Kucuk ask hikayesi uzun ama.. sevgi bumudur seven erkek nasl sever?

benimle evlilik hayalleri kuran evlenicez diye soz veren hep yanimda olmaya calisan bunu hissetiren arayan soran merak eden erkek sonra iliskimizde tutku olan sevgi tutkuya donusurse ozlersen dokunmak istersen dokunursun yakinlasirsin izin verirsin seversen cok seversin ona daha daha yakin olmak istersin opersin seversin ama iliski yasamasin tam olarak ayni yataga girersin mutlusundurda o sigarasina sarilar gelince sen ondan sevgi beklersen oda der askim boyleyim ben gelince kendime geliyom bir sigara aliyorum gun gectikce birgub derse seni ikinci bulusmada tavladim derse kiz susuyorsa seni seviyorum manyak yoksa izin verirmiydim diyorsa icten.. birgun bu insan hic aramiyorsa sormuyorsa kiz merak ediyorsa yaninda gidiyorsa aylar sonra bana zaman ver sevgilim dedigi anda... ve kiz diyor neden yoksun artik sevmiyormusun beni o diyorsa sevmistim ailem baskasiyla evlenmemi istiyor kiz turkiyeden kizin anlindan sacindan son kez kokluyorsa aglamakla oluyorsa gozleri kizda sen bana yalan soyledin nasl neden hanu evlenicektik hani hani agliyorsa onunden cekip gidiyorsa bu erkek gercekten sevmismidir şu an evlendi resimlerine baktigmda sanki evlenmek icin evlenmis gibi kizda masum asigi oynar gibi.. beni sevmismidir bu Insan gercekten? bu sevgimi?
Kucuk ask hikayesi uzun ama.. sevgi bumudur seven erkek nasl sever?