Hesabım 3 gün once askıya alındı ilk itirazda bulundum foto cektım onay koduyla kendı fotomu hala ses yok nasıl geri alıcam yardım edin ya bu sayfada ne yapmam lazım hesaba giremiyorum zatenn
Instagram şikayet formu oluşturuyodum onayla diyo hesaba girip lan hesaba girebilsem neden şikayet itiraz oluşturaym?
Askıya alınan hesap donduruluyo ve kullanıcı bulunamadı diyo ya hani o yüzden hiçbişey yapamıyorum attıgım ekran resmindede onayla diyo onaylayamıyorum girilmiyo çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hayir uygulamaya gir sifremi unuttum de oradan form yolla hesabına veya uygulamdan hesabın giris yap askıya alındı dicek itiraz et de
Şifremi unuttum yapınca kullanıcı bulunamadı diyo
ilk dedigimi yap hesaba giris yap
Hesaba giriş olmuyo zaten yaptım kullanıcı yok diyo
kullanıcı yok deme sansı yok sende sorun var o zaman mail ile giris yapmayi dene mail adresini yaz
Arkadaşım hesabım askıda yok yani silinme aşamasında anlıyo musun kullanıcı yok dicek var olsa girebilirim zaten hesaba size sormam boşuna
soruda diyonki 3 gun once askıya alındı silinme baska askıya alınma baska askiya alinan hesap silinmez
Askıya alınan hesap donduruluyo ve kullanıcı bulunamadı diyo ya hani o yüzden hiçbişey yapamıyorum attıgım ekran resmindede onayla diyo onaylayamıyorum girilmiyo çünkü
hayır bilmiyosun işte askıya alınan hesaba giriş yapılabilir kullanıcı bulunamadı demez
Valla gırıs bölümünden kullanıcı adını yazıp sıfremı unuttum yapınca bulunamadı dıyo
nickini yolla bana bi kontrol edeyim
Yazdım ozelden
İtiraz etme yok...
Ben bu sayfayı bulamıyorum linkler ana sayfaya atıyor. Nasıl bulcam?
Ben alırım
Nası
Eski hackerm sppsofofof kolay alması askıya alınms sadece
Yardımcı olabilir misin
Yazılmıyor
Xp yetmiyodur
Yazdım özelden
benimki de kapalı alırsan Instagram sal