Ya profilinde e❤️ t yazısı gördüm. Hem de 16 Mart 'ta ya sozlenmese yanında yüzük işareti olmazdı demi. Düne kadar bana kız ayarla diyordu ya moralim çok bozuldu. Ki ben bunun için gözüme yumruk attı da. Şikayetimi acıyıp geri çektim. Konuşalım moralim çok bozuldu. Çok aşığım ya bana bunu nasıl yapar e t ne ya of bak bunu o yaptı. Daha kötüydü ama daha kötüsünü yükleyince KS kaldırıyor. Lütfen yorum yapanlar Allah uzun ömür versin Tayfun diyebilir mi numarasını herkese dagitcam.
Üzme tatlı canını kıymetini bil Birak peşini ayrıl Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de Peşinden gelmeyenler utansın, Değişme hiç kimse için, Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın. Elinden gelenin en iyisini yap Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini, Sonrasını hiç düşünme arkadaş, Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın
hanımefendi saçmalamayın hiç mi kendinize saygınız yok yüzünüzü ne hale getirmiş yolunuza baksanıza. hala seviyorum diyorsunuz bi de utanmadan ya biraz kendinizi düşünün
Alisamam beni her yerden engelledi telefonuna ulaşılamıyor inşallah değiştirmemiştir ben onun için bir sürü fedakarlık yaptım zamanında şimdi onun böyle yapması çok koyuyo