Diğer Gunaydiinn? Lise yıllarında kimler bu şekilde yapardi😊? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Okula girdikten sonra etek boyunu kısaltır miydin Güncellemeler+1 yıl Nerede o eski liseliler... Gunaydiinn? Lise yıllarında kimler bu şekilde yapardi😊? Cevapla Lise Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Doğa48 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tüh yakalandık ödşfckjghşdzfs herneyse şaka biryana bu sadece biraz gösteriş içinn, kötü bir amaç için asla yapmadım. Maksat dikkat çekiyim. 😀 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kısaydi dememissin ama kısalttigini anlatmışsın 😊ne kadar kisaltirdin peki. Mini gbi yapar mıydın Yorumla Doğa48 +1 yıl O kadar da değil ama göze batmıycak oranda kısaltırdım Yorumla Soran +1 yıl Hmm peki bsey daha sorim Mayıs Haziran gekdiginde külotlu çorap gymeden gittiğin oluyor muydu Yorumla Doğa48 +1 yıl Evet genelde Yorumla Soran +1 yıl Hmm nasıl rahat ediyodun erkeklerin bakışlarından Yorumla Soran +1 yıl orada mısın sustun Yorumla Doğa48 +1 yıl Bilmiyorum ilgilerin üstümde olması hoşuma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Hmm iyiymiş. Peki külotlu çorap gymeden okula gttigin oluyor muydu Yorumla Doğa48 +1 yıl Tabii ki ama yaza doğru kapanmadan önceki haftalarda oluyor Yorumla Soran +1 yıl Aynen Mayıs Haziran gbi. :) Altına külot gymedigin oluyor muydu peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Günaydın asko kisaltmadim hiç Kezban gibi uzun etekle gider gelirdim altında kalın siyah kilolu çorap Kezban gibiydim at kuyruğu sac 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evden kısa cikiyordum zaten 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar kısa giyerdin , dikkat çeker mıydın okulda diyim ya da 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cekiyordum ama hocalar indirtiyirdu Yorumla Soran +1 yıl Niye o kadar karisiyo hocalar. Kısaysa kısa seni ilgilendirir. Yani çok mu kisaydi sence ondan mı acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir belki Yorumla Soran +1 yıl Hmm rahatsız olmadysan konudan devam edebilir miyiz konuşmaya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan mi konusacaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorumdan Yorumla Soran +1 yıl Sen nasil istersen 😊nereden daha rahat edersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden ciktim Yorumla Soran +1 yıl Gerekeni sen yapar misjn. Benm yeterli değil maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdim Yorumla
FlörtözBakire Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl kısaydı zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm ne kadar kısa giyerdin Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tüh yakalandık ödşfckjghşdzfs herneyse şaka biryana bu sadece biraz gösteriş içinn, kötü bir amaç için asla yapmadım. Maksat dikkat çekiyim. 😀
Kısaydi dememissin ama kısalttigini anlatmışsın 😊ne kadar kisaltirdin peki. Mini gbi yapar mıydın
O kadar da değil ama göze batmıycak oranda kısaltırdım
Hmm peki bsey daha sorim Mayıs Haziran gekdiginde külotlu çorap gymeden gittiğin oluyor muydu
Evet genelde
Hmm nasıl rahat ediyodun erkeklerin bakışlarından
orada mısın sustun
Bilmiyorum ilgilerin üstümde olması hoşuma gidiyor
Hmm iyiymiş. Peki külotlu çorap gymeden okula gttigin oluyor muydu
Tabii ki ama yaza doğru kapanmadan önceki haftalarda oluyor
Aynen Mayıs Haziran gbi. :) Altına külot gymedigin oluyor muydu peki
Günaydın asko kisaltmadim hiç Kezban gibi uzun etekle gider gelirdim altında kalın siyah kilolu çorap Kezban gibiydim at kuyruğu sac
Evden kısa cikiyordum zaten
Ne kadar kısa giyerdin , dikkat çeker mıydın okulda diyim ya da 😊
Cekiyordum ama hocalar indirtiyirdu
Niye o kadar karisiyo hocalar. Kısaysa kısa seni ilgilendirir. Yani çok mu kisaydi sence ondan mı acaba
Olabilir belki
Hmm rahatsız olmadysan konudan devam edebilir miyiz konuşmaya
Burdan mi konusacaz
Yorumdan
Sen nasil istersen 😊nereden daha rahat edersin
Gizliden ciktim
Gerekeni sen yapar misjn. Benm yeterli değil maalesef
Yazdim
kısaydı zaten
Hmm ne kadar kısa giyerdin