Müslüman, hristiyan ya da yahudi değil bence ha yahudi biraz şüpheliyi geçen gün materyalizmi savundu bu arada saygı duyuyorum ama bu çocuk bana takmış durumda ilk başta iyiydi aramız sonra geyikli bir kolye takmıştı (satanist kolyesiymiş ben bilmiyordum) kolyeni üstündeki ne ceylan mı dedim bilmediğim için satanist kolyesi dedi şaka yaptı sandım çünkü ben ateist olarak biliyordum çünkü din dersinden sonra falan inanmayın böyle şeylere hepsi palavra falan derdi (Elhamdülillah Müslümanım bu arada.) eve gittim kolyeye baktım hakikaten satanist kolyesi çıktı neyse dedim geçtim beni ilgilendirmez gibisine, ertesi gün yüzük takmıştı başka bir kız çocuğun elinden yüzüğü alıp takınca alma ben ona neler yapıyorum bilmiyorsun gece uyutmazlar dedi falan bunları geçiyorum artık bir ara tartışma konusu öfkelendiğinizde sakinleşmek için ne yaparsınız adlı soru vardı ben namaz kılmak dedim bu arada bu çocuk kendi gibi başka bir çocuğu buldu oda sürekli bana bakıp duruyor zaten ne var anlamadım bende bu çocuk bana çöllü demeye, sen namaz kılıyordun değil mi diyip dalga geçmeye, oruçlu musun aç kalma ben kimsenin aç kalamsını istemem demeye kısaca dalga geçmeye başladı bende bunları bilgileriyle ezdim ezmeye devam ediyorum korkum yok, bu arada bunlar dedemin İstanbul üniversitesinde ilahiyat fakültesi mezunu olduğunu biliyorlar (bende çok dinime bağlı birisi sayılmam mükemmel bir Müslüman değilim umarım olurum misal kapalı değil ha kapalı olsam dahada fena iyice ağızlarına dolarlar beni) dün bana Atatürkü sevmeyen yobaz muamelesi yaptı (Atamı çok, ailemde aynı şekilde ben Atatürkü ilk dedemin çalışma odasında resmi asılı görüdüm tanıdım ikinci kez kuran kursunda asılı şekilde gördüm günümüzde saptırılmaya çalışılıyor maalesef ben her boş vaktimde, milli bayramlarda katılabilirsem sabah törenlere katılan birisiyim ayrıca ) bu arada bunlar bana çöllü diyorlar ama ben bunların bulunduğu ortamda sayısal okul birincisiyim, boş vakitlerimde oyun tasarlayan, kod yazan, uluslar arası projelere katılan, tesla bobini yapan bir Türk genciyim bunu onlarda gayet iyi biliyor. Her neyse ben bunlara ağızlarının payını medeni şekilde verdim sürekli bana laf sokma yarışına girdi şu diğeri ha öbürü özür diledi benden çöllü demeyeceğim yanlış anlamışım diyerek aramız orta derece şu an ama diğerii takmış vaziyette kötü kötü bakıyor, ben bir soruyu yanlış bilince yüzüme vurmak için sesli söylüyor, bir problem çözüyorum arkadan o dediyse kesin yanlıştır diyor, eliyle nasıl oluyorsa yanlışlıkla kafama vurup özür bile dilemiyor abime dedim böyle böyle diye abim uzak dur o çocuktan mason büyü yapar hayatın kayar dedi ne şimdi bu çocuk ha hadsiz olduğu kesin ama önlem almak lazım.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ahahhahahah mason buyu yapar hayatin kayar iyiymis😀 uzak dur muhattap olma
Abim dediği için çokta inanamadım sorayım dedim nfkdkgmg komedi gibi hayatım var bu arada uzak duruyorum taktı ikiside takıntılı aşıklar gibi uyuz sünepeler
Hahaha yaslariniz kucuk belliki, anlatiminda cok tatli😊😊cok komiksiniz🙃 ama karsi tarafin huyunu da bilemeyiz. Aptal aptal beyinlerini yikayip sana zarar vermesinler, uzak dur cevap verme fazla. Kimsenin gozune batmamaya calis boş ver derslerinle ilgilen sen
Aynen öyle çok teşekkür ederim sizde çok tatlı birisine benziyorsunuz
Rica ederim guzelim🙃
✨🙃😁
mason ne demek ki?
Bilmiyorum ki?
bende bilmiyorum 😅 bence iyi olanı yapmışsın bulaşmamışsın medeni şekilde cevabını yerinde vermişsin abinin dediği de haklı muhatap olma ama çok rahatsız ediyorlarsa okulundaki müdüre şikayet edebilirsin ya da yetkili diğer kişilere satanist kolyesi takıyorsa o zaman satanistdir
satanistler büyüyle ilgilenirler hatta yaparlar yani satanistler hem büyücü hem ateist (Allah'ın varlığına inanmazlar) aynı zamanda satanistler üçünün birleşmiş hali 😂
benim bir arkadaşım vardı kendisi şu an ne durumda bilmiyorum büyülerle ve ritüellerle ilgileniyordu sonra ateist oldu sonra satanist şu an bilmiyorum
Cjjvkvkvkg banada kendi ağzıyla satanist kolyesi demişti zaten her neyse ya uğrşamayacağım sinsi sinsi gülüp geçerim
aynen öyle ama fazla rahatsız ederlerse dediğim gibi şikayet et sana bol şans fğsmfçcğemcğsöx
Bana taktı nu arada takip olarak görüyor herhalde dedem ilahiyat mezunu, okul birincisi ve güzel bir kızım ondan yedirmedi galiba
Jfkfkgkg bindik bir alamete ben bir şey yapmıyorum her hareketimde batıyor bunlara
Budist
Jdkckfkg kanka kel değil ve turuncu giymiyor
Dnndnd
Kanka cidden sülük gibi yapıştılar kurtulamıyorum ne yapacağım jfkfkflbn
Ne önemi varki inancının sal gitsin ya
Cidden yok bende öyle dedim her zaman olumlu yaklaştım ama onlar benim inancımla dalga geçmeye başladılar çöllü, namaz kılıyordun dimi sen, oruçlu musun gibisine ne alaka bilmiyorum ayrıca sürekli bana bakıyorlar rahatsız oluyorum
E uzaklaş takılma o tiplerle
Uzak kalmaya çalışıyorum sürekli yanıma geliyorlar uzaktan sesleniyorlar mesela bugün bir soruyu yanlış yaptım arkadan kim onu diyen diye bağırdı aklı sıra benimle dalga geçecek