40'a bir adım kaldı. Bugün doğum günüm: 39 oldum.
Dört sorumun da konusu bu olacak. 🤣
Tüm Nisan doğumluların ki kutlu osin. Hatta 1984'lülerin kutlu olsun. Ve hatta son yüz senede doğan herkesin doğum günü kutlu olsun. 😎🤣🙃. ☕🍫☕🍫
40'a bir adım kaldı. Bugün doğum günüm: 39 oldum.
Dört sorumun da konusu bu olacak. 🤣
Tüm Nisan doğumluların ki kutlu osin. Hatta 1984'lülerin kutlu olsun. Ve hatta son yüz senede doğan herkesin doğum günü kutlu olsun. 😎🤣🙃. ☕🍫☕🍫
O vakit hepimizin mi doğum günü kutlu oluyor, hepimiz son 100 sene içinde doğmuşuzdur 🙂
Nisan güzel bir ay, çok güzel bir ayda doğmuşsunuz. Mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli ömürleriniz olsun inşallah, her şey gönlünüzce olsun, doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu senelere 🎂🌺🌺
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ☕
Rica ederim 🌺
40 gün 40 gece düğün gibi parti yapiyosunuz galiba 😂 hergun giriyorum siteye iki konudan biri sizin doğum günü 😄 dün kutladık ya 😂 hadi neyse yeniden iyi ki doğdun 🍩🍫🎂🎂🎂🎂🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉😊mutlu yıllara yaş sadece bir numara içinde ki gençlik ölmesin 😊 40 yeni nesilin 20 si demek 😂20 yaşın kutlu olsun 🎉🎉🎂🎂🎉🎉🎂🎉
Evet. Geceleri saymazsak 19-20 filan 🤣 Daha iki soru daha sorucam bununla alakalı. Teşekkür ederim. 🤣🤣
Cevap
3Cevap
Doğum günün kutlu olsun abi
Teşekkür ederim.
Doğum günün kutlu mutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yıllara🎂🎉
Teşekkür ederim. 🌹
bir adim nedir yahu sen onu gelmiş say dhdhdh 40kere maşallah 🧿
Teşekkür ederim. 🌺
merhaba . İletişim maksatlı olmadan soru ve cevaplardan daha sık karşılaşmak için karşılıklı takipleşmek isterim. Mümkünse sevinirim değilse saygım sonsuz ☕🍫🌹
🌹🌹
Doğum gününüz kutlu olsun 🙏 Her zaman sağlıklı daha mutlu ve daha huzurlu bir yaş olsun sizin için 😊
Çok teşekkür ederim.
Bugün anneminde doğum günüydü onu kutladık 😂 seninde kutlamış olayım nice yıllara yaş geçiyor ama ruh yaşı önemli 😂
: ) Teşekkür ederim.
Mutlu yıllar, doğum gününüz kutlu olsun.
Teşekkürler.
Engellemeswydin kutlardik a...
İyiki diğdunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?