Diğer Herhangi bir öneri ister misiniz? Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sayı söyleyin,Not: Eğlence amaçlıdır, çok fazla ciddiye almayın☁️ Herhangi bir öneri ister misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. şu an için öneri istemiyorum ama 20 olsun 0 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl O zaman yarın için öneri, daha önce yapmak istediğin fakat henüz yapmadığın bir şeyi yap,
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. + bimilyon 0 2 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Yeni bir bitki al, Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Alırım bir kaktüs daha ne olacak. : ) Teşekkür ederim. Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl 7 olsun, söyle bakalım. 0 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Saate bak, Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. Hadi bakalım,9 diyorum , alalım önerimizi 0 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Şiir dinletisi yap,
Sessiz_insan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl İki. 1 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Çikolata ye, Yorumla
SweetCloud Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl 14 olsun. 0 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Kütüphaneye git, Yorumla
Seldaselim Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl 27 olsun bakalım 0 4 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl En sevdiğin şarkıyı dinle, Yorumla Seldaselim +1 yıl Antidepresan dinleyip depresyona gireyim😂 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Sonra da temizlik yaparak depresyondan çık, Yorumla Seldaselim +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl 23 .. 0 2 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Yüz bakımı yap, Yorumla kaz-ayagi +1 yıl pekialaa. Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 522 cevap paylaştı. 16 diyorum 0 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Kitap satın al, Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Ee hadi bakalım 0 2 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Galerini temizle, Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Tamamm😄 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl 21 olsun 0 5 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Kedileri besle, Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Besliyorum zaten Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Kuşları da besle, Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Onu da besliyorum Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Ne güzel, Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl 61 benim sayı 0 2 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Erken uyu, Yorumla Kanchenjunga +1 yıl Hep uyuyorum zaten :) Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 744 cevap paylaştı. 13... 0 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl 5 kere şınav çek, Yorumla
melssiaj Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 5 anlamadim 0 3 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Kitap oku, Yorumla melssiaj +1 yıl Tamam sende bir sayi soyle o sayfayı okuyum Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl 26,, Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 748 cevap paylaştı. 17.. 0 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Resim çiz🎨 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. yedi 0 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Yemek yap, Yorumla
Bordomatojee Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Dört 0 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Kek yap, Yorumla
şivred Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl akıt gelsin 0 11 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Şiir yaz, Yorumla şivred +1 yıl görmediğim dokunmadığım hissetmediğim birine yazamam bebiş Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Ağaçlara yaz, Yorumla şivred +1 yıl ben şair değilim , beni öttürecek aşkı bulmadan ben nice şakırım Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Şiir yazmak için ne şair olmaya ne de aşkı bulmaya gerek var, içinden gelmesi yeterli olur, Yorumla şivred +1 yıl tamam hadi sen bana yaz Yorumla şivred +1 yıl şiir ha deyince yazılan bir şey değil ki Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Tamam sen günlük yaz, şiir seni aşıyor anlaşılan Yorumla şivred +1 yıl seni de Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Şiirin olayı bu zaten, herkes yazmamalı Yorumla şivred +1 yıl tamam by by Yorumla
Cyclaxq Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ok.. 0 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs +1 yıl Okçuluk kursuna yazıl, Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
şu an için öneri istemiyorum ama 20 olsun
O zaman yarın için öneri, daha önce yapmak istediğin fakat henüz yapmadığın bir şeyi yap,
Yeni bir bitki al,
Alırım bir kaktüs daha ne olacak. : ) Teşekkür ederim.
7 olsun, söyle bakalım.
Saate bak,
Hadi bakalım,9 diyorum , alalım önerimizi
Şiir dinletisi yap,
İki.
Çikolata ye,
14 olsun.
Kütüphaneye git,
27 olsun bakalım
En sevdiğin şarkıyı dinle,
Antidepresan dinleyip depresyona gireyim😂
Sonra da temizlik yaparak depresyondan çık,
🤣🤣
23 ..
Yüz bakımı yap,
pekialaa.
16 diyorum
Kitap satın al,
Ee hadi bakalım
Galerini temizle,
Tamamm😄
21 olsun
Kedileri besle,
Besliyorum zaten
Kuşları da besle,
Onu da besliyorum
Ne güzel,
61 benim sayı
Erken uyu,
Hep uyuyorum zaten :)
13...
5 kere şınav çek,
5 anlamadim
Kitap oku,
Tamam sende bir sayi soyle o sayfayı okuyum
26,,
17..
Resim çiz🎨
yedi
Yemek yap,
Dört
Kek yap,
akıt gelsin
Şiir yaz,
görmediğim dokunmadığım hissetmediğim birine yazamam bebiş
Ağaçlara yaz,
ben şair değilim , beni öttürecek aşkı bulmadan ben nice şakırım
Şiir yazmak için ne şair olmaya ne de aşkı bulmaya gerek var, içinden gelmesi yeterli olur,
tamam hadi sen bana yaz
şiir ha deyince yazılan bir şey değil ki
Tamam sen günlük yaz, şiir seni aşıyor anlaşılan
seni de
Şiirin olayı bu zaten, herkes yazmamalı
tamam by by
Ok..
Okçuluk kursuna yazıl,