Bu çocuk mason mu, satanist mi, ateist mi?

Müslüman, hristiyan ya da yahudi değil bence ha yahudi biraz şüpheliyi geçen gün materyalizmi savundu bu arada saygı duyuyorum ama bu çocuk bana takmış durumda ilk başta iyiydi aramız sonra geyikli bir kolye takmıştı (satanist kolyesiymiş ben bilmiyordum) kolyeni üstündeki ne ceylan mı dedim bilmediğim için satanist kolyesi dedi şaka yaptı sandım çünkü ben ateist olarak biliyordum çünkü din dersinden sonra falan inanmayın böyle şeylere hepsi palavra falan derdi (Elhamdülillah Müslümanım bu arada.) eve gittim kolyeye baktım hakikaten satanist kolyesi çıktı neyse dedim geçtim beni ilgilendirmez gibisine, ertesi gün yüzük takmıştı başka bir kız çocuğun elinden yüzüğü alıp takınca alma ben ona neler yapıyorum bilmiyorsun gece uyutmazlar dedi falan bunları geçiyorum artık bir ara tartışma konusu öfkelendiğinizde sakinleşmek için ne yaparsınız adlı soru vardı ben namaz kılmak dedim bu arada bu çocuk kendi gibi başka bir çocuğu buldu oda sürekli bana bakıp duruyor zaten ne var anlamadım bende bu çocuk bana çöllü demeye, sen namaz kılıyordun değil mi diyip dalga geçmeye, oruçlu musun aç kalma ben kimsenin aç kalamsını istemem demeye kısaca dalga geçmeye başladı bende bunları bilgileriyle ezdim ezmeye devam ediyorum korkum yok, bu arada bunlar dedemin İstanbul üniversitesinde ilahiyat fakültesi mezunu olduğunu biliyorlar (bende çok dinime bağlı birisi sayılmam mükemmel bir Müslüman değilim umarım olurum misal kapalı değil ha kapalı olsam dahada fena iyice ağızlarına dolarlar beni) dün bana Atatürkü sevmeyen yobaz muamelesi yaptı (Atamı çok, ailemde aynı şekilde ben Atatürkü ilk dedemin çalışma odasında resmi asılı görüdüm tanıdım ikinci kez kuran kursunda asılı şekilde gördüm günümüzde saptırılmaya çalışılıyor maalesef ben her boş vaktimde, milli bayramlarda katılabilirsem sabah törenlere katılan birisiyim ayrıca ) bu arada bunlar bana çöllü diyorlar ama ben bunların bulunduğu ortamda sayısal okul birincisiyim, boş vakitlerimde oyun tasarlayan, kod yazan, uluslar arası projelere katılan, tesla bobini yapan bir Türk genciyim bunu onlarda gayet iyi biliyor. Her neyse ben bunlara ağızlarının payını medeni şekilde verdim sürekli bana laf sokma yarışına girdi şu diğeri ha öbürü özür diledi benden çöllü demeyeceğim yanlış anlamışım diyerek aramız orta derece şu an ama diğerii takmış vaziyette kötü kötü bakıyor, ben bir soruyu yanlış bilince yüzüme vurmak için sesli söylüyor, bir problem çözüyorum arkadan o dediyse kesin yanlıştır diyor, eliyle nasıl oluyorsa yanlışlıkla kafama vurup özür bile dilemiyor abime dedim böyle böyle diye abim uzak dur o çocuktan mason büyü yapar hayatın kayar dedi ne şimdi bu çocuk ha hadsiz olduğu kesin ama önlem almak lazım.

Bu çocuk mason mu, satanist mi, ateist mi?