Diğer 2 ay Çok canım sıkılıyor haydi bana soru sorun? BerilDEMİR Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Çok canım sıkılıyor haydi bana soru sorun? Cevapla 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YgzKhrmn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 42% 2 ay 1 akvaryumda 10 balık var. Balıkların 3 ü öldü 2 si boğuldu akvaryumda kaç balık kaldı 0 2 Yorumla BerilDEMİR 2 ay 10. bu da soru mu? Yorumla YgzKhrmn 2 ay Zengin kadınlar köpeklerini nasıl çağırır Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. En sevdiğiniz film hangisidir ve en sevdiğiniz kitap hangisidir 0 0 Yorumla
PrensinMekanı Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% 2 ay En sevdiğin hobin nedir? 0 1 Yorumla BerilDEMİR 2 ay çizim yapmak Yorumla
KediBabası666 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Ne yapıyorsun? 0 2 Yorumla BerilDEMİR 2 ay yatakta uzanıyorum Yorumla KediBabası666 2 ay İyi bakalım Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% 2 ay Olur ayakların kaç numara 0 6 Yorumla BerilDEMİR 2 ay 36 kalıbına göre 37 de olabiliyor ama ölçüsü 36 Yorumla İsimsizDiyelim2 2 ay Ayyy Yorumla İsimsizDiyelim2 2 ay Çok tatlı Yorumla BerilDEMİR 2 ay :)) Yorumla İsimsizDiyelim2 2 ay Bayıldım Yorumla İsimsizDiyelim2 2 ay Keske masaj yapabilsem Yorumla
Mamakly006 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 2 ay Haydi sana soru soruyum:) 0 4 Yorumla BerilDEMİR 2 ay sor Yorumla Mamakly006 2 ay Neden canın sıkılıyo Yorumla BerilDEMİR 2 ay yapacak hiç bir şey yok öyle kahve içip telefonda geziyorum uykum da yok Yorumla Mamakly006 2 ay Güldür Güldür izle aç Yorumla
Ertacx Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 86% 2 ay Nabersin, nasılsın? 0 2 Yorumla BerilDEMİR 2 ay iyi sen Yorumla Ertacx 2 ay İyidir seni düşünüyorum Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Günün nasıl geçiyor 0 4 Yorumla BerilDEMİR 2 ay güzell senin Yorumla Bosdurankisi 2 ay İyi yani normal evdeyim odamda öyle Yorumla BerilDEMİR 2 ay bende Yorumla Bosdurankisi 2 ay Oda güzel 🙂 Yorumla
ytfeyakamk Takip Et Xper 1 Yaş: 27 2 ay Vucudunda en begendigin yerin neresi 0 2 Yorumla BerilDEMİR 2 ay vücudumun her yerini begeniyorum Yorumla ytfeyakamk 2 ay Ben kadinda erek ya da elbiae giydiyae kalcaya bayiliyorum ya hele bide cikiksa Yorumla
Kaya001132 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 2 ay Beraberlik yaşadın mı 0 2 Yorumla BerilDEMİR 2 ay evet Yorumla Kaya001132 2 ay Ne zaman ve ölçüleriniz kaç Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 2 ay Diğer konusunda 571 cevap paylaştı. Yaş kaçındasın 0 1 Yorumla BerilDEMİR 2 ay 22 Yorumla
top-J Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 2 ay kaç IQ'sun? 0 2 Yorumla BerilDEMİR 2 ay bilmiyorum sen Yorumla top-J 2 ay Mensada kontrol edilerek yaptığım online test sonucu 145+ ıq 1 soruya yanlış cevap verdim sadece Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Guru Yaş: 25 2 ay Diğer konusunda 755 cevap paylaştı. Gece mi gündüz mü 0 6 Yorumla BerilDEMİR 2 ay geceee Yorumla ZihniParlakgeridöndü 2 ay Siyah mi kırmızı mi Yorumla BerilDEMİR 2 ay ikisi de hatta kırmızı ve siyah uyumuna bayılıyorum Yorumla ZihniParlakgeridöndü 2 ay Hmm peki ıslak mı Kuru mu Yorumla BerilDEMİR 2 ay ıslak Yorumla ZihniParlakgeridöndü 2 ay Daha seri sorular var da sormayım şimdi 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay mesaj kutun neden kapalı 0 3 Yorumla BerilDEMİR 2 ay kapalı değil? Yorumla Cevap sahibi 2 ay mesaj atamıyorum kapalı Yorumla Cevap sahibi 2 ay Takip etmen gere Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Canını sıkan ne 0 1 Yorumla BerilDEMİR Yeni 2 ay çok mantıklı bir soru. öylesine :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
1 akvaryumda 10 balık var. Balıkların 3 ü öldü 2 si boğuldu akvaryumda kaç balık kaldı
10. bu da soru mu?
Zengin kadınlar köpeklerini nasıl çağırır
En sevdiğiniz film hangisidir ve en sevdiğiniz kitap hangisidir
En sevdiğin hobin nedir?
çizim yapmak
Ne yapıyorsun?
yatakta uzanıyorum
İyi bakalım
Olur ayakların kaç numara
36 kalıbına göre 37 de olabiliyor ama ölçüsü 36
Ayyy
Çok tatlı
:))
Bayıldım
Keske masaj yapabilsem
En rezil olduğun an neydi
At hırsızı kimlere denir?
Haydi sana soru soruyum:)
sor
Neden canın sıkılıyo
yapacak hiç bir şey yok öyle kahve içip telefonda geziyorum uykum da yok
Güldür Güldür izle aç
Nabersin, nasılsın?
iyi sen
İyidir seni düşünüyorum
Günün nasıl geçiyor
güzell senin
İyi yani normal evdeyim odamda öyle
bende
Oda güzel 🙂
Vucudunda en begendigin yerin neresi
vücudumun her yerini begeniyorum
Ben kadinda erek ya da elbiae giydiyae kalcaya bayiliyorum ya hele bide cikiksa
Beraberlik yaşadın mı
evet
Ne zaman ve ölçüleriniz kaç
Yaş kaçındasın
22
kaç IQ'sun?
bilmiyorum sen
Mensada kontrol edilerek yaptığım online test sonucu 145+ ıq 1 soruya yanlış cevap verdim sadece
32 den 2 yi çıkart?
Saksafon çalmayı sever misin
Gece mi gündüz mü
geceee
Siyah mi kırmızı mi
ikisi de hatta kırmızı ve siyah uyumuna bayılıyorum
Hmm peki ıslak mı Kuru mu
ıslak
Daha seri sorular var da sormayım şimdi 😂
mesaj kutun neden kapalı
kapalı değil?
mesaj atamıyorum kapalı