Ülkemizde bu yola başvuranlar çok olmaya başladı. Özellikle artık yabancıları geçtim akrabalarım bile benden istiyorlar. Ama büyücülerin çok tehlikeli olmasına rağmen bunu göze alanlar korkutuyor açıkçası. Allahtan Türkiye de 10 parmağı geçmediğin den dolayı hepsi dolandırıildıkları için iyi bir gel gelelim konuya havas ilmi bilinmezken büyücülüğü çok iyi bilmelerinin sebebi ise TV sinema tiyatro kitaplardan mükemmel bir şekilde enjekte etmiş durumdalar. Büyü ile havas çalışması arasında sonuç ne kadar aynı olsa da çalışma şekilleri çok farklı bu farklar nedir, nelerdir?
Bağlama ve geri döndürme büyüsü havas çalışması ile büyücü çalışmasının farkı nelerdir?
Bildiğim kadarıyla havas başka bir şey büyü bambaşka bir şey. Havas koruyucu ayetler yazmak büyü ise kadere hatta insanların özgür iradesine müdahale etmeye çalışmak bir yerde şirke giriyor
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Havasta da bunlar var büyüler havas ilminden çıkma hatta
Örnek vereyim geri döndürme işlemi yapacaksın büyücü karşı tarafa varlığı yollar musallat eder kişi kendi başına hareket etmez varlık ettirir fakat havasta varlığı yollar beynini ele geçirir ve sürekli işlemi yaptıranı hatırlattırır bu da kişinin iradesine kalmış bir özlem duyduğuna geri dönermi bilemem çünkü en fazla 3 ay kalır o varlık
Geri döndürme olayı büyüye giriyor. Istedikleri kadar havas desinler Geçenlerde birisi başladı şunu yapıyorum bunu yapıyorum. Anlattığı her şey kaşık büyüsü. Ama yaptığım şey büyü değil diyor. Öyle normalleştirmeye çalışıyor ama basbaya büyü yapıyor belki kendisi bile büyü olduğunun farkında değil
Dostum bir zamanlar baya araştırdım ama onların içine girdikçe öbür tarafa geçme durumu oluyor bıçak sırtı bir durum fazlada üstelemedim o sebeple. Gerek yok ahiretimi yakmayım