İkisindede farklı duruyor hangisi gerçek ayanda taş gibiyim, video kamerasındada iyiyim ama fotoğraf kamerasıyla önden çekince 😄 fkdkkfkv neyse benide Allah yarattı arka kameradada iyiyim yine toplu fotoğraflarda falan güzel çıkıyorum ama hangisi gerçek benim bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mantikli dusunursek kamera ölçekleme yapiyor, piksel siniri var, ışık etkisi falan var. Ayna ise direk seni yansitiyor
Ohaaa çok mutlu oldum şu an
ikiside gerçek sen değilsin ikiside senin yansıman :D
Gerçek beni nasıl göreceğim ben o zaman
sevdiğin insanın gözünden görebilirsin :)
Oha öyle daha kötü arkadalımın gözüyle birini keserken bakıyorum ama mfmkfmgmhmb rengi bile değişik o hiç değildir bence
hahaha sen öyle diyorsan :D
Hangisinde daha güzelsin bilemedim ki görmeden bilemem jdjf
Knk çok şaibeli uzun zamandır tartıştığım bir konu
Knk yılların sayısalcısıyım optik moptik tüm haltı gördük ama bunu çözemedik nfkkgmvjbj
Valla bende sayısalciyim ama çözümü yok bunun bende arka kamerada kötü ön kamerada idare eder aynada iyi gerçekte daha iyi...🤣🤣
Gerçekteyi bilmiyorum sıkıntı o ndkdkfmgmg
Diğer insanlara sor
Onlar yalancı onlara kalsa hande erçelden güzelim dnjcmvkvlvb
Belki gerçekten öylesin 🤣
Yok beee
Off moralim bozuldu yine
Niye ama benimkide bozuldu sabah yaşadıklarımdan dolayı m al bu insanlar valla ya
Noldu Anlat
Birsürü bir şey yaşadım ya normal bir hayatım yok benim xjxmckvm film gibi anlat anlat bitmez
Anlat işte film izleyeceğime seni dinlerim😂
Misal yanlışlıkla kuzenimi intihara sürüklüyordum bak çok komik jfkfkkvg amcamın oğlunun sünneti vardı halamın oğluda bayağı içmiş bulmuş kafayı bizde gaz verdik buna işte hayat iğrenç boş ver yaşama falan diye ciddiye almış en son düğünün ortasında intihar etmeye kalkmıştı nfkcövkvmv bir şey olmadı ama, ortaokulda müdür örnek öğrenci olarak kürsüye çıkardığında kıçıyla 30 belkide 20 kiloluk beni deviriyordu az kalsın savruldum ama düşmedim, bir ara pencere koluna asılı kaldım, bir ara tiyatroya gitmiştim bayağı güzel olmuştum dikkat çekiyordum karakteristik bir yüzüm var zaten her neyse oyuncu çocukla bakışırken merdivenlerde donup kalmışım 50 kişi beni çağırırken duymamışım millet arabasına binmiş gidiyordu en son fjkckhvfkg (oyunu çocukla fotoğraf bile çekinemedim ama oda baktı artık avelliğime mi baktı aptallığıma mı bilemem), kankamı aldatan çocuğu gizli gizli takip ederken avizecinin camına löpçük diye yapıştım laksss diye ses geldi çocukda duymadı enayi fkjfkckvkg, güneşli günde buz buldum çırpındım, kalkamadım üstelik arkada kurstan tanıdığım çocuklar vardı onlarda hödük gibi yanımdan gülüp geçtiler insan bir yardım eder 🙄, ben hergün mutlaka biryere düşerim, kafamı çarparım falan
🤣🤣🤣🤣🤣
Yaşını gerçekten çok merak ediyorum 🤣
50 yaşındaki amcamın (semtin tehlikeli adamıdır amcam eskiden mafyalarla falan takılırdı mafyanın manevi oğlumuş galiba jxkckvmb çokta mafya demeyeyim ama iyi bir adamdı zengindi bayağı ) her neyse kuzenimle amcanın saçını yanlışlıkla mora boyadık fjkgkvkv devamını anlatmak istemiyorum
Dayak🤣🤣
Fjkflfkgkgkg
Yaşını söylemedinnn
Lise son
18 misin ya da söylendiğine göre 17
18
Niye çekiniyorsun bende 19 🤣
Hiçbiri sen değilsin.
Aaa nasılll inanmıyorum bunca yıl yanlış mı tanımışım kendimi
Su da ki gerçek sensin
Suyu nerden bulayım abi ne yaptın sen dkfkkfkvgm
Nfdjd göl kıyısı da mı yok çevrende 🤪🤪