Varsayalım ki, size denk fizikte ve tecrübede rakipleriniz olacak. Tercihinize göre güreş veya dövüş yapacaksınız. Rakibinizin tecrübesi benzer olacak. (Sporcuysaniz ayni süre spor yapan, amatörseniz amatör). Zarar verme amacı olmayacak ve tüm önlemleri alacaksınız. Kazanırsanız 500, kaybederseniz 250 lira kazanacaksınız (tutarlar uydurma, alternatif bir tutar da yazabilirsiniz?
Bu işe girer miydiniz? Yoksa cesaret edemez miydiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daha önceleri yapmıştım böyle bir şey ama artık yapmam.
neden?
Ben dövüşmeyi seven bir insanım yani zamanında kickboks yapıyordum o ara kendi aramızda ufak şeyler için müsabaka yapıyorduk ve kazanmayı severim ama artık yapmam yani içimden de gelmiyor zaten o sporları da bıraktım.
Anladım. Umarım geri dönersin spor önemli 😀
Yok o dönemde meslek olarak yapan birisi değildim zaten şu an hiç vaktim yok bu tür işlere.
Sporumu yapıyorum ama dövüş sporları yapmıyorum.
Anladım 😀 O zaman iyi.
Bir ara girecektim, hem de gecen yaz. Sonra vazgectim ama imkanım oldu. Yanlis hatırlamıyorsam kaybedersem 8 bin vereceklerdi, kazanırsam 20 bin. Illegal oldugu icin istemedim yalan soylemicem.
iyi yapmışsın bro. Peki neden seni çağırdılar, dövüşçü müsün?
Gecen sene çeçenler geldi İstanbul 'a. Arkadasim vardi Muhammed adında onlari tanıyordu. Bu dedigim kisiler de dunyanin her yerinde bu dovusu yaptiriyorlar bildigin ufc gibi. Hatta maçlardan once bildigin konusma falan yapiyorsun rakibinle.
Bana da onerdiler, dovuscu degilim. Öncesinde birkac ay egitim vereceklerini sonra da dovusebilecegimi soylediler. Ben kabul eder gibi oldum ama etmedim sonrasinda vazgectim. Arkadasim dövüştü kaybetti 8 bin tl aldi. Sadece birkac dakika surdu dovusu.
Anladım hocam. Cesaret edemezdim ben böyle bir şeye. Yani orada ne adamlar vardır, onlara karşı 1-2 dk dövüşmek bile zordur.
Ben cesaret edememezlikten yapmadim aslinda. Benim endiselendigim konu yapsaydim eger devam ederdim. Yani birakamazdim ben.
Anladım. O zaman sen de iyisin dövüşte yeteneğin olduğuna inanıyorsun?
Varım, sadece güreşte.
neden, yemiyo mu dövüşmek
nasıl bir canımsın sen? yukarıda dövüş ya da güreş yazmışsın bende güreş dedim, senin yiyorsa hodri meydan.
çok meraklıysan adresini telefon numaranı yerini açıkça yaz. ortak bir yerde kapışalım
Gereksiz, girmem