Yeni tanıştık sevgililik felan aklımızda yoktu hani öyle normal sohbet ediyorduk bu kişiyle iki üç gün olmuştu tanışalı fakat bana işte bu mesajı atmış "ben senin bildiğin gibi biri değilim ben sana zarar veririm sana zarar vermek istemem bu konuşmayı burada keselim ben dost hayatına açığım yazmış " fakat böyle canım sıkkın olduğunda felan buna yazınca cevap veriyor ama çok mesafeli hani kendisini bana yaklaştırmak istemediği çok belli bu çocuk gerçekten bukadar tehlikeli mi sizce?
Seni iyi birisi olarak görmüş seni kendinden uzak tutuyor değer verdiği içinde dinliyor
Hiç belli olmaz rol de yapıyor olabilir uzak dur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senle sevgili olup ugrasamam cok istiyosan takilim diyor iste daha acik ne dicek. Uzak dur
Neden ozaman canım sıkkın olduğunda yazdığımda cevap veriyor kendisinde 500 kişi ekli olmasına rağmen hemen hikayelerimi görüyor sizce
Hikayelerini horme sebebi demekki cok instada takiliyor. Mesajina donme sebebi de kendince senden zaten ciksri var. Alana kadar sana tabiki ilgili davranacak cocuk seni istemiyorum yazma baan dememis yaz takilalim demis. Yani gayet tutarli
Sana zarar verme ihtimali olan bir erkekten uzak dur.
Bunu bana yazsaydı ona derdim ki “Çok iyi birisin. Beni düşünüp de bana karşı dürüst olduğun için çok teşekkür ederim. Konuşmayı keselim.” derdim. Böyle insandan hayır gelmez. Bak ne güzel yazmış.
F. ck buddy olucaksan ol olmicaksan diger kizlara yazicagim zamani calma diyor.
Gereksiz bişey yazmış zaten ya dost ya da sevgili olursunuz görüş ayrılığına düşünürse konuşulmaz
Hiç belli olmaz rol de yapıyor olabilir uzak durun. Tehlikeli bence 😬
Elbette kullanmaktır.
Sana zarar vermek istemem derken zorla t.. vc ederim felan mi demek istiyor acaba
Ne diyorsa diyor, ilgilenmeyin bence. Gerçi başınıza bela almaya istekli duruyorsunuz.
Dost hayatı dediği evli gibi yaşamak