AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
evet hız tutkunuyom :D ama arabayla değil ben araba kullanmayı bilmiyorum :( ver bana bir R6 ufffff ucurayım kızımı, öz kızım gibi bakarım ona l*n :D
Grafikerdim trt de 3d cizgi film yapiodum hiz tutkum yuzunden meslegii biraktim taksi soforuyum artik birgun sinek gibi bir yere yapiscam asiri hiz yapiom
Aslında hız tutkunuyum ve bilinçli hız yapanlardanım. Fakat günümüzde, trafiğe çıkan insanların eğitim düzeyi ve tecrübesi yetersiz olduğu için temkinli araba kullanıyorum. Hız yapmıyorum.
yalnız olunca basabildiğim kadar basarım sertlikği severim. birileri olunca başkasının günahına giremem. emaneti teslim aynen devam. ölümün ne zaman geleceği belli olmaz Azrailin taktikleri çok hoş...
Hiz tutkunuyum dikkatliyimde hiz tutkunu olmak icin dikkatli olmak gerekirr tabi aşırı hız iyi degil can tehlikesi var ama dikkatli olursan hic bisekilde tehlikede kalmazsinnn.
Öyleydim şimdi düzeldim...
Sanki...
Galiba... eeee sanırım :)
Sınava giderken asvalt ta kask omuz ve diz üzerine sürüklenmektir hız benden UZAK OLSUN
1 ay önce aşırı hızdan dolayı kaza yaptım ölümden döndüm Allah korudu...
Geçmiş olsun.
teşekkürler
Aşırı derecede hıza düşkünüm. Öyle ki öleceksem motordan öleyim modu ups :D
fazlasıyla aşırı hız tutkunuyumdur tabi emliyetli bir şekilde hız yaparım çokta zevk alıyorum :)
Mnayak ve çılgın birkaç dostum var. Onlarla biraraya gelince kaçınılmaz oluyor ne yazık ki!!. Ama tek başıma zararsızım, ısırmam:D:D
3 sene boyunca yollardaydım 18 yaşımdan 21 yaşıma kadar 200den aşşa düşmezdim ama arabayı altımda aldı babam ve hala arabaya bınsem psıkopatlaşıyorum
Hız kötü birşey motosiklet kazası yaptım.. En ufak bir kaza bile zaiyatsız olmuyor can kaybı sakantlanma yaralanma Vs. Kendimize sahip çıkalım
Eski arabamla hiz yaptim ve kucuk bir kaza gecirdim. Aklim basima geldi, artik kurallara uyyorum :)) Acele giden ecele gider derler...
Hız vazgecilmzimdir yalnızken ;) ölüyodum bir keresinde ama yine de zevk alıyorum yarışırken ve hız yaparken
Maalesef hızı seviyorum ve yapıyordum en son şahit olduğum kaza ile artık çok daha dikkatli olacam
hic olmusycekmis gibi hayal et , son gununmus gibi yasa :)
çok fena motor sürerim hın hın hınhınhıhnıhıhnıhı
Dikkatlisindir sen.
tabeke. 3 dakikada 4 eksi rekor kendı acımdan :D
Artıyor ama bak artın da çok :))
tekrar bak :D
Hiç sabit durmuyor, maşallah :))
birader bende öyle diyordum çok pis kaza yaptım mutlaka kaskını tak yavaş ve dikkatli ol aman diyim hatta motoru bırak aman diyim
@JJoker007 çok afedersnı tesislerime koruma kalıbı bile takıyorum :D
Ahahah. D :D aman dikkat et yine bnim motor aşırı hızdan kitlendi artık bisiklete bile binmem :D
Aşırı derecede hız tutkunuyum, bigün bu tutku başıma bela olmaz umarım
Test surusunde tanidikla 221 vurduk harika bir duygu
Isev arasigidip geliyorum. O yuzden hizagerek kalmiyor ama trafige kapali alanlarda. Yanlarim 0 cizerim
Varda sizin gibi oyle motorla arabayla 200de gitmek degil.. Ucaktan yarasa kiyafetle atlamak istiyorum ama egitmimi tamamlamadim daha
Evet bisikletim var işe bisikletle gidim geliyorum hız yapmayı tümseklerde yavaşlayan arabaları geçmeyi seviyorum
Honda Cbr 1000rr tepesinde 300km/s görmüş biri olarak.. Hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun ;)
frenin kaldıracağı aralıkta hız yaparım genelde onun haricinde keşif yaparken sireni takar son sürat basarım gaza :D
o da nasıl yalan yok ben sehir içinde arabayla qeri qeri qidenlerdenim her zaman bir polis benimle olur :)
Bana da geldi dün sabah. Zaten bir polis bir de turkcell mesaj atar bana
Hız yapmayı severim o anki heyecan paha biçilemez zaten.:)
Hiz kadar guzel birsey yok ama en dogrusu bunu pistre yapmak
Ben bir hız manyağıyım ki sorma gitsin. Valla. Allah korusun. Ölecem bir gün
hız iyidirde dikkatli olmak önemli doğru yerde doğru hız :D:D. d. d:DD:D
yok degilim aracim hizli olsunda ben gene normal kllanirim en fazla 160 yaptim
Eğer tek başımayssm evet telden giriyorum resim paylaşırdımda
Hızı çok severim geçen arabayla bir sürat yapmışım ibreye bir baktım 60 😉
genciz daha hızlı yaşıyoruz gençte öleceğiz bu gidişle
NFS Most Wanted'da 383 km/h yapmışlığım var :)) gerçek hayatta hıza karşıyım..
arabayı kontrol edeceğim kadar hızı severim daha fazlası salaklık oluyor benim için
ben garanticiyim kanka. yol boşsa basarım asla makasa girmem. anca pc oyunlarında :D
Trafige kapali alanlarda hiz tessti yaparim hizi severim
Hızdan da hız yapandan da nefret ediyorum. Bana göre artistlik yapılıyomuş gibi geliyo
Hız seviyorum, hızlı yaşa genç öl gibisinden ama araba da yapmıyorum tabi..
Hız cok severim ama kendime hakim olmaya çalışıyorum sonucta hız can alır
Dikkatli ama hızlı kullanırm. tabi ara yollarda degil.. sinirli ve üzgün oldgm zaman daha hızlı kullanıyorm.. gazdan alıyorm bütün öfkemi hıncımı.
Hiz tutkunuyum ne kadar yavas arac kullanmak istesemde yine suratli kullanirim. Suratli ve dikkatli..
Egm de olmasa mesaj gelmicek telime... evetttttttttt hız superrrr...
100 110 Geçmem :) Azami Hız Neyse Onunla Gidilir Artistliğe Lüzum Yok
Hiz manyagiyimdir. Ama altimdaki arabalarnsizde olsa sizde hiz manyagi olurdunuz
Yanımdan hızla geçen bir araba gördüğüm de dayanamam doğrusu.
Canım sıkkın olduğu zaman hız yaparım herşeyi unutuyorsun.
Asiri derecede vazgecemez oldum.. dogustan bir hastalik oldugunu biliyor muydunuz peki?
en kötüsüde hız yüzünden paul walker gibi bir efsanenin ölmesi :(
Hız olmazsa olmaz herkes korkuyor ama korkunun ecele faydası yok ki :d
Geçen ŞErvoletle Gidiyom pederden çaldım.. bastım 200 e Vınnn vınnnnnnnnnnn
Atma :D
@emre00 Ziyaaaaaa :DD
Hızı severim aslında ama hızlı araba kullanmam çok nadirdir
Hız tutkunuyum o adrenelin duygusu olmadan hayatmı yaşanır, ölüceksekte o duyguyu yaşayarak ölelim
Bide şöyle söylüyor. bir yalnis bütün dogrulari götürüyor
Aynı mail bana da geldi. Geç olsun güç olsun derim. 1 dk geç git işine ucunda ölüm yok ya.
Sürat yapmayı seviyorum ama yalnızken yaparım genelde. Araçta başkaları olduğunda daha dikkatli oluyorum.
Şehir içinde hayır. Bomboş şehirler arası yollarda 170 180 evet hız tutkunuyum.
Evet severim. Ama once saglik. Guvenli biryerde basiyoruz genelde gaza.