cevap
tüh yhaa nası olur böyle bişe. Diğer günler kasaplara gökten iniyo ama sadece kurbanda hayvanlar kesiliyo gerçekten içler acısı
Aynısını neden yıl başında katledilen hindiler için demiyorsun?
Saçmalama istersen, doğanın kanunu bu
Kasaptakileri Farmville'den topluyoruz sanki mk.
Bayramların hepsi saçmalık. Boş iş
Et yemiyormusun
O etler için hayvan kesilmiyor mu
O katlediliyor mu
İnanca göre değişir hangi inançtan olduğuna bağlı
Değil ibadet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?