AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgisizlik karşısında hiç bir büyünün bağlayıcılık özelliği olmaz...
Alakası yok büyüler bunun için vardır zaten... İmkansizlar için
Büyü bahane büyüyü gerçek kılan Allah o da imtahan etmek isterse...
Niye böyle hata yaptin
Yaptığın kişiye söyle hem dünyan hem ahiretin gider Allah sana nasip etmeyeceği
Sen saçma şaban işlere basvurma
Mecburdum bana zorla sahip oldu benimle evlenmesi gerekiyor
Mecbur degildin
Bir tövbeyle hepsi gececekti
Zarardasin bozdur o işi
Beni bu şekilde ortada bırakmasına göz yumamazdım. Söz konusu namusum bilmem anlatabildim mi
Bir adam Hz. Ömer’in yanına geldi. Bir problemim var, çözemedim, bana yardım eder misin, dedi. Hz. Ömer anlat deyince de anlatmaya başladı: "Benim bir kızım vardı. Onu cahiliye döneminde diri diri gömmek için toprağa koydum. Sonra da ölmeden çıkardım. Daha sonraki yıllarda önemli bir yanlışlık yaptı, zinaya düştü. Yaptığı bu yanlışlık onu o kadar sıkıntıya düşürdü ki, intihar etmeye yeltendi. Damarlarını kesti. Onu zor kurtardık. Kızım bu hadiseden sonra tövbe etti. İyi bir yönelişle Allah’a yöneldi. Şimdi ise kızıma bir talip çıktı. Onu evlendireceğim. Kızıma talip olanlar ise bu olaydan -zinadan- haberdar değiller. Şimdi sana soruyorum ey müminlerin emiri! Ben ne yapayım? Damat olacak kişiye, kızımın bu olayını anlatayım mı yoksa susayım mı?"Kızın babasını büyük bir dikkat ve sabırla dinleyen Hz. Ömer, kızın yaptıklarını deşip hiddetleneceğine adama şöyle seslendi: "Adam! Allah’ın örttüğünü, ortaya saçmadığını sen mi deşifre edeceksin? Allah’a yemin ederim ki, böyle bir şey yaparsan yani kızının açığını yayarsan seni bu ülkenin insanlarına rezil ederim. Git ve kızını başından hiçbir olay geçmemiş namuslu bir kadın gibi evlendir." (İbnül Cevzi, Menakıbı Ömer, s. 169)
Hayır böyle bir şey olamaz ben suçsuz günahsız biriyle evlenirsem o kişiyi nasıl kandirayim
Yaptığını kişiye anlat büyüyen medet umma
Allah tan hayırlı olanı iste
Allahın ortugunu günahı kimse ilgilendirmez karşı tarafa doğru soylerdin
Tamam gel sen al beni o zaman
Büyüyü boz
büyüyü Bozunca alacan mi
Büyüyü boz ilk önce
Zaten psikolojim bozuldu Allah'a şirk koştum büyüye başvurdum ebedi cehennemde kalicam çok pişmanım günahım affolmuycak 🥺🥺
Büyü yaptırdığın kişiye söyle
Büyü yaptırana söyle
Allah affeder hz ademden kıyamete kadar tüm insanları günahlarını toplasalar allahın rahmeti daha buyuk
Eğer siz hiç günah işlemeseydiniz, Allah Teâlâ Hazretleri sizi helak eder ve yerinize, günah işleyecek (fakat tövbeleri sebebiyle) mağfiret edeceği kimseler yaratırdı." [Müslim, Tevbe, 9, (2748); Tirmizî, Da'avât 105, (3533).]
Hayır beni asla affetmiycek çünkü büyü en büyük 7 günahlardan 2. Si
Ümitsizlik yapma Allah affedici
Aklındaki olumsuz düşünceler asla gerçek olmayacak
şu an sağlıklı düşünemiyosun
Hadi allahin rahmeti büyük silkelen besmelecek boz bu işi
Tutmuş işlemi niye bozayim diyor yapan kişi
Asla kalıcı olmaz
Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî’u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez.
Bu duayı yaptığınız kişiye at cabuk
Kendiliğinden bozulur mu kaç günde bozulur
Ne dünyan kalır ne ahiretin dön bu işten
Çocuk ibadeti var mı
Dünya hayatında neler olur mesela başıma ne gelir
Yok müslüman degil
Sende bu duayı oku yaptırdığına söyle bozsun
Yapan kişiye söyle bozsun
Hic bir şey için geç değil
?
Bozmam diyor
Bozarsa cinler ona rahatsızlık verirmis
Bozmasına ikna et olmadi
Çocuğa söyle doğruyu önlem alsin
Mutlaka o duayı at
Naptiniz?
Engelledi kadın ulaşamıyorum
Tamam çocuğa söyle önlem alsin
Sende tövbe et artık kendine gel toparlan
Çocuğa ulaş anlat lütfen hadi
Çocuğa ulaşma imkanım yok numarasını felan değiştirdi heryerden engelledi. Ama eğer işlem tutar bana dönerse anlatirim herseyi
Tamam dua et sende tövbe et bir daha böyle bir şeye kalkışma durumdan beni haber dar et
«Bismillâhillezi lâ yedurru ma’asmihi şey’ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî’u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez
Bu duayı asla bırakma nas Felak ayetelkursi oku
Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn (zâlimîne).”
Anlamı: “Senden başka ilâh yoktur. Sen her türlü noksanlıktan, eşi-ortağı olmaktan uzaksın. Şüphesiz ben kendine yazık edenlerden oldum” (Enbiyâ 21/87) niyâzında bulunmuştu.
Bunuda oku
Birde adiyaman bölgesinde kahta şeh huseyin amca var
O bölgeye gönder onlar işin ehli insanlar kurtariri cocugu
Haram işte mutluluk olmaz
Çeksin cezasını
Kimsenin ahı kimsede kalmaz ilahi adalet var
Anlıyorum kolay durum değil ama sana zarar verene zararla gitme
Ceza vermek Allah mahsus
https://m.youtube.com/shorts/RYHpvNsSJr8
Ramazan ayindayiz samimi bir tövbeyle herseyden kurtul
Bu konuda çok israrcisin fakat benim günahım belli Allah ne demiş herşeyle gel ama kul hakkıyla şirk koşmayla gelme affetmem demiş. Tevbe etsem de benim yerim cehennem
Bu düşünce vesvese
Kul hakkı için Allah gerekirse helallik aldırır
Sen Allah güven o kadirdir
Kimse kusursuz degil günah işlemek kimseye yakışmıyor ama affetmek yalnızca Allah yaklasir
Resûlullah’ın -sallallahu aleyhi ve sellem- hizmetkârı olan Ebû Hamza Enes İbni Mâlik el-Ensârî’den -radıyallahu anh- rivayet edildiğine göre Resûlullah -sallallahu aleyhi ve sellem- şöyle buyurdu:
“Kulunun tövbe etmesinden dolayı Allah Teâlâ’nın duyduğu memnuniyet, sizden birinin ıssız çölde kaybettiği devesini bulduğu zamanki sevincinden çok daha fazladır.” (Buhârî, Daavât 4; Müslim, Tevbe 1, 7, 8)
Müslim’in başka bir rivayeti şöyledir:
“Herhangi birinizin tövbe etmesinden dolayı Allah Teâlâ’nın duyduğu hoşnutluk, ıssız çölde giderken üzerindeki yiyecek ve içeceğiyle birlikte devesini elinden kaçıran, arayıp taramaları sonuç vermeyince deveyi bulma ümidini büsbütün kaybederek bir ağacın gölgesine uzanıp yatan, derken yanına devesinin geldiğini görerek yularına yapışan ve aşırı derecede sevincinden ne söylediğini bilmeyerek:
- Allahım! Sen benim kulumsun; ben de senin Rabbinim, diyen kimsenin sevincinden çok daha fazladır.” (Müslim, Tevbe 7. Ayrıca bk. Tirmizî, Kıyâmet 49, Daavât 99; İbni Mâce, Zühd 30)
Umitsizlikten çik
Aklındaki olumsuz düşünceler asla umursama
Konuyu anlamak için dünyanın en büyük denizi neresi sana göre?
https://m.youtube.com/watch?v=tWR5nM7pbYM&t=8s
Haber var mı ? Cocuktan
Banada yardımcı olun lütfen aynı durumdayız
elin ayağın ters döner bi gün
Hşöğshdgdhdg
Tuttu mu şu an ne durumdasınız?
konusmak sohbet etmek aslında senin ilacın
Ne zaman yaptırdın
Yarın shhshd
iyi misin
Evet , sen?
Dalga geçiceksin madem ne soruyu soruyosun neyse ara bul cevabını
Yaa bırak Allah aşkına kapı kapı gezip hoca arıyor her yorumunda gelmiş bana laf söylüyor
Hoca aradığımı kim söyledi ariycak olsam burdan mı ararım herkes dolandırıcı
Kime yaptırdın yazar mısın bana
Kime yaptırdınız tuttu mu
Cehennem loding
Büyü yaptırmasam bile benim sonum cehennemdi sorun yok yani
Neden