Ben de estetik yaptirmak istiyorum. Amac rencide etmek degil. Sonuclari gormek istiyorum, ne kadar degismek mumkun diye, ama hep inkar edilince kafam karisiyor. Oyuncu kiz, (Bez bebek Yagmur) anne karninda yaptirdim diyor. 20 yasinda kiz ne estetigi sacmalamayin sadece burnunun ucu kirikti hepsi o estetik yok diyorlar ama o cene nasil boyle inceldi ya nasil? Bir meme, normalde diri olsa bile, yatma pozisyonundayken asla o kadar dimdik durmaz ki estetikli degilse... haksiz miyim doktoru da bir tek burnunda var diyor cene nasil inceliyor ya. makyaj demeyin basbayagi cene incelmis ne makyaji ya

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Estetikli zaten neden inkar ederler anlamış değilim, imkanım olsa bende yaptırırım, herkes istediğini yaptırabilir normal şeyler bunlar
Hadi o inkar etti, yapan dr ve ailesi de ediyor burnundaki kirigi tedavi ettik estetik yok diyorlar biz ap. tal miyiz o cene nasil sivrildi? Eski hali de kilolu degil ki kilo versin hem kiloyla cene mi sovrilirmis o kadar
Tabikide öyle ama sen neden bu konuya bu kadar hırs yaptın
🤣ya bu kiza has degil. Pelin karahan da estetiksizim diyor calistigim yerde de herkes yaptirip yaptirip estetiksizim diyor. Ne kadar degisebilirim diye olcmek icin baskalarini kiyas yapiyorsun boyle soylenince ozguvenin hevesin dusuyor biraz ve cok gulunc. Kabak gibi resimleri var nette yaptirmadim diyor.
Hahhah sende haklısın, imkanım olsa bende burun, göz, dudak ne varsa artık yaptırırım. İnkar etmek saçma asıl özgüvensizlik bu olsa gerek.
Bence deee
Burnu basbaya estetik.
Burnu var da diyorlar ki o kirikti onu tedavi ettik baska hic yok diyorlar. O cene nasil inceldi? Eski hali de kilolu degil ki kilo vererek olsun hem kiloyla o kadar cene mi incelirmis
Sen onların yok dediğine ne bakıyorsun 😃 Hepsi bir ton estetik oluyor sonrada olmadım diyor
Evet estetik olmak kotu bir sey degil ama bu durum cok gulunc kabak gibi onca resim varken
Elbette kötü değil. O değil estetik olmuş olsan ne olur yaratılış icabı olsa ne olur?
Sanki güzel yaratılmış olmak insanın elinde gibi bunlarla övünmeleride saçma. Allah torpil geçmiş güzel yaratmış
Aynen