Diğer Takılarınıza belli aralıklarla bakım yapar mısınız? zPSiCoPaTa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Daha bugün parlattım meğer arada bakım yapmak lazımmış iyi görünsün diye. Takılarınıza belli aralıklarla bakım yapar mısınız? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. Takım yok. ama eşyalarımı ya da kullandığım teknolojik ürünleri temizlerim mutlaka belirli aralıklarla. toz olmasını sevmem çünkü. 0 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Gumuslerimi kendim temizlerim celik kordonlu saatimide ama gumuslerim ozellikle yazin terden karardiginda parlatmaya veririm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buda kendini prenses sanıyor yünlü yünlü şeyler pembe ağırlıklı oda 0 13 Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl ne alaka ya Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl odamda pembe değil zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyom küçük kızlarda vardır o hava winx clup izlemekden kendilerini filmlerdeki prenses sanar. Doğru dimi Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl ne saçma laflar ama Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl hem kime ne isteyen istediğini yapar Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl başka dert edincek bişi bulamadın mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapabilir onda bisey yok. Bende durum tespiti yaptım. bebek Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl hiç alakası olmayan bişi Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl önyargılı birisin demek ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu mesajı açta bi konuşalım mı Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl sohbeti sevmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatlım yazışalım mi. Konuşmamız gereken konular birikti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye normal konuşacaktik ama sen bilirsin bebeğim sorun değil 😇 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kız beş taş yüzük gerçek mi 0 4 Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl taşı sahte gerisi gümüş, tek taş olan gerçek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nişanlı mjsın Yorumla zPSiCoPaTa +1 yıl öyleydim ayrıldım ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzelmiş ben çok severim yüzük özellikle baget yüzük. Bende bi tektaş yok Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı. Takı takmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Takım yok. ama eşyalarımı ya da kullandığım teknolojik ürünleri temizlerim mutlaka belirli aralıklarla. toz olmasını sevmem çünkü.
Gumuslerimi kendim temizlerim celik kordonlu saatimide ama gumuslerim ozellikle yazin terden karardiginda parlatmaya veririm
Buda kendini prenses sanıyor yünlü yünlü şeyler pembe ağırlıklı oda
ne alaka ya
odamda pembe değil zaten
Bilmiyom küçük kızlarda vardır o hava winx clup izlemekden kendilerini filmlerdeki prenses sanar. Doğru dimi
ne saçma laflar ama
hem kime ne isteyen istediğini yapar
başka dert edincek bişi bulamadın mı
Yapabilir onda bisey yok. Bende durum tespiti yaptım. bebek
hiç alakası olmayan bişi
önyargılı birisin demek ki
Şu mesajı açta bi konuşalım mı
sohbeti sevmem
Tatlım yazışalım mi. Konuşmamız gereken konular birikti
Niye normal konuşacaktik ama sen bilirsin bebeğim sorun değil 😇
Kız beş taş yüzük gerçek mi
taşı sahte gerisi gümüş, tek taş olan gerçek