+1 yıl16 yasımdan berı bınerım. yanı 20 yıldır bu meletın ustundeyım. motor işi asla genc ergen işi degıldır. kesınlıkle cıddı tecrube ıster kaptan pılot gıbı nekadar cok uçuş saatı okadar tecrube bundada nekadar uzun süre bınmek okadar tecrubedır hata asla kabul etmez ayrıca kimin arkasında artçı olacagında önemlı ve artcı olmakta ayrı tecrube ıster sürücüyle tek vucut olmak önemlı ben bu yaşıma kadar 3 kişi almısımdır artcı olarak dısarıdan görüldüğü kadar zevklı olmayabılır acemı sürüclere denk gelırsen incilirsin boyut değiştirirsin örneklerını cok gördüm ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın tabi
- +1 yıl
https://youtu.be/FOuh6D5Q_4I dünyada bu işin kompetanalrı bu adamlardır ve yaş ortalamaları 40 dır ;)
Soran+1 yılbunların arkasına binmek g*t ister
- +1 yıl
bunların arkasına bınılmez zaten aşırı reflex ve yatmak gereklı vıraja göre. buna arkadaki artçı uuym sağlayamaz
Soran+1 yılölürüm allah korusun
- +1 yıl
kısmet bu işin ıcınde hersey var. ancak 300 km ler zaten sendekı duyguları ne hale getırır bılemıycem kalbın varsa sıkıntı yapar arabaya benzemez. sen önce pızzzacılarınkınle takıl ;)
Soran+1 yılsağlam adam bile kalp krizi geçirir
- +1 yıl
:) sıkıntı olmaz alıskanlık oluyor artık o hzıalr bıle kesmıyo ınsanı
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılbendekı 3 teker ama www.google.com.tr/search
121 Yorumla
Soran+1 yılFelaket müthiş bişey ya
- +1 yıl
öleee tabıkı)
Soran+1 yılsende var mı bu :D
- +1 yıl
evet
Soran+1 yıltamam beni gezdirir misin peki
- +1 yıl
ankaradaysan olur
Soran+1 yıldeğilim
- +1 yıl
Para var, huzur var. :D
Bende umarım ilerde buna sahip olurum.
www.sahibinden.com/.../detay
Soran+1 yılçok güzel ya ağlıcam :'(
- +1 yıl
ınsaallah şu an kullanamıyorum malum kıs)
- +1 yıl
nickini sevdim:D
- +1 yıl
eyvallah)
- +1 yıl
can-am mı belını curuttu
- +1 yıl
Naked motorun yeri yarıdır. Cadde tarzı diyorum ben buna. Ama oturuş pozisyonunu da iyi ayarlamalısın. Mesela ben oturuş pozisyonumu iyi ayarlayamadığım için ilk zamanlar motosikleti gerekli derecede seri ve kontrollü kullanamıyordum.
Depo yu dizlerinle, ayak larınla ise motorun şasi kısmı, işte o ayaklık olan kısmı sıkacaksın. Kollar gayet gevşek ve rahat olacak. O zaman motosikletle bir bütünmüş gibi olursun. Ama öbür türlü ufak bir gaz açınca motor altından kaçıyor. Veya bir sağ sol manevra yapacağın zaman, araçların arasından geçeceğin zaman garip oluyorsun. Tabi bunları yaşamışsındırda...
Şu an giremediğim ara yok. En sıkışık tarfikte dahi 35 dk lık yolu 5 dk ya indirdim. Kaza olmuş o gün yolda. @ydmez66
Önceden bu şekilde geçemezdim aralardan. Motora hakim değildim çünkü. O şekilde bir denemeni öneririim. otururkende depo ile aranda bir yumruk kadar mesafe olsun. - +1 yıl
@-AKREP yamaha r1 vardı bende sürüşü güzel oluyordu fakat uzun süre oturunca sırtım ağrımaya başlıyordu rahatsız ediyordu uzun yolculuk yapamıyordum şimdi sattım onu kawasaki z750 aldım sürüşü çok rahat kıvrımları daha iyi denge daha kolay uzun yolculukta falan hiç sıkıntı çekmiyorum Ankara çorum arası gidip geliyorum sürekli
- +1 yıl
@red_hat gel
Soran+1 yılDefol git o beni gezdirecek
+1 yılBenimde nişanlımın motoru var ama ben binmeye korkuyorum :/ o yüzden hep benim yüzümden nereye gidiceksek otobüsle ya da yürüyerek gidiyoruz :) bin bişey olmaz bir kere bindin mi bir daha inmek istemezsin diyo ama ben korkuyorum :( beni cesaretlendirirmisin :) ?
00 Yorumla
- Diğer konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılyeriiiim:D
- +1 yıl
Aynen ya zwsdrfvgbgv off
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer konuyu ve beğenine binayen hoşlandıklarının, diğer yüzünüde araştır ve görmeyi bil... akabinde, risk yönünüde hesaba katarak davran.
Motorsiklet kazaları ölümlü yaz... hata sende olmasa bile, kask vb. darbe etkisi azaltıcı ekipmanların tam olsa bile düştüğünde bedenen düşüyor ve ya yaralanıyor ya da ölüyorsun :( vücudu belinden kopan vede 2 koluda kopan beyni patlamış ve ezilmiş insanlar var :( motor mantık işi değil ve büyük risktir !!! illa yarış motoru değil , elektirikli bisiklet bile tehlikelidir :( sadece sevmen kafi gezmeye kalkma derim.00 Yorumla Diğer konusunda 392 cevap paylaştı. www.google.com.tr/search cok pis cekiciyik
00 Yorumla
+1 yılhttps://hizliresim.com/XYznR0 :) Çekici olabilr fakat her atla diyenin motoruna binmemek gerekir. Lakin artistlik yapma sonucu tehlikeli şeyler olabilr. 220 Km de giderken arkamda artçı olduğunu hatırlayıp son anda durmuştum. Çok şükür soğuktan donmuştu ama binmemeye yemin etmişti :)
05 Yorumla
Soran+1 yılGaza gelme :D
- +1 yıl
CBR 954 RR
- +1 yıl
Km de 1.20 TL yakıyor MakVeli bende şimdi gördüm :)
Diğer konusunda 982 cevap paylaştı. Bunun gibi mi :P Tekirdağ'da bir çocuk,
osmangazi.imagesturk.net/.../...6372714_n2a530.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılaynen bunun gibi olmalı
- +1 yıl
Hıım, ya da böyle?
osmangazi.imagesturk.net/.../...3881292_n43103.jpg
+1 yılBende bunu istiyorum ama çok pahalı.
www.yamaha-motor.eu/.../...att-Grey-Studio-006.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılne kadar
- +1 yıl
50 bin tl civarında
Soran+1 yılşahane bişey böyle bir para elime geçse ilk işim bunu almak olur
Öyleyizzdirrr :)) motorsikle bir aşk-tutkudur 100 bin liram olsa motorsiklet alırım Okul bitsin bir yerleri kazanırsak işn alıcaz BMW HP4 ve BMW 1000RR :))
chivethethrottle.files.wordpress.com/.../...16.jpg03 Yorumla
Soran+1 yılşahane bu ya
- +1 yıl
Onun yeri ayrı tabi. Bende bunu istiyorum ileride. Gece siyah ekipmanlarıda giyeceksin, hayalet gibi gezeceksin ortada. Bayılıyorum. :)
www.sahibinden.com/.../detay
motor sadece norman babaya yakışır bikere tağammı?
1.bp.blogspot.com/.../...h3z3coM71riwkp5o1_500.jpg25 Yorumla
Soran+1 yılbu ne ya adama bak vay anasını
Soran+1 yıladama bak derken asalete bak :D
+1 yılVallahi ne yalan söyleyim bende çok güzel süper çekici motosikletlere bayılıyorum. Şöyle zengin gösteren tarzdan. Kawazaki kibi neyse bir gün zengin olup paramda olursa güzel bir motor alırım sizi de gezdiririm isterseniz. En azından bir havanızda olur. :D :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsüper olur:)
- Diğer konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılEfsaneler unutulmaz :)
https://i.hizliresim.com/jY75mW.jpg
https://i.hizliresim.com/78Gkzl.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılbeğenmedim
- +1 yıl
beğen diye göstermedim
Diğer konusunda 516 cevap paylaştı. benim kara kız :D
fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/.../...305370_n.jpg17 Yorumla
Soran+1 yılbeğendim :)
- +1 yıl
gizli kullanıcı ifşa erdogaan :D
- +1 yıl
facebook linkini atmışsın :)
- +1 yıl
ayrıca facebookta ilişkin var burada bekar yazıyor ne kadar ayıp cıx cıx cıx
Gizli Üye(30-35)+1 yıldiscoclup.files.wordpress.com/.../...-dayc4b1.jpeg
www.resimlerii.com/.../Motorsiklet-1-542x406.jpg
motor var motor var :D06 Yorumla
Soran+1 yılhahahha:D iyiymiş
- +1 yıl
Soran+1 yılbunu örnek veren 3. kişisin
Cevap sahibi+1 yıl3.bp.blogspot.com/.../...rley+Davidson+Chopper.jpg ezer geçer :D
Soran+1 yılsüpermiş valla:D:D
+1 yılTam tersi bana da hiç çekici gelmez. Fotoğraftaki yanılmıyorsam kıvanç tatlıtuğa benziyor. Adam at arabasına da binse çekici yani yanlış örnek olmuş:))
30 Yorumlabmw s1000rr diyorum ve kaçıyorum.
https://p1.pichost.me/i/52/1753945.jpg
Bunu sürerken büyük olasılık kızlar ne düşünür diye düşünmez insan.13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bu benim olsun erkek istemem hayatımda ahah:DD
- +1 yıl
Bunu sürmek de, Güven Özveri Tecrübe istiyor. Baş harfleri birleştir ikinci bir şey daha istiyor.
Kendi motorum var ama scooter. Fırsat bulup zaman bulursam parçalarını alıp temizleyip takılacam yine.
Gelecek sene ya araba ya da bir supersport motor alacağım. Ya ailemle papaz olurum ya da azrail ile.
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayalimdeki tek benzinli araç tipidir.
www.theworldofmotorcycles.com/.../..._chopper.jpeg04 Yorumla
Soran+1 yılyok bundan daha sexyleri de var
- +1 yıl
En seksi motor custom chopperlardır. Aykırı ruhun tek temsilcileri bence.
Soran+1 yılBende aykırı ruhum fazlasıyla :D
- +1 yıl
İnsan olarak olabilirsin. İnanırım :)
+1 yılBazı kızların erkeklerden daha abaza olduğunu düşünenlere şu an hak verdim. Kızların adını kirletme be
24 Yorumla- +1 yıl
BAZI kızlar dedim zaten üstüne alınmana gerek yok
Soran+1 yıliyi de bugüne kadar erkek arkadaşım bile olmadı beni sorgulamaya hakkın yok kimin ne olduğunu bilemezsin
- +1 yıl
cevaplara bakarak söylüyorum ben
+1 yılGörmesinler :)
image.cdn.haber7.com/.../...3583271510_h977905.jpg14 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha:D bu ne ya sesli güldüm
- +1 yıl
buda mobiletlisi :) asset.vidivodo.com/.../...6101519500394257.flv.jpg
Soran+1 yılgırolara bak :D:D
+1 yılAtla hasin erkeginin arkasina ruzgarla yarisalim bebegim. www.oyuncax.com/.../ikn16-110e.jpg
01 Yorumla
Soran+1 yılahaha olur bebiş :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpaylaştığın resimdeki motora bırak her kızı, ben bile binmek isterim :)
asıl cesaret asıl macera asıl sıra dışılık; bu motosikleti süren erkeğin motosikletine binmekte ;)
https://hizliresim.com/PEbQm702 Yorumla
Soran+1 yılsaçmaydı
Cevap sahibi+1 yılSevgili abazan ergen;
yakışıklı erkek gördüğünde düşen dibin ve kulağımıza kadar gelen hormonlarından çıkan sesler inan ki daha saçmaydı ve inan çok basit olduğunun yeterli kanıtıydı.
biz seni sadece ilkel cinsel güdülerinle hareket edebildiğin için hatta motosikletli erkek bile gördüğünde heyecanlanma davranışlarını sergilemeni aşağılamıyoruz ama! Demek ki aşağılanmadıkça düştüğün "abazan" durumunun farkında olmayacaksın ergen.
senin gibilerinin ve "motor" kelimesinin neden bir biri yerine kullanıldığını ile ilgili derin endişeler duymaya başlıyorum.
abazan ergen
her bin diyene binme bence kızçem :D ya seni ormanlık alana götürse al sana fatmagülün suçu ne sonra :/
04 Yorumla
Soran+1 yıloha l*n hiç aklıma gelmedi bu :D
Soran+1 yılanladım kanki ahhaah zekican seni <3
benim eski erkek arkadaşım motorcuydu çok çelici geliyodu herkes motorcuyla çıkma seni üzer gibisinden şeyler söylerdi vede öyle çıktı
08 Yorumla
Soran+1 yılOlsun ya motorcu olsun benim olsun :D
Soran+1 yılhahahaha koptum ya :D:DD:
Soran+1 yılhadi ya vay şerefsiz :D kız ben seni çok sevdim çok komiksin valla :D:D
+1 yılÖnünde bir gün düşerse ne çekicilik kalır ne bişey :)))) benim arkadaşım düşmüştü abartısız söylüyorum 45 dk durmadan sanki kemik çekmiştim gibi karnım ağrıdı gülmekten sesin falan içime kaçtı sonunda :))) hahaaaa aklıma geldi sağol...
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha :D
Diğer konusunda 832 cevap paylaştı. aynısını motosiklet kullanan kızlar için düşünüyorum fazla olmadıkları için gördüğümde fark ettirmeden izliyorum gerçekten hoş oluyorlar, aynı zamanda büyük motosiklet kullanan erkekleri de severim, kendimde kullanırım YES
06 Yorumla
Soran+1 yılOhh yea :D Dur sana bir mesaj atim
Soran+1 yılhahaha. çd. d.
- +1 yıl
merhaba bu ikisinden hangisini seçersin? bunu okuyan herkezin cevap vermesini isterim;
www.motostar.cl/.../negra%20roja%20daytona.jpg
i.ebayimg.com/.../$_75.JPG
yani chopper mi yoksa fotomdaki gibi ya da burdaki gibi racing mi?
Soran+1 yılchopper :)
Uygun mu bu :)
www.hizliresimyukle.com/.../...120116719551482.jpg12 Yorumla
Soran+1 yılmotor emanet galiba öyle binmişsin
Mersinden Boluya motorla giden biri olarak yol kenarında durup bir foto çekip keyif sigarası içmek gibisi varmı?
03 Yorumla
Soran+1 yılŞahane bişey yerinde oolmak isterdim
Soran+1 yılyok yapmam zaten :)
+1 yılsen yoldan cıkmısın ne diyelim bin git cekici olabilir ama binip gezmek nedir yaa nasıl kızsın sen
01 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir kızım :)
Istatistiklere göre zaten motor kullananlar daha çekiymiş ben demiyorum. Kurtlar vadisinde motorlu çete var pitbull bide ona bak.
01 Yorumla
Soran+1 yılhepsi çekici :D
Arkadasmla motora binip düştüğümden berı felaket tırsarım.. apayrı bı maceraydı ama bınmeden öncede-sonrada o korku mevcut bende
00 Yorumla
+1 yılValla ne yalan söyliyim bir ara benimde motosikletli erkek sevdam vardı, oldu da. Ama motorla gezmek nasip olmadı :D
00 YorumlaBizler daima çekiciyiz :)) en büyük sevgilim motosikletimdir
01 Yorumla
Soran+1 yılne güzel :)
Hangisi alsam karar veremedim ^^
s.wallpaperhere.com/.../...-honda-cbr-1024x768.jpg00 YorumlaBende atv var 4 teker baya ekmeğini yedim ilgi çekiyoda chooper a geçme vakti geldi sanırım. ayrıca kıvanç kankamı burada örnek göstermen hiç adil değil :D
05 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya ondan çekicisi yok :)
Soran+1 yılyok o arada olacak hep benim kalbim ona ait affet beni :'(
Soran+1 yılolur bulabilirsen gelirsin:D
Demek ki motosiklilerin arkasina geçen ve hep merak ettigim o kopuk kizlardan birisi de sensin nasil bir aile ortaminda yetiştin merakimdan soruyrm kizma...
09 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin olsa aynısını sende yaparsın namus bekçiliği yapma bana
Soran+1 yılAilem karışıyor
Soran+1 yılpsikoloji mi okuyosun
Soran+1 yıliyiymiş meslektaş sayılırız
Soran+1 yılaynı
+1 yılBen bazen öyle g. tü açık kızlar görüyorum moturn arkasında ya diyorum işi bitirmiş uçuruyo onu zevkten ya da olay yerine götürüyor. Başka bişey aklıma gelmiyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılGötümü açmam merak etme
- +1 yıl
Zamanla ruzgardan acilir sen acmasan bile
Soran+1 yılZıbın giyerim içime
- +1 yıl
yetmezzz
Soran+1 yılYeter:D
- +1 yıl
delu bu delu bu yol yol degul poh yolu
Soran+1 yıl:D:D
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. zx6r.com/.../...zx6r-636-30th-edition-img_5494.jpg
Kawasaki tutkudur, motosiklette.01 Yorumla
Soran+1 yılsüper :D
+1 yılBende siyah aprilla scarebeo var. Ama senin gibi yılışık kızları bindirmem öyle :P
15 Yorumla
Soran+1 yılayyyy çok üzüldüm tek senin motorun vardı dünyada dimi :'(
- +1 yıl
Hayır tek değil ama kız da tek değil senden binlerce var ;)
- +1 yıl
Aprilla gerisini atsan April kalıyor bunun sahibi bunu Nisan ayında mı yapmış? Ne malı bu? italyan is mi gibi? :D Görsellerden baktımda çok çirkin bir motosiklet gibi geldi bana :)
- +1 yıl
Çok kötü bir teoriydi. Aslında Aprilia (Ben yorumda Aprilla yazmışım) bir İtalyan kentidir. Ferco motorun markasıdır. Piaggio, Vespa, Derbi, Gilera, Moto guzzi modelleriyle yan yana bantlardan çıkar. Scarabeo bir çok modele göre iyi bir motosiklettir. Vespa kadar güzel olmasa da Vespadan (piaggio modelinden) daha hızlıdır. Ayrıca benzin konusunda daha tasarufludur. Az yakar seri kaçar scooter tipi bir makina...
- +1 yıl
Dostum sen başkasının motoruna b*k atıp, tespitlerde bulunup övüneceğine, başka işlerle uğraş ok ;)
+1 yılVarya sizde bir kaptandan hoşlanırsınız, bir pilottan kimi der asker üniformalılar cok çekici al bide motosikletli çıktı ne abaza bişeymişsiniz ya
14 Yorumla
Soran+1 yılpolisler yunuslar asker üniformalılar denizciler ve motor süren erkekler tüm kızlar tarafından beğenilir kıskanmayın
- +1 yıl
İçinizdeki hayvana sesleniyorum YETER ARTIK :D
Soran+1 yılyetmez ya bence bir erkek saydıklarımın bir tanesine sahip olmalı :D
- +1 yıl
Sacmalama senin fantezin böyle diye biz ne yapak :D o motoru kullanması kadar düşünce acısı da var, bir düş motorlu erkeklere küfür edersin
bir gün de şöyle bir kız karşıma çıkmadı var ya. Bizim karşımıza anca ben bundan korkarım bnemem diyen kızlar çıkıyor şansa bak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılşans işte :D
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Motosiklet kullanıyorum ve en büyük hayalim motosiklet ile Türkiye turu güzel bir fotoğraf makinesi eşliğinde ile tarihi yerleri gezmek.
04 Yorumla- +1 yıl
orta yollu bir enduro + çadır + biraz benzin parası + harita işlem tamam :)
Soran+1 yıltam benim kafadansın yeminle
Ankaradaki Kekolar Tofaş şahinle kız Tawlıyolardı demek Doğruymuş vay be...
Hemcinsleirm adına üüzldüm25 Yorumla
Soran+1 yıltofaş ne alaka şimdi :D:D
sen öyle san benim erkek arkadaşım da motor tutukunu. 1000 cc 'im benim ilk sevğilim sen ikincisin kızım diyor bazen sinir oluyorum. çalıştırmadan önce motorunu öpüyor ya düşün :S
06 Yorumla
Soran+1 yılharika ya keşke benimde öyle manitam olsa
- +1 yıl
Valla motor diyor, sen ikincisin diyor. Bişi demeye gerek kalmıyor..
https://hizliresim.com/q2XYbB bendede böyle bir canavar var
01 Yorumla
Soran+1 yılsüpermiş kazasız belasız sürmek nasip olsun
bende alacağım çok yakında :)
i228.photobucket.com/.../...-ninja-zx-r-600-20.jpg017 Yorumla
Soran+1 yılfenaaaaaaaaaaa :P
Soran+1 yılal da yaz buraya :D
Soran+1 yılok my baby :)
Soran+1 yılkıskançlık olduğunu sanmıyorum @prorider haklı
Soran+1 yılama aşkım senin motorun yokki. s
Soran+1 yılmotosiklet olaydı iyiydi
Soran+1 yılvar ama sürmüyosu öyle mi
+1 yılbir erkek olmasına gerek yok harley olsun ben kullansam yeter :)
00 Yorumla
+1 yılPki ya sen geç sür beb arkana bineyim derse o zaman ne dicen bütün gün bin bana dermisin?
02 Yorumla
Soran+1 yılaklın şeyinde
- +1 yıl
Hahaha
Valla benimde chopperlar hosuma gidiyo ozellikle grup halinde olduklari zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılaşık olurum heralde:D
+1 yılBence de çok hoş, kullanmak isterim ben de bir gün ama kimse izin vermiyo
00 Yorumla- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılbence o resimdeki cok nadir cogusu öyle olmuyor ki göbekli amca abilerimiz oluyor :(
02 Yorumla
Soran+1 yılonlar uzak olsun ahahah:D
- +1 yıl
amin :(
+1 yılvalla kasli , motorcu yakisikli bile olsa size adim atilmassa hic birsey yapmazssiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
motor satıslarında patlama ))))))))))))))))))))))))))))))
08 Yorumla
Soran+1 yılolsuuuuuuuuuuuun:D
Soran+1 yılÇıkalım da para var mı o kadar
Soran+1 yılüzümü yedim ok :D
Soran+1 yılneden çıkimki
motoru ne kadar bağırtıyolarsa iq ve egoları o kadar düşük oluyormuş.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet bak o doğru
+1 yılevet biz motorsiklet kullanan erkekler motora binmeye bayılırız. 2 tekerli 2 ayaklı...
04 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur sen bin motorlara aman benden uzak
- +1 yıl
yerli motora binmem zaten, kaliteyi düşürmem merak etme.
Soran+1 yılpeki :)
+1 yılbende motosiklet süren kızları acayip çekici buluyorum bin dese arkasına geçer bütün gün gezdir beni derdim :D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılonlar daha seksi
Gezdireyim bir gün :Dd https://i.hizliresim.com/nG4GoN.jpg
01 Yorumla
Soran+1 yılsüpermiş
+1 yılgel arkaya bin diyecek erkek az kaldi ha dikkat et one bindirmesinler seni kuzhm
10 Yorumlabence motorsiklet süren bir kıvanç tatlıtuğ sana çekici gerisi yalan gibi :)
00 YorumlaMotor tamircisi olsa iyy dersiniz
151 Yorumla
+1 yılbende de bu var :)
arkama atlayan olmadı daha :P
https://i.imgur.com/2dqWe24.jpg04 Yorumla
Soran+1 yılrapçi misin sen o_O
- +1 yıl
hayır ne alaka :'(
Soran+1 yılmotor harika:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yazdın diye kekolar gidip motor alıcak :( :( :(
05 Yorumla
Soran+1 yılAma gerçekten çok çekici değil mi ama içindeki keko olmayacak
Cevap sahibi+1 yılBen erkek olduğum için çekici mi bilemem ama umarım yeni bir akım başlamaz.
Soran+1 yılBaşlasıııın heyooo :D
Cevap sahibi+1 yılAllahım ya :D
Soran+1 yıl:D:D
Benimde cok basima geldi ole bildigin kizlar sarkiyordu :)
03 Yorumla
Soran+1 yılevet doğrudur
Soran+1 yılolur :)
+1 yılvalla sende bin desen bende binerim arkana klamsdmad :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaa:D
- Devamını Gör (134)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026