Moderatörlerin çoğu görüş kaldıramaz, üye banlayamaz. Moderatör olmak için yaptıkları şikayetlere moderatör olduktan sonra da devam eden birtakım üyelerdir.
Anlıyorum , o zaman otu b. ku şikayet ettikleri için engelliyorsunuz yanılıyor muyum? Eğer engellersek sorumuzu göremezler ve şikayet edemezler , Bak bunu sevdim Aşağıdakini engelleyeceğim ahahahahahah
Anladım reis son bir soru soracağım izninle , İki hesabı olanlar banlanıyor mu? Bir tane daha hesabım vardı benim fazladan soru sormak için açmıştım bilmiyordum bunu Sanırım yasakmış bende Kapattım hesabı
Yok be. "İyi geceler, nasılsıniz?" "Sıkıldım, napcam" "gün aydın mı" vs vs soruları anında silseler iyi olur. Limit olmasa ne olurdu düşünemiyorum. Ama xper puanı ile soru sorma hakkı alinsa olabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka damladı bir tanesi
Neden engelliyorsunuz ki ejsnhsksnsjs
@Bana1caykoy engelli o.
Cevap vermeme hakkımı kullanmak istiyorum. 🙃
Tabi hocam nasıl isterseniz
Hocam bunlar bize Ban atabiliyor mu? O açıdan tehlikeli mi ona göre bende engellemeyi düşünüyorum
Moderatörlerin çoğu görüş kaldıramaz, üye banlayamaz. Moderatör olmak için yaptıkları şikayetlere moderatör olduktan sonra da devam eden birtakım üyelerdir.
Kimisi iki günde mod olur, kimisini aylarca oyalarlar, kimisini hak ettiği halde yapmazlar.
Anlıyorum , o zaman otu b. ku şikayet ettikleri için engelliyorsunuz yanılıyor muyum? Eğer engellersek sorumuzu göremezler ve şikayet edemezler , Bak bunu sevdim Aşağıdakini engelleyeceğim ahahahahahah
Bir çok haksızlığı ve kayırmacılığı senden benden iyi görürler ama önlerine konulan havucun hatrına ses çıkarmazlar.
Onları engelledin diye kimse seni banlamaz.
Banlanmama konusunda engellemenin faydası da olmaz. Banlanacak bir şey yaparsan sanırım u, r modlar ve adminler banlıyor.
Engellediğin mod en son seni giremiyordu ama düzeltmişlerdir bence. Çünkü çok saçma.
Göremiyordu*
Anladım reis son bir soru soracağım izninle , İki hesabı olanlar banlanıyor mu? Bir tane daha hesabım vardı benim fazladan soru sormak için açmıştım bilmiyordum bunu Sanırım yasakmış bende Kapattım hesabı
Aynı anda iki hesabın olursa farkedilince sana mesaj gelir ve ikisinden birini iptal etmen istenir. Etmezsen birini onlar iptal eder.
Ben sildim yan hesabı bu hesaba bir şey olmaz değil mi?
Olmaz.
Bilge olmama az kaldı silinse Ağlardım
Ben tam guru olacakken 18.000 kusur puan varken sildiler.
Bunu açtım bu 24. gún. Yarın yani 25. günde guru olacağım büyük ihtimalle.
Bu hesap bir aylık mı şimdi? Vay bee nasıl kastın o kadar benim hesap 2 yıllık Hala Bilge olamadım
Neden sildiler acep
Bu arada ben uygulamadan giriyom
4 tane admine özel mesaj yolu ile beddua ettim. Sebep bu.
Valla uşenmesem 20-25 gün daha uğraşıp iki ay dolmadan master de olurum ama hshsbxbdhs. Çok saçma ya. Beş soru sormak için değer ama... Neyse 🤣🤣🤣
Ndkdsnsk valla ben işsizim yapsam yaparım ama ona da üşeniyorum bu arada soru sorma limiti çok saçma
Bence limit olmasa site daha aktif olurdu
Yok be. "İyi geceler, nasılsıniz?" "Sıkıldım, napcam" "gün aydın mı" vs vs soruları anında silseler iyi olur. Limit olmasa ne olurdu düşünemiyorum. Ama xper puanı ile soru sorma hakkı alinsa olabilir.
Bak bu iyi fikir
Buyur.
Hocam neden sizi engelliyorlar
Bilmem onlara sormak gerek.
Sebebi yok ama Mahzuru yoksa bende engelleyebilir miyim?
Sen zahmet etme : )
Tabi sorun nedir
Engelleyeceklerini bildiğim için gizli yaptım
Noldu