Diğer 2 ay Kilolu insan mı zayıf insan mı daha büyük? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Hangisinin deliği daha büyük olur 😂merak ettim sordum, cevaplayın Güncellemeler2 ay Hemen cinsellik algılandı 😂🤣göbek deliği olarak demiştim Kilolu insan mı zayıf insan mı daha büyük? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 2 ay Diğer konusunda 422 cevap paylaştı. Bisürü delik var da kiloyla alakası yok düşündüğümüz deliğin😂 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 2 ay Hangisi daha çok yalama olduysa o daha büyük olur 😂 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Xper 6 Yaş: 27 2 ay Zayıf ve ufak tefek olup 4 parmak olan gördüm, denemeden bilemeyiz bence 0 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 96% 2 ay Kiloyla alakası yok ya 0 2 Yorumla Soran 2 ay Emin misin Yorumla lilyyx 2 ay Eminim Yorumla
elation Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% 2 ay Onun kiloyla alakası yok 0 10 Yorumla Soran 2 ay Bana öyle geliyor Yorumla elation 2 ay Düşündüğünün tam tersi olanlar var Yorumla Soran 2 ay Emin misin et yok onların ki çok küçük dür Yorumla elation 2 ay Evet eminim. Hatta çoğunlukla kilolu olanlarda daha dar oluyor. Vulva kısmı etli ama giriş dar Yorumla Soran 2 ay Sanmam Yorumla elation 2 ay Öyle ama. Tecrübeyle sabit... Yorumla Soran 2 ay Eminsin yaptın yani için de insan var gibi Yorumla elation 2 ay Yaptım ve genelde dediğim gibi. Kiloyla hiç alakası yok. Zayıf ama çok geniş olanlar da var Yorumla Soran 2 ay Nasıl geniş oluyor anlamıyorum bu insanlar ne yapıyor da Yorumla elation 2 ay bir şey yapmayla genişlemez zaten o. Genetiktir yapısı. Kilolularda geniş olur fikri yanlış. 4 kişi oldu kilolu ve hepsi de dardı baya Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 32% 2 ay Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kilolu kadınların daha büyük oluyor 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Guru Yaş: 31 2 ay Diğer konusunda 772 cevap paylaştı. Kiloolu insan of of baldir 0 4 Yorumla Soran 2 ay Onlar daha büyük yani Yorumla Dubaiprensi 2 ay Yok da saplamasi güzel oluyor Yorumla Soran 2 ay Büyük olsa Yorumla Dubaiprensi 2 ay Büyüklük hissiyatı azaltabilir sadece. Bu büyüklük zayıf insan da da olabilir. Neden sordunuz ki? Yorumla
olricizmir Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 76% 2 ay Delikten kasıt? 0 4 Yorumla Soran 2 ay Göbek deliği Yorumla olricizmir 2 ay Kimin göbeği büyükse deliği de ona göre büyük olmaz mı Yorumla Soran 2 ay İşte bunu demeye çalışıyorum Yorumla olricizmir 2 ay Oran orantı meselesi göbek hariç diğerleri için orantısal bi şey demek mümkün değil sanki Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 2 ay Obezite insanin 1 1 Yorumla Emre_22- 2 ay Balıketli olunca orta mı Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 100 , eic 99% 2 ay Yuhhh🙄 0 1 Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ 2 ay Aynıdır heralde 🤷♂️ Yorumla
lvebdy Takip Et Xper 5 Yaş: 18 2 ay Onu bilmem ama kilolu daha hoş ve doyumsuzdur 0 1 Yorumla lvebdy 2 ay Kilolu severim Yorumla
emrefrt34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 2 ay Kilolu bnce 0 1 Yorumla emrefrt34 2 ay Sen kaşınıyon gece gece😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bisürü delik var da kiloyla alakası yok düşündüğümüz deliğin😂
Hangisi daha çok yalama olduysa o daha büyük olur 😂
Zayıf ve ufak tefek olup 4 parmak olan gördüm, denemeden bilemeyiz bence
Kiloyla alakası yok ya
Emin misin
Eminim
Onun kiloyla alakası yok
Bana öyle geliyor
Düşündüğünün tam tersi olanlar var
Emin misin et yok onların ki çok küçük dür
Evet eminim. Hatta çoğunlukla kilolu olanlarda daha dar oluyor. Vulva kısmı etli ama giriş dar
Sanmam
Öyle ama. Tecrübeyle sabit...
Eminsin yaptın yani için de insan var gibi
Yaptım ve genelde dediğim gibi.
Kiloyla hiç alakası yok. Zayıf ama çok geniş olanlar da var
Nasıl geniş oluyor anlamıyorum bu insanlar ne yapıyor da
bir şey yapmayla genişlemez zaten o.
Genetiktir yapısı. Kilolularda geniş olur fikri yanlış. 4 kişi oldu kilolu ve hepsi de dardı baya
Aynen aynen o anlamda sormuşsundur kesin
Kilolu kadınların daha büyük oluyor
Kiloolu insan of of baldir
Onlar daha büyük yani
Yok da saplamasi güzel oluyor
Büyük olsa
Büyüklük hissiyatı azaltabilir sadece. Bu büyüklük zayıf insan da da olabilir. Neden sordunuz ki?
Delikten kasıt?
Göbek deliği
Kimin göbeği büyükse deliği de ona göre büyük olmaz mı
İşte bunu demeye çalışıyorum
Oran orantı meselesi göbek hariç diğerleri için orantısal bi şey demek mümkün değil sanki
Zayıf
Obezite insanin
Balıketli olunca orta mı
Farkı yok
Bence kilolu
Yuhhh🙄
Aynıdır heralde 🤷♂️
Onu bilmem ama kilolu daha hoş ve doyumsuzdur
Kilolu severim
Sacma
Değişir o durum ☺️
Kilolu bnce