Diğer 2 ay Günaydın bebişler hava nasıl oralarda? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Gökyüzü üzgün ağladı ağlayacak jsjs Günaydın bebişler hava nasıl oralarda? Cevapla 7 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
OtuzlarındaBirAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 2 ay Günaydın hava 15 derece Güneşli Bingöl burası yolculuk Erzurum'a Büyük ihtimal hava soğuktur 0 5 Yorumla Soran 2 ay Astronot kıyafeti bizi kurtarır mı hocam Yorumla OtuzlarındaBirAdam 2 ay Streç filme de sarılmak da kurtarabilir Yorumla Soran 2 ay O zor iş jsjs Yorumla OtuzlarındaBirAdam 2 ay 🙄🙄 birine sarılmak istiyorsan Yorumla OtuzlarındaBirAdam 2 ay Birine sarılın o zaman ısırmak istiyorsan tek çareniz bu Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Burada ufak ufak ağlıyor. :DMendil verdim kabul etmedi.. :D :D 0 4 Yorumla Soran 2 ay Jsjs o ilgi peşinde Yorumla Hanjinx 2 ay O zaman bir balon bulup gökyüzüne ilgi göstermek için yükselmeliyim. :D :D Yorumla Soran 2 ay 😂 kırmızı olsun lütfen hiç dikkat çekmez Yorumla Hanjinx 2 ay :D :D Öyle mi dersin o zaman kırmızı balon bulmak için yola çıkıyorum. Yorumla
BirGençŞair Takip Et Xper 4 Yaş: 24 2 ay Hava güneşli ve ben uykuluyum güzel bu günden oldukça umutluyum. 0 1 Yorumla Soran 2 ay Uyku varsa bu işte gelmez gündem hayır bu gidişle Yorumla
içmimar_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Ankara her zaman ki gibi gri 0 2 Yorumla Soran 2 ay Griler değişmez hayat sömürür Yorumla içmimar_06 2 ay Sömürüyor zaten maalesef Yorumla
enesayar Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% 2 ay Oralara mevsim yazmi bu nağmeler saz mi cazmi 😂😂 0 3 Yorumla Soran 2 ay Bilemiyorum ki nereden bileyim ah kimlere sorayım jsjs Yorumla enesayar 2 ay Çılgın davulcu ile beynimde bu şarkının dönmesini sağladığını için teşekkürler kankaa Yorumla Soran 2 ay Ne demek her zaman Yorumla
nabaysun Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Bizim gökyüzü de ağladı ağlayacak 0 1 Yorumla Soran 2 ay Demek aynı erkek aldattı bunları Yorumla
oogghh Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 40% 2 ay Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Buz buz oldu (( 0 2 Yorumla Soran 2 ay İyidir kırışmaz jsjs Yorumla oogghh 2 ay Muazzamdi )) jxjdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Günaydın hava 15 derece Güneşli Bingöl burası yolculuk Erzurum'a Büyük ihtimal hava soğuktur
Astronot kıyafeti bizi kurtarır mı hocam
Streç filme de sarılmak da kurtarabilir
O zor iş jsjs
🙄🙄 birine sarılmak istiyorsan
Birine sarılın o zaman ısırmak istiyorsan tek çareniz bu
Burada ufak ufak ağlıyor. :D
Mendil verdim kabul etmedi.. :D :D
Jsjs o ilgi peşinde
O zaman bir balon bulup gökyüzüne ilgi göstermek için yükselmeliyim. :D :D
😂 kırmızı olsun lütfen hiç dikkat çekmez
:D :D Öyle mi dersin o zaman kırmızı balon bulmak için yola çıkıyorum.
Hava güneşli ve ben uykuluyum güzel bu günden oldukça umutluyum.
Uyku varsa bu işte gelmez gündem hayır bu gidişle
Ankara her zaman ki gibi gri
Griler değişmez hayat sömürür
Sömürüyor zaten maalesef
Oralara mevsim yazmi bu nağmeler saz mi cazmi 😂😂
Bilemiyorum ki nereden bileyim ah kimlere sorayım jsjs
Çılgın davulcu ile beynimde bu şarkının dönmesini sağladığını için teşekkürler kankaa
Ne demek her zaman
Bizim gökyüzü de ağladı ağlayacak
Demek aynı erkek aldattı bunları
Buz buz oldu ((
İyidir kırışmaz jsjs
Muazzamdi )) jxjdjd