Evet ilahi adalet var
Hayir- kötüye bir şey olmuyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır inanmıyorum zamanı geldiğinde kimse başkasına yaptığını aynısını yaşamayacak, hayat maalesef böyle, Birisi ona kötü bir şey yaşatmış olabilir ve o kişi de bunu başkasına yaşatır, ama yapan kişi karşılık bulacak diye bir şey yok, olursa bu intikam ile olur buda kötü olayları doğurur yani yanlış bir şey, maalesef hayatta kötü niyetli insanlar 2 - 0 önde, ben kötü niyetli değilim ama 2 yüzlüyüm ne yapacağımı biliyorum, başıma bir şey geleceğini sanmıyorum, sadece dikkatli olun kendinizi savunmayı bilin.
Cevap
4Cevap
Karma, yaşadığını yaşatmadan ölmezsin
Hiç karma yaşadın mı? Örnek verir misin?
Peki kızdan hiç özür dilemedin mi?
Bu konudaki son sorum 🤣 zo kızdan sonra aşk hayatın nasıl oldu?
Pardon 'o kizdan' sonra demek istedim
Anladım. Bazen işte birilerini anlamak için aynı durumları yaşamak gerekiyor 😏
Bence de
Karma yaşadın mı? Örnek verir misin?
Beraber olduğum yaşça büyük biri vardı, ben baska şehirde görevdeyken beni başkasıyla aldatıp ayrılmıştı, benden sonra basina bu cok sey geldi. Annesini kaybetti, bacağını kırdı, eski eşi çocuklarınım velayetini aldı, yeni evlendiği kişi iş konusundaki sıkıntılar yaradı, beni Instagram dan arayıp helallik istemişti, böyle dolaylı yollardan başına cok sey geldi
İyi olmuş. Pekı affetin mi?
Valla ben biraz salagim mi desem iyi niyetlimiyim desem bilemedim 😂 Üzüldüm durumuna
İlişkiniz ne kadar sürdü?
Bir buçuk sene sürdü, aramizda 10 yas vardi benden büyüktü iki çocugu vardı. Beni tanıyolardi kardesi çocukları falan ama
Benzer bir şey yaşadım. Affetmedim. Eğer affediysen ne mutlu sana
Aslında agzim affettim desede için affetmemistir belki. Ama mutlu degil biliyorum eminim adım gibi
Öyle tiplere acimiyorum. Hak eriklerini yaşasınlar
Ben başka sehirde gorev yapiyodum, neyse onun olduğu sehire tayinim çıktı, otobusle gecerken markette malzeme indirirken karşılaştık. Harbi dunya garip , ben hatta is cikisi onun çalıştığı marketin önünden geçiyorum ama hic bakmıyorum
Bizim iliski baya karışıkti değişik ya
Sonuçta aldatmış seni
Aynen öyle oldu, 2 gun once numarasini buldum wp den baktım he :D
İnanıyorum
Yaşadın mı? Örnek verir misin?
Özelden paylasabilirim
İstersen gizlen burdan yaz
Kalsın ozaman
Olabilir bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?